scalman

PS3 Move !

Rekomenduojami pranešimai

Alright, maggots, here is how you inspect, assemble and clean your Move-compatible Assault Rifle Controller, from CTA Digital. It's $59.99 and Amazon says it's due early next year.

MAG, Call of Duty: Black Ops and Killzone 3 are specifically mentioned as games perfect for this peripheral, which also combines the Move Navigation controller's functions.

Amazon's preorder page says it'll be released Jan. 1. A news release from CTA says they'll be demoing it at CES. I've followed up just to specify what the release date or window is, but it sounds like this will be here in time for Killzone 3 at least.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As laikau desine ranka visalaik ant gaiduko, o kaire ginkla laikau. Ir kaip supratau cia navigator kartu yra ir vaikscioti reiktu su desine, o kaip dauguma musu priprate vaikscioti su kaire pagal joysticka. Man pvz sitas gun netiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As laikau desine ranka visalaik ant gaiduko, o kaire ginkla laikau. Ir kaip supratau cia navigator kartu yra ir vaikscioti reiktu su desine, o kaip dauguma musu priprate vaikscioti su kaire pagal joysticka. Man pvz sitas gun netiktu.

tai kad viskas atitinka.juk valdymas butent toks pats koks ir buna visuose shooteriuose,kaire ranka laikysi ginklo prieki ir vaiksciosi,su paciu ginklu valdysi vietoj desinio analogo,o su desiniu pirstu saudysi,taip pat kaip ir ant pultelio saudom su desine ranka pirstu.viskas taip pat, tik rankos butu ant ginklo o ne ant pultelio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau ryžausi įsigyti šitą aparatą ir tikrai nenusivyliau.. :lol: Judesiai tikrai tikslūs, ne toks judesiukas ir pralaimi pvz kaip kokį stalo tenisą.. :)

Beliko įsigyti antrą tą motion controller, dar ką nors ir tada galėsim su draugais, šeima varžytis.. :):)

Redagavo Jimboo6

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2010 PlayStation Move Games

Nuotrauka

Auditorium*

Beat Sketcher*

Brunswick Pro Bowling

Cabela’s Dangerous Hunts 2011

Create

Dance Dance Revolution

EyePet

The Fight: Lights Out

Funky Lab Rat*

Get Fit With Mel B

Heavy Rain (via PSN software update)

High Velocity Bowling* (via PSN software update)

Hustle Kings* (via PSN software update)

John Daly’s ProStroke Golf

Kung Fu Rider

MAG (via PSN software update)

NBA 2K11

Pain* (via PSN software update)

Planet Minigolf* (via PSN software update)

Racquet Sports

Rapala Pro Bass Fishing 2010

Resident Evil 5: Gold Edition (via PSN software update)

R.U.S.E.

Sackboy’s Prehistoric Moves*

Singstar Dance

The Sly Collection

Sports Champions

Start the Party

Swords & Soldiers* (via PSN software update)

The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest

The Shoot

Tiger Woods PGA Tour 11 (via PSN software update)

Time Crisis: Razing Storm

Toy Story 3: The Video Game (side modes via PSN software update)

TRON: Evolution

Tumble*

TV Superstars

Nuotrauka

Coming Soon

echochrome II

Dead Space Extraction

de Blob 2

Dungeon Defenders*

Dungeon Hunter: Alliance*

PlayStation Move Heroes

Killzone 3

LittleBigPlanet 2

Michael Jackson: The Experience

Modern Combat: Domination*

No More Heroes: Heroes’ Paradise

SOCOM 4

Sorcery

Top Darts*

Under Siege*

Virtua Tennis 4

Yoostar 2

Zumba Fitness

*Denotes a downloadable PSN title

http://blog.us.playstation.com/2010/09/07/...e-ultimate-faq/

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geras dalykas, pati ps3 nusipirkau tik pries pora savaiciu kartu su move starter pack ir esu ziauriai patenkintas, pries pora dienu gavau ir antra move kontroleri tai dabar kartu su broliais, bei draugais galim pasivarzyt siek tiek ^_^

Smagiausia zaist sports champions zaidima, tik vienas minusas, kad zaidziant gladiatoriu kovas pasitempiau peti ir nebegaliu nieko zaist, nebent labai trumpai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tas motion tai smagus dalykelis, ypac tie sport champ grajai...tik vienas minusas man yra tas kad visad tas motion sphere kamuoliukas uzsidega pink spalva, tas tai nerwina juodai... o kokia jums spalva dega?

Redagavo rEVIL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as naudojiu du tai man dvi spalvos dega , bet man nesvarbu tos spalvos ,kai zaidziu as nekreipiu i juos ,nes reik ziuret i zaidima o ne i tuos burbulus ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tas motion tai smagus dalykelis, ypac tie sport champ grajai...tik vienas minusas man yra tas kad visad tas motion sphere kamuoliukas uzsidega pink spalva, tas tai nerwina juodai... o kokia jums spalva dega?

Man irgi visada ruzavai, bet kiek zinau controlleris specialiai issirenka tokia spalva, kad controlerio 'bumbulas' issiskirtu is kitu kambario spalvu ir kamerai butu lengviau atpazinti cotrolleri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyti ar galima zaisti zaidimus tik su eye toy kamera ir su motion controller, be navigation controller, ir ar tokiu zaidimu daug? Ir ar tai tiesa kad playstation move pritaikytas tik 3.40 versijai ir zemesnei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyti ar galima zaisti zaidimus tik su eye toy kamera ir su motion controller, be navigation controller, ir ar tokiu zaidimu daug? Ir ar tai tiesa kad playstation move pritaikytas tik 3.40 versijai ir zemesnei?

Galima be navigation controler. Galima panaudoti paprastą controller`į. O dėl versijos, tai čia visiška nesąmonė. Veikia ir su naujesnėm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe , Move pritaikytas kaiptik ne zemiau o 3.40 ir auksciau :) O seip jo , navigation jei nori perki , aisku patogiau su juo nei controlleriu (ypac fps ) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe , Move pritaikytas kaiptik ne zemiau o 3.40 ir auksciau :) O seip jo , navigation jei nori perki , aisku patogiau su juo nei controlleriu (ypac fps ) :)

Iš tiesų įdomus dalykas - man atrodo, kad Little Big Planet 2 reikalauja navigation controller, jeigu nori žaisti su Move. Nes kai aš prijungiu Move, tai tada leidžia pasirinkti, ar naudoti move, bet su paprastu controller`iu neveikia kursorius, tik su Move paspaudi x, o parinkimas būna jau ant "nenaudoti move". Tai vat, koks klausimas iškilo. Neturiu navigation controller`io, tai negaliu įsitikinti, kaip čia iš tiesų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.