Hellsing555

Ką buvo pagavę be Bilietuko trūlike? ;D

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, trumpa istorija - mažas klausimėlis:

Variau aš čia prieš savaitę kokią su trūliku (O, saldžioji Ironija - Vieną stotelę pravažiavau, kaip dievą myliu PAMIRŠAU pasižymėt bilietiką) Įlipa toks "vanka traktoristas" - "aš bla bla bla kontrolierius, bla bla bla bilietuką nes bus P¥z∂e†s"

Nei šiaip nei taip neišsivarčiau, įpaišė man 60 LT baudos (Prieš porą dienų buvau 18tą atšventęs, man regis jau sakiau - O, saldžioji Ironija). Siužeto posūkis įvyksta čia - Pamečiau aš tą šėtono lapuką kurį man buvo išrašę ir prigrasinę "jei bla bla bla bus blogai".

Ką dabar daryt, kaip be lapuko išsiverst?

(Lietuvos spaudoj klausiau, sakė "B#b#$ žino, bandyk važiuot į Troleibusų parką - ten jie visi miega")

Galvojau kiba reiks į komisariatą manto gatvėj važiuot, užves kokią kriminalinę bylą ;DDD

HALP O.0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man klaipėdoje taip buvo, nuėjau (man 11 ar 12 buvo tada) sakau "ką čia daryti dabar?" sako "su tėvais ateik". Nu ok tėvam pasakiau, sako "ai po*ui".

Jau apie du metai nieko. : )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu peiskom nevaryk i ta parka, susirask numeri to parko, paskambink ir pakalbek ir isiaiskinsi kas ir kaip ten. :D

Ne į temą

tfu tfu tfu zuikinejau studiju metais daugybe kartu, ne kart nepagavo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hah, manes nera dar prigave :D nors draugelius kelis jau buvo suseme :) . vienam tai ir teko moketi bauda. reikes gal paklausti jo kaip ten kur mokejo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man klaipėdoje taip buvo, nuėjau (man 11 ar 12 buvo tada) sakau "ką čia daryti dabar?" sako "su tėvais ateik". Nu ok tėvam pasakiau, sako "ai po*ui".

Jau apie du metai nieko. : )

maladec maladec, dar kokie pora metu praeis, jei duomenis savo tikrus davei kontrolieriui, su anstoliukais turesi reikalu, ir prie 60lt prides ~300lt, o tada tai tikrai bus nepo*ui :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maladec maladec, dar kokie pora metu praeis, jei duomenis savo tikrus davei kontrolieriui, su anstoliukais turesi reikalu, ir prie 60lt prides ~300lt, o tada tai tikrai bus nepo*ui :thumbsup4:

cia matai dat tuo irgi gali nesibaigt istorija:

buvau gaves 80lt bauda (neviesinsim uz kokius zygdarbius:)), tada da mokiausi, aisku tevam nei zodzio, praeina pora meteliu, jau anstoliai praso 280lt, bet as jau esu pilnametis, is tevu reikalauti neturi teises, savo nuosavo turto ka galetu paimt neturiu, nu ir mintyse pagalvojau eikit jus nhx niekas jum nemokes, praeina dar pora meteliu, gaunu saukima i teisma, beto, jau anstoliu 200lt dinge, like tik 80lt, teisejas pasiulo pasirinkt, arba atsedet, viena para 20lt gaunasi 4 paros, arba viesi darbai viena valanda 10lt gaunasi 8val, aisku pasirinkau viesus, teko mentyne padirbeti, puse dienos miegojau, po pietu vieno kabineto tapetus nulupau ir paleido namo!

bet matot, prisidejo teistumas, sito dalyko is bylos neistrinsi...

o tu pabandyk paste pasidomet, juk turi tureti jie saskt nr i kuria mokamos truliku baudos, mokedamas pildysi kvita ten turesi savo duomenis suvest ir pats suma irasysi, ir vsio, jie tiek ir matys paskui savo kompuos kad tu jiem sumokejei tokia suma kokia turejei sumoketi, as taip mokejau bauda uz greiti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.