weber

Parsisiuntimas i PS3

Rekomenduojami pranešimai

Ar i PS3 galima parsisiusti muzika ar filmus ne is playstation store??? Jei taip tai kaip issaugot kietam diske?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar i PS3 galima parsisiusti muzika ar filmus ne is playstation store??? Jei taip tai kaip issaugot kietam diske?

Dar nebandziau to daryti , neprireike , bet man atrodo tau reikes instaliuoti koki nors Linux'a , kad tai padarytum ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

muzika galima ir video failai man veike dazniausei buna tai kad java nieko gero neatidaro saitu o seip veike , bent man jau isbanziau o pries siuntima faila nuskaito ir deda i kataloga muzika ,paveikslelei,video

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir bandziau neskaito filmu neorginaleis diskais :)

Nezinau ka tu bandei???

Viska skaito ir DVD (originalius ir lievus) ir DivX (neskaito tik 3.11, velesnius skaito) ir XviD.

Tik DVD regionas turi atitikti tavo konsoles regionui arba buti 0(nuliniu), o DivX, XviD reikia paskutini Filmware 2.10 suinstalint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu sužavėtas kaip sakant :D įrašiau į USB flash keleta nekokios kokybės video klipų, o ant PS3 per kineskopinį teliką juos rodė labai švariai, tad tikrai apsimoka atsisiuntus filmą rašyt į flash ir žiūrėt per TV.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu sužavėtas kaip sakant ;) įrašiau į USB flash keleta nekokios kokybės video klipų, o ant PS3 per kineskopinį teliką juos rodė labai švariai, tad tikrai apsimoka atsisiuntus filmą rašyt į flash ir žiūrėt per TV.

Teisingai, as ta pati darau, bet tik per memory stika. Korteles skaitytuvo kompe neturiu, tai viska kopijuoju per PSP. Nu manes tai netrugdo. Pagaliau galiu savo sveciams sitaip per ps3 na-palauk serijas rodyti! Va cia tai visiems pakelia nuotaika!

viso,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pagaliau galiu savo sveciams sitaip per ps3 na-palauk serijas rodyti!

Prajuokino ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash ish memory stiko mp3-ioshkes susiumechiau y ps3 harda tai kai vyksta tusai groju muzika + kashka ish filmu kuriuos per psp ziuredavau (buvau susikonvertines y mp4) irgi persimechiau tai rodo normaliai ir pakelia rezoliucija neblogai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na siunciu temas is vieno temu saito, tai iraso viska, manau ir seip kitkas veiktu. Del dvd, na man paleidzia visus dvd ir spalvotai. turiu pora dvd is Usa pirkes viskas veikia, turiu iskeptu dvd irgi veikia, nepaisant regijono, arba man pakliuvo stebuklingas ps3, arba jus tiesiog nebandet paleisti dvd is kitu regijonu. O gal man pakliuvo visi dvd is to regijono kurio paleidzia ps3. Jai ka pas mane europietiskas ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei per PS3 web browseri tai filmus zinau is kur siustis galima po Divx palaikymo idejimo is cia galima kinus siustis

muzikos nezinau , jei kas rasit kanors tai imeskit nuoroda.

P.S. kazkas 80 % kinu eina , nes kazkokio Divx nepalaiko PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.