Epas

Deus Ex 3

Rekomenduojami pranešimai

Noriu paklausti kai mane pastebi biškiuka , bet aš greit pasislepiu, ir jie manęs neranda, tai jau skaitysis kad pastebėjo mane ir trofo negausiu, nežinau ar išvis yra toks trofas nežiūrėjau dar :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu paklausti kai mane pastebi biškiuka , bet aš greit pasislepiu, ir jie manęs neranda, tai jau skaitysis kad pastebėjo mane ir trofo negausiu, nežinau ar išvis yra toks trofas nežiūrėjau dar :)

Gausi, svarbiausia kad nebūtų alarm'o, mane buvo pastebėjęs čiuvas, ėjo patikrint, aš už mašinos prisicoverinau, ir išjungiau jį, pabaigęs žaidimą turėjau 830/1000 xbox gamerscore. Stengiaus nieko nenužudyt ir eit visiškai stealthu, žiauriai žiauriai patiko man Deus Ex HR, bet negavau achievemento, kad nieko neužmušt, nes atseit kažką netyčia užmušiau :) Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gausi. Jei jų būsena "alarmed" ir spėji pasislėpt kol nepasikeičia į "hostile" - tikrai gausi trofą. Pats vakar gavau! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavydziu tau:/ as negavau :) jauciu reikes eiti ant easy specialiai del trofejaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kaip jum sis game ar visas pabaigas atsivertet? :rolleyes:

issiseivini paciam gale pries einant i viena is pabaigu, ir visas pabaigas pereini nuo to seivo ir tiek.

geimas super vienas is geriausiu zaistu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Superinis geimas be komentaru. Istorija puiki, gal tik grafika galetu but siektiek realistiskesne, nes veidu animacijos tai juokingos yra :rolleyes: Bet siaip, zaidimas nuostabus, vien del istorijos ir gameplay. 9/10 Laukiu tesinio, nes pirmos dvi dalys manes kazkaip nekabino... ://

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

issiseivini paciam gale pries einant i viena is pabaigu, ir visas pabaigas pereini nuo to seivo ir tiek.

geimas super vienas is geriausiu zaistu.

Bet jeigu nori visas 4 pabaigas turet reikia paskutiniam lygi 5lvl hack turet nes kitaip nepateksi i kambari kur tas diedas stovi kur 4 pabaigos varianta pasiulo ir gale zaidimo negalesi jos rinktis

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jeigu nori visas 4 pabaigas turet reikia paskutiniam lygi 5lvl hack turet nes kitaip nepateksi i kambari kur tas diedas stovi kur 4 pabaigos varianta pasiulo ir gale zaidimo negalesi jos rinktis

Tai kad ten keliais būdais galima patekti. Pas Sarifą galima per ventiliacijos angą patekti (kur užsibarikadavę ir užsiminave), o pas Taggartą - galima sieną pramušti. Taigi su Sarifu ir Taggartu pašneki ir turi galimybę rinktis iš 4 pabaigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad ten keliais būdais galima patekti. Pas Sarifą galima per ventiliacijos angą patekti (kur užsibarikadavę ir užsiminave), o pas Taggartą - galima sieną pramušti. Taigi su Sarifu ir Taggartu pašneki ir turi galimybę rinktis iš 4 pabaigų.

Pas Sarifa tai jo gali per anga, o pas taggarta ar kaip jis ten tai jei neturi 5 hack, ar tos augumentation kad sienas jobint ir frag granatu ar raketsvaidzio tai batai. Nebent salia kokios statines kur sprogsta stovi, arba dar galima nepastebet tos vietos kur galima pramust kaip kad as nepastebejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad pas jį taip pat veda ventiliacija. Not sure, eičiau patikrint, jei kam labai rūpėtų :) Bet jei neklystų, tai būtent taip pas jį ir patekau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad pas jį taip pat veda ventiliacija. Not sure, eičiau patikrint, jei kam labai rūpėtų :D Bet jei neklystų, tai būtent taip pas jį ir patekau.

:) nei angos nei suskilusios sienos nepastebejau. Nu ir zioplas :) Redagavo narkata
Prašyčiau be cenzūrų rašyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yep, patikrinau, buvau teisus. Ta anga tiksliai priešais tą vietą, kur galima sieną išdaužti. Man tai tas paskutinis levelis buvo didžiausias pain in the ass, nieko ten negalėjau rasti, klaidžiojau ratais :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur ta paskutine pabaiga yra? nes as vienos kaip ir nerades? snekejau su tais kur uzsibarikadave yra, snekejau dar su kazkuom, a jin tenais gal kur ir tie zmones suzombeja yra? ar jau kaip nukepi paskutini bosa tam kambariuke kurnors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur ta paskutine pabaiga yra? nes as vienos kaip ir nerades? snekejau su tais kur uzsibarikadave yra, snekejau dar su kazkuom, a jin tenais gal kur ir tie zmones suzombeja yra? ar jau kaip nukepi paskutini bosa tam kambariuke kurnors?

Paaiskint zodziais toj painiavoj beveik neimanoma. Geriau nuaik i youtube ir rasyk Deus Ex taggart location arba deus ex sarif location (priklauso nuo to kurios pabaigos reikia) ir ten bus parodyta kur ieskot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.