scalman

PS3 Move !

Rekomenduojami pranešimai

srnr

Drauge jau kuris laikas del zumba fitnes zyzia, kaip suprantu cia tas pats?

Jo, Zumba Fitness

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui reikes paieskot, nupirkt. O iki to gales the fight pazaist :cheers: nors gal geriau nereikia, nes po to ir man klius...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui reikes paieskot, nupirkt. O iki to gales the fight pazaist :lol: nors gal geriau nereikia, nes po to ir man klius...

Fight nepažais ilgai, nebent tuos pačius lengvus plieks, nes smarkiai pasistengti reikia su geresniais kovotojais :lol:

Zumba fitness aš irgi ieškau per skelbimus, naujo nenoriu pirkti, nes sunku pasakyt, ar patiks man ilgesniam laikui. :innocent:

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau gal ir nepatiks , bet kokiai sesei ar mamai ar merginai tai turetu patikti (nes cia daugiau yra moteriskai liti sitas zaidimas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau gal ir nepatiks , bet kokiai sesei ar mamai ar merginai tai turetu patikti (nes cia daugiau yra moteriskai liti sitas zaidimas)

Dzin, man svarbu pajudėti. The Fight baigiu visas žvaigždes surinkti ir kuriam laikui nusibodo jau, reikia kažko naujo, kad judėt galėčiau. Jau mėnesis, kaip nebegaliu eiti sportuoti realiai, tai norisi kažko prie TV motyvuojančio. Daugiau jokie Move tipo žaidimai kaip ir nesudomino....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tada siuliciau ea active 2 , jam nereke Move bet sportuoti galesi :D

manau geresnis butu party dances move ps3 negu Zumba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tada siuliciau ea active 2 , jam nereke Move bet sportuoti galesi :whistling:

manau geresnis butu party dances move ps3 negu Zumba

Turi omenį Everybody Dance ar DANCE STAR PARTY ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pats buvau isbandes demo DANCE STAR PARTY, tai tikrai patiko, aisku ant pacio galo parodo tavo nuotraukas is sokiu ir viena video, ir visa sita is zaidimo gali uplaudinti tiesei i facebook :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra visokiu zaidimu su Move , tai nuo taves priklausis ar atsibos ar ne, nu pas mane dulkes renka tie Move bet kai norisis pazaisti tai smagu su jais zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.