SeySey200

Xbox360 auto shutdown

Rekomenduojami pranešimai

pas tave kiek supratau jasper arcade tai seivina i vidine atminti visus setingsus...

tai tu pamirsai toki dalyka kaip atminties kortele ? pasmane falcon :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pataru losk dena kai megas neina :) ir nebus jokiu problemu :)

Nu na besansu man diena lost, uzimtas iki 17h bunu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai geras palyginimas trubavas matoras ir xboxas :D

ne rimtai tarkim mashinom su turbinom kai uzsipucia turba reik laikyti pora min ir net daugiau uzkurta priesh uzgesinant cia priklauso nuo turbos dydzio, bet gerai, kad yra turbo taimeris ;) zodziu nukrypom

ir gryshtam :)

tai va ka esu skaites

zaidziant su XU ir pazaidus reikia grysti i dashborda ir palaikyti xa 5min ir tik tada turn off.

kodel? Nes jai mes xa greit ishjungsime gpu ir cpu ir visi kaistatis dalykai esantys jame keicia ne tolygei teperatura su motina zodziu ir tada gpu gali atsokti nuo motinos ir pan..

tai manau kad visai neblogai laikytis situ taisykliu ipac jai turi falkona, zefyra ar xenona, nes juos traktuoja kaip degancius.

pastebejimas pas mane falconas programishkai uzpustas, kad fanai suktus ant 80% ijungus ji buna 42-45celsijaus pazaidus 52-55 GPU. tai va cia uszukti fanai, o stadarishai xboxo buna auto ty 00%-77%, o dazniausiai veikia 20%-50% galit isivaiduoti kiek jis buna uzkaites esu skaites, kad buna iki 80-90celsijaus.

o del to taimerio ant maitblokio tai daigto gadinimas jai negaila xo galima :)

Mano patarimas pajutai, kad tuos smigsi ir i ekrana ziuri is paskutiniuju su viena akim geirau aik miegot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.