red-cat_eX

Kokie buvom pries keleta metu .... ?

Rekomenduojami pranešimai

Taigi Shock paprašė vis dėl to įdėti savo seną foto maždaug prieš 6 metus aš joje. Kai buvau storas, stambus negalima sakyt nes aš dabar esu stambus (stambių kaulų labiau), bet vis vien dabar po vasaros truputį pasitaisęs gal ir per daug, bet buvo laikas kai visai buvau sudžiuvęs ;DDD

taigi Sena foto : post-1627-1268382381_thumb.jpg

Dabar: (foto iš "snukių knygos") (įvairios nuo pusantrų metų senumo iki šių metų :))

Nuotrauka

Nuotrauka

Čia apie mėnesio senumo: Nuotrauka

Šiaip onė'j yra įvairių foto ;DD galit padaboti.

O bendram vaizde tai kaip ir iš veido matos :DD, kad nebesu toks storas, šiaip esu didelis 185 cm, ir stambūs kaulai :) tai toks nei šioks nei toks..

Ok, lauksim kitų pasirodymų ;]]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui jog ikelei, pirma foto tai WoW!! Nesitikejau as tokios... Reiks kada ir man nusifotkint :) Dar vietoj nelabai turiu, nemegejes fotkintis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Na cia as kaireja puseja pries 17 menesiu ir desineje puseja cia neseniai pasidariau foto siaip megstu fotkintis :)

Redagavo mega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

redcat, pirmoje nuotraukoje kartais ne Astravo rumuose tu ten? Ar kaip ten vadinas tas dvaras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jop astravo rumai ;] cia netoli manes gal kokie 700m, per tilta pereini :thumbsup4: gyvenu prie pat... ;]

beto fotkes nera onines, onej yra onines o cia feisbukines ;D ir deviantartine viena ;] tiesiog neturiu pergeriausio fotiko, o mamos tingiu naudot, tai as geriau susitvarkau ft ;] ir man ramu.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

<- dabar

(del ones logo neklausinekit, originalia istryniau, tai tik liko ones versija, beje, cia su geriausiu draugu :thumbsup4:)

<- Tada :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

redcat pastebejai kad visose fotkese tu fotkini savo desniaja veido puse :thumbsup4: jei jau tokias cia sukeliai (vienodas) tai taip sprendziu, kad dauguma pas tave tokiu ir yra, ar klystu? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kur pats fotkinu taip as abiejarankis esu siaip, rasau telefonu ir siaip laisvai dirbu su kaire ranka mechaninius darbus, dalim ji net stipresne uz desine, fotkinuos su desine nes ji man stabilesne nejuda, todel ir rasau tusinuku su ja ir panasiai, ;], bet rasyt visada atsisakau jei su kaire reikia, nors bandziau nekarta ir isties neblogai sekas. taigi taip ten kur as fotkinuos pats tai ir buna is desines tos vadinamos onines ft ;DD nors tiesiog manes kiti nemoka nufotkint kazkaip ;] nu yra keletas ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Na cia as kaireja puseja pries 17 menesiu ir desineje puseja cia neseniai pasidariau foto siaip megstu fotkintis :thumbsup4:

Apačioj foto saito linkas keistokas... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apačioj foto saito linkas keistokas... :thumbsup4:

Na gay.lt o kas siaip ten lankausi nes esu transseksuale Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kazkaip maniau, kad daugiau kas ides savo nuotrauku :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kazkaip maniau, kad daugiau kas ides savo nuotrauku :)

Ne į temą

ne pazinciu saitas cia jum, todel ir nededa niekas.

cia net ne tokia tema kur reikia viena nuotrauka idet (nes tokia jau yra), cia tema kur reikia visa eile nuotrauku idet ir labai noret save parodyt koks tu pasikeites ar atvirksciai. Tokiom fotkem yra kitokios svetaines - Facebook, My space ir tt.

o kas nores save parodyt, ides nuotrauka i bendra tema, nes ten uztenka tik 1 foto, tai gali isrinkt kokia senesne, nes ten gal graziau atrodai, juk vistiek niekam cia neidomu kokio senumo fotke dedi, svarbu kad savo.

as ir pats kazkur savo foto idejes esu, nors dejau ne del to kad save parodyt, o parodyt automobili ir situacija i kokia buvau papuoles, tik tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.