Epas

Deus Ex 3

Rekomenduojami pranešimai

Išbandžiau, žiauriai geras žaidimas, man asmeniškai kolkas tai be kalbų geriausias metų žaidimas. Tiek daug kelių įvykdyt viena misija, reik pamąstyt norint gražiai išeit viską. Seniai koks žaidimas taip 'kabino' kaip šitas dabar :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pažaidžiau apie pus antros valandos, tai galima sakyt dar tik treiningus perejau. Tik dabar į tą visą pasaulį išlindau pasižmonėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka dabar zaidziu tai uznesa i Splinter Cell truputi.Bet kolkas super .Pranokia Splinter Cell visais aspektais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka pradesim Deus Ex. xbox grafika tikrai labai gera, jokiu konsoliniu apkarpymu ar bluriniu teksturu nesimato.viskas rysku, svaru ir astru, valdymas super, jautrus , coverinimasis isvis jega.kai pasimi lost ant normal sudetingumo dingsta tie visi daiktu pasvietimai, taigi jau visko turi ieskot pats kur ka gali perkelt ar pajudint, ijungt, to ir norejau. del dash versijos , jei gerai supratau kazkur paskaites, zaidimas nedaro update net jei neturi May update dash. bet patvirtint negaliu tiksliai. :)

b* pas mane ir ant sunkiausio visokios dezes sviecia. gal zino kas kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b* pas mane ir ant sunkiausio visokios dezes sviecia. gal zino kas kodel?

Per optionsus eina išsijunkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O dabar ziurekit :) Manes, praso padaryt upadate :) Pas mane DashBoard toks: 2.0.12611.0.

Ar daryt, nepakenks?

Redagavo exitto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave turi buti 625 dashas.. jei noris si zaidima paleisti.

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar ziurekit :) Manes, praso padaryt upadate :) Pas mane DashBoard toks: 2.0.12611.0.

Ar daryt, nepakenks?

Ne į temą

jei darysi update online per pati xbox , tai gausi naujausia dasha plius perflashins tau dvdrom. tai darykis per usb i tiksliai ta versija dasho kuri dar neflashina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ziurejau gameplay, tai tikrai gerai atrodo. Aisku norint viska suprast teks pirma dali bandyt. O kaip del antros? Verta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo buvau kazkaip labiau uzsideges siam zaidimui iki kol nepalosiau jo pora val..o tikriau kelias valandas nedarant LOAD last checkpoint ..ir vel ir vel ir vel..man tai labiau pradejo nesti zaidimas i splinter cell tikrai. jau neduog dieve padarysi maza klaidele prasistrynes valanda laiko misijoj ir tave pastebes..tai jau arba nesi mieles ,arba atsisaudai, ko neina padaryt nes as tipo na losiu su stealth ginklais..nzn..story kazko nelabai itrauke kol kas irgi..o ta misija mentinej..krc ilipau per stoga puse mentu isguldziau virsutiniuose aukstuose..tada iejau per duri priekines ..tada vel atgal per stoga..ir taip ir neikertu kaip iki to morgo dar imanoma stealth isigaut..atsibodo arba mirt arba saudyt i mentus. o gal tiesiog diena tokia , kad nera nuotaikos tokiam geimui.. :lol: arba meti deze i siena kad is kabineto islystu vienas mentas,.. bet jis paeina tik puse kelio ir ein atgal.tada dar pametai deziu..kol ateina arciau taves.. tada ta pati kartoji su antru mentu..ir beja kodel paprastam uzsmaugimui jis tui butinai naudot ten labai jau daug energijos..kad po to reikia laukt kol pasikraus vel rankos..tipo nusilpsta per pora sekundziu.. :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo buvau kazkaip labiau uzsideges siam zaidimui iki kol nepalosiau jo pora val..o tikriau kelias valandas nedarant LOAD last checkpoint ..ir vel ir vel ir vel..man tai labiau pradejo nesti zaidimas i splinter cell tikrai. jau neduog dieve padarysi maza klaidele prasistrynes valanda laiko misijoj ir tave pastebes..tai jau arba nesi mieles ,arba atsisaudai, ko neina padaryt nes as tipo na losiu su stealth ginklais..nzn..story kazko nelabai itrauke kol kas irgi..o ta misija mentinej..krc ilipau per stoga puse mentu isguldziau virsutiniuose aukstuose..tada iejau per duri priekines ..tada vel atgal per stoga..ir taip ir neikertu kaip iki to morgo dar imanoma stealth isigaut..atsibodo arba mirt arba saudyt i mentus. o gal tiesiog diena tokia , kad nera nuotaikos tokiam geimui.. :lol: arba meti deze i siena kad is kabineto islystu vienas mentas,.. bet jis paeina tik puse kelio ir ein atgal.tada dar pametai deziu..kol ateina arciau taves.. tada ta pati kartoji su antru mentu..ir beja kodel paprastam uzsmaugimui jis tui butinai naudot ten labai jau daug energijos..kad po to reikia laukt kol pasikraus vel rankos..tipo nusilpsta per pora sekundziu.. :huh:

As jau esu gan toli nuejes. Chaina baigiu uzlenkti. Kuo toliau tuo iodomiau. Istirko su tuom morgu yra taip. Eini pro priekines dursi ir snekesi su dedziu kuris sedi prie langelio. jei turi skila "social" kazkoki eina gerai su juo susneketi ir gali po mentura vaiksiot laisvai. Jei jo neturi. tada lipi per stoga ir selini iki pat 1 auksto ir pirmam aukste vos ne rusy yra morgas :D Isvis eina ir net per 2 auksta isibrauti i mentine. O mentu zudyt nereikia. Istrikro tai tu dar pradzioj geimo. Kuo toliau tuo linksmiau bus. Toks grynas Deus Ex1 su splinter cell ir system shock2 prieskoniais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką gi, buvau misijoj kur mentinė, visus mentus absoliučiai išguldžiau, tik meginu išeit iš mentinės ir burys policininkų mane išguldo. Gal turit kas minčių kaip padaryt kad jie nebešaudytų? Per vėlai supratau, kad visų iš eilės guldyt nereik :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką gi, buvau misijoj kur mentinė, visus mentus absoliučiai išguldžiau, tik meginu išeit iš mentinės ir burys policininkų mane išguldo. Gal turit kas minčių kaip padaryt kad jie nebešaudytų? Per vėlai supratau, kad visų iš eilės guldyt nereik :lol:

Nu cia gali but baba jau :huh: bet gali meginti pasisalinti per stoga arba antram aukste irgi yra isejimas agna lauku :D Gal kad nematys ir nurims ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.