Slibinas80

XBOX ant kineskopinio monitoriaus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noreciau paklausti, ar veiktu boxas pajungtas prie kineskopinio monitoriaus, jei jo auksciausia rezoliucija 800x600?

Kol nusipirksiu geresni noreciau ant tokio pažaisti, bet jei neveiks, tai neapsimoka pinigu laidui kisti.

Ir jei veiks, ar bus geresnis vaizdas nei ant paprasto teliko, kai pajungta su tulpemis.

Is anksto dekui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai patarciau nekist pinigu ant laidu ir nusipirgti geresni monitoriu, telika.

Ir aisku, su tulpemis vaizdas nebus toks geras kaip per hdmi, per hdmi matysis ryskiau ir geriau matysis visi daugtu konturai ir panasiai. Man su paprastais laidais prastai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noreciau paklausti, ar veiktu boxas pajungtas prie kineskopinio monitoriaus, jei jo auksciausia rezoliucija 800x600?

Kol nusipirksiu geresni noreciau ant tokio pažaisti, bet jei neveiks, tai neapsimoka pinigu laidui kisti.

Ir jei veiks, ar bus geresnis vaizdas nei ant paprasto teliko, kai pajungta su tulpemis.

Is anksto dekui :D

na su vga laidu x360 reza gali pasirinkt nuo 640x480 ,tai veikt aisku veiks,ir atrodys aisku geriau nei ant paprasto teliko.

viskas priklauso ka tu atieti geresni zadi pirkti ir prie ko zadi jungti veliau ta x360.jei imsi nauja geresni monika,tai vga laidas bus reikalingas,tada nieko nepralosi. jei zadi imti HD telika ir boxa galvoji jungti ateity ant geresnio teliko tai tas vga laidas nelabai bus reikalingas siaip.

monike vaizdas aisku bus geresnis ,nors ir mazesnis,ir aisku kad monikas tavo 4:3 tai zaidimu vaizdas bus 16:9 del ko vaizdas bus dar mazesnis ekrane,na nes dauguma zaidimu nepalaiko jau to 4:3 vaizdo formato.

kitas variantas del vga laido reikalingumo.jei nauja monika imsi ir jei tavo boxas turi HDMi jungti ,tada geriau isigysi HDMI laida ir pajungsi per ji prie to naujo moniko,aisku jau monika turesi imti su HDMI jungtim.tokiu atveju to vga laido nevertetu pirkti gal.aisku jei konsole neturi HDMI ,tai cia jau kitokio varianto pajungti monika prie jo nera ,tik vga laidas.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz išsamu atsakyma :D Na turiu ta HDMI mano boxas(pirktas pries menesi), bet kadangi nesiruosiu spec teliku pirkti dėl žaidimu , o tik monitoriu(kas tikrai yra pigiau ir bus skirtas tik boxui), tai tada laidas man bus pats tas.

Nes pagalvojau, kad gal but ant kineskopiniu moniku nepasileidzia su tokia rezoliucija.

Zodziu, dar karta dekui uz atsakyma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz išsamu atsakyma :D Na turiu ta HDMI mano boxas(pirktas pries menesi), bet kadangi nesiruosiu spec teliku pirkti dėl žaidimu , o tik monitoriu(kas tikrai yra pigiau ir bus skirtas tik boxui), tai tada laidas man bus pats tas.

Nes pagalvojau, kad gal but ant kineskopiniu moniku nepasileidzia su tokia rezoliucija.

Zodziu, dar karta dekui uz atsakyma :)

na nauja monika tai galesi pasijungt tiek per vga ,tiek per hdmi kas butu siek tiek geriau gal,nors nesu tuo isitikines,manau ant kad ir naujo moniko boxas tiek per vga laida,tiek per hdmi turetu rodyt beveik vienodai gerai.

taciau aisku garsa va turesi pasijungt atskirai jau.su vga laidu turesi tas dvi tulpes is kuriu turesi pasidaryt ausinem skirta lizda,taip sakant reikes keliu perejimu ,kad gautum is dvieju rca tulpiu kistuku ,viena 3,5mm lizda,i kuri galesi kisti tiek ausines ,tiek kompo kolonkes.nebent turi koki muzikini centra tada galesi ji pajungt tiesiai su tuo vga laidu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi, cia man ne problema, as turiu pries kelis metus Olandijoje pirkta BigBen stiprintuva su dviem kolonelem specialiai skirta konsolėms. Garsas super :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi, cia man ne problema, as turiu pries kelis metus Olandijoje pirkta BigBen stiprintuva su dviem kolonelem specialiai skirta konsolėms. Garsas super :lol:

tai smagu bet stipriakai nera spec skirti konsolem.aisku stereo garsas labai gerai,bet tai ne 5.1 vis tiek. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ten tikrai specialiai skirtas, ir ant dezes parasyta buvo, kad skirtas PS2, XBOX(tada dar nebuvo jokiu PS3 ,X360). O tokio stereo garso man puikiausiai uztenka.

Na va pasijungiau ant kineskopinio ir buvau gana maloniai nustebintas. Aisku ne LCD monikas su auksta rezoliucija, bet palyginus su teliku, tai simta kartu geriau. Tokio gero rezultato nesitikejau is savo 14 metu senuko monitoriaus:) Tikrai esu pakol kas patenkintas rezultatais :)

Dabar tik reikes is keliu algu pataupyti atliekamu litu normaliam monikui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ten tikrai specialiai skirtas, ir ant dezes parasyta buvo, kad skirtas PS2, XBOX(tada dar nebuvo jokiu PS3 ,X360). O tokio stereo garso man puikiausiai uztenka.

Na va pasijungiau ant kineskopinio ir buvau gana maloniai nustebintas. Aisku ne LCD monikas su auksta rezoliucija, bet palyginus su teliku, tai simta kartu geriau. Tokio gero rezultato nesitikejau is savo 14 metu senuko monitoriaus:) Tikrai esu pakol kas patenkintas rezultatais :)

Dabar tik reikes is keliu algu pataupyti atliekamu litu normaliam monikui :)

LCD monikas turetu tokia pacia reza jei butu tokio dydzio kaip tavo kineskopinis.LCD ir CRT tokia pacia reza duoda priklausomai nuo istrizaisnes,ir geri CRT monikai tikrai rodo geriau uz kokius lievus LCD senus.na reza turi gera kaip tokio dydzio monikui.aisku kad geriau nei paprastas telikas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, tai tu nori pasakyti, kad ir ant LCD matysis daug maz toks pats vaizdas kaip ir ant CRT :)?

Gal galetum man paaiskinti, kokia geriausia tada rezoliucija tinka boxam? Nes kai ziuriu tech savybes, tai kokiu tik nera, o kadangi man aktualu tik del boxo monikas(kompui naudoju paprasta dideli kineskopini ir nematau tame problemu). Turiu galvoje , zinau yra dabar HD moniku, bet turiu galvoje kitas rezoliucijas. Kuo jos skiriasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, tai tu nori pasakyti, kad ir ant LCD matysis daug maz toks pats vaizdas kaip ir ant CRT :)?

Gal galetum man paaiskinti, kokia geriausia tada rezoliucija tinka boxam? Nes kai ziuriu tech savybes, tai kokiu tik nera, o kadangi man aktualu tik del boxo monikas(kompui naudoju paprasta dideli kineskopini ir nematau tame problemu). Turiu galvoje , zinau yra dabar HD moniku, bet turiu galvoje kitas rezoliucijas. Kuo jos skiriasi.

o koks ta tavo paprastas didelis CRT monikas kuri naudoji PC ? tai naudok ji ir boxui.na naujas LCD monikas rodys aisku geriau turiu omeny spalvas,ryskumas,kontrastas gera,nes naujas monikas,daugiau jokio skirtumo,o HD tavo vadinami monikai,tai jie visi yra HD siaip jau,cia reklama kad tie HD monikai palaiko tas HD TV teliku rezoliucijas,tik tiek, 720p bei 1080p,bet realiai tai kad ir senas CRT 17' monikas tau jau tures 1280×1024,o tai yra tas pats kas 720p = 1280×720 ,tik moniko reza yra ne widescreen.tai jei paimk didesni monika ,jie jau tures didesne reza.

tai jei turi normalaus dydzio kad ir sena CRT monika,is jo gausi max rezoliucija kokia boxas leidzia rinktis beveik,aisku tai nebus 1080p = 1920×1080,bet gausi max reza kokia tavo monikas palaiko iki 1080p .

kitas dalykas kad naujas monikas butu gerai del to kad jis butu widescreen,nes beveik visi x360 zaidimai nepalaiko 4:3 ekrano,isskyrus kelis kaip Halo3,GTAIV . tai del to verta butu paimt nauja monika.o koki nori tai cia jau tik nuo taves priklauso,kokio nori,gausi max rezultata bet kokiu atveju.

siaip xbox 360 su vga laidu palaiko tokias rezas

* 640 x 480

* 800 x 600

* 848 x 480

* 1024 x 768

* 1280 x 720 (16:9 720p)

* 1280 x 768

* 1280 x 1024

* 1360 x 768

* 1920 x 1080 (16:9 1080p)

bei po paskutinio update dadejo ir 16:10 rezu

* 1280 x 800

* 1440 x 900

* 1680 x 1050

* 1600 x 1200

* 1920 x 1440

taigi su bet kokiu moniku gausi max rezultata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikrai dekui uz super issamu atsakyma :) :) Jau viskas aisku.

Su mielu noru naudočiau savo PC monika, bet jo VGA jungtis yra ilipinta i pati korpusa. Buvau isardes, tai tiesiai prie kineskopo prijungtas :) O jo rez tai 1024X768.

Na ant senojo naudoju pačia mažiausia dabar 640X480(ar kazkas panašiai, neatsimenu tiksliai), nes kai pasidarau didesni tai ne toks grazus vaizdas.

Tikrai labai dėkui už atsakyma, :) dabar rami galva, viskas del moniku aisku. Nezinojau, kad grafika vienodi gerai matosi ant kineskopinio ir LCD, na išskyrus ryškuma etc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikrai dekui uz super issamu atsakyma :) :) Jau viskas aisku.

Su mielu noru naudočiau savo PC monika, bet jo VGA jungtis yra ilipinta i pati korpusa. Buvau isardes, tai tiesiai prie kineskopo prijungtas :) O jo rez tai 1024X768.

Na ant senojo naudoju pačia mažiausia dabar 640X480(ar kazkas panašiai, neatsimenu tiksliai), nes kai pasidarau didesni tai ne toks grazus vaizdas.

Tikrai labai dėkui už atsakyma, :) dabar rami galva, viskas del moniku aisku. Nezinojau, kad grafika vienodi gerai matosi ant kineskopinio ir LCD, na išskyrus ryškuma etc.

tai to didesnio moniko laida kuri jungi i pc tiesiog sujung su tuo xbox 360 vga laidu ir viskas,na kartu su laidu turejo buti tas vga adapteris spec toks maziukas kad sujungt 2 vga laidus butu galima.aisku kiekvienas karta kaisiot reiks is pc i xbox ,bet as bent jau taip losiau pirma karta su savo x kai tik isigijau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebuvo pas mane jokio maziuko adapterio :) Tiktai paprastas X,o VGA laidas. Pirma karta girdziu apie toki adapteri, neteko net nete tokio matyti? Bet buvopraplestas dezutes sonas, tai gal kas iseme?Net i galva neatejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebuvo pas mane jokio maziuko adapterio :) Tiktai paprastas X,o VGA laidas. Pirma karta girdziu apie toki adapteri, neteko net nete tokio matyti? Bet buvopraplestas dezutes sonas, tai gal kas iseme?Net i galva neatejo.

na su orgu laidu buna stai toks

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.