no0ne

Da XboX 360 Premium is here !

Rekomenduojami pranešimai

pirkau is Topo centro uz 1444lt,ir tikrai nesigailiu,tegu sumokesiu brangiau,bet pagaliau ji nusipirksiu...kaip sakant skupas moka 2 kartus... as kai perku tai moku visa suma iskart arba neperku nieko,nes tie issimokejimai dapiso jau. :)

O ką ten tie skaičiukai reiškia prie kažkokio rutuliuko su X ženklu?

galvoji as pats zinau ? :) speju cia kazkas su pulteliais,gal rodo kiek prijungta... :) zinok net neisivaizduoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Grazu gaila kad as asilas paskubejau ir nusipirkau core sistema :|

Galvojau kaina skiriasi del aksesuaru o pasirodo ten yra ir HDMI portas kury as taip tikejausi pamatyti gale savo konsoles :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GodBiT, tai jau tipo Premium Lietuvoje yra su HDMI jungtimi?

NoOne, pas tave Premium konsolė turi HDMI portą?

Aš turiu laukti rugsėjo vidurio kol gaus naują siuntą ir tikėkimės ten bus su HDMI! :)

O dėl joysticko su numeriukais, tai man atrodo, kad ten galima reguliuoti vibracijos lygį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane be HDMI... premium su HDMI pardavinejamas tik USA.Rytoi paziuresim ka jie reiskia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazu gaila kad as asilas paskubejau ir nusipirkau core sistema :|

Galvojau kaina skiriasi del aksesuaru o pasirodo ten yra ir HDMI portas kury as taip tikejausi pamatyti gale savo konsoles :/

core irgi nieko blogo,tik va pultelis belaidis ir hardas papildomai tai jau brangu gaunas,reikia visad galvot ko riekia,ir ko nebutina,man va pvz nereikia elite,todel imsiu premium,nes nereikia HDMI,o geriau pasidaryt Tilt moda pulteliui,kad butu kaip ps3 valdymas,siaip ir idomu ir patogu butu pavaldyt koki ace combat 6 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

core irgi nieko blogo,tik va pultelis belaidis ir hardas papildomai tai jau brangu gaunas,reikia visad galvot ko riekia,ir ko nebutina,man va pvz nereikia elite,todel imsiu premium,nes nereikia HDMI,o geriau pasidaryt Tilt moda pulteliui,kad butu kaip ps3 valdymas,siaip ir idomu ir patogu butu pavaldyt koki ace combat 6 :)

man butu idomiau koki Call OF Duty 3 :) Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokį TILT modą? Čia tipo kažkas su lėktuvais susiję?

pasiziurek intere xbox 360 modu ir pamatysi ko yra ant to boxo,o Tilt modas,tai spec modifikacija xbox 360 pulteliui,kai boxo pulteli paverti motion pulteliu kaip ps3 ar wii ,pasiziurek cia http://www.adamthole.com/?cat=5

jis naudoja dar geresnes tehnologijas nei ps3 6axis pultelis

dar cia uzmesk aki http://www.llamma.com/xbox360/mods/xbox-360-mod-page.htm

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oba. Ir nėra toks brangus. 40$ už padarytą pultelį. Kaži, o ką nors reikia įdėti į Xbox'ą? Ir ar veikia su Premium paku? Lietuvoje tokių neįmanoma gauti, bet per eBay, gal ir galima pasieškoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oba. Ir nėra toks brangus. 40$ už padarytą pultelį. Kaži, o ką nors reikia įdėti į Xbox'ą? Ir ar veikia su Premium paku? Lietuvoje tokių neįmanoma gauti, bet per eBay, gal ir galima pasieškoti :)

i boxa nieko det nereikia,be to jis veikia ir su pc kaip matei pats,butu faina ypac su flyingais palost taip,be to ivairiausios nustatymu galimybes,gali valdyt tik su motion,tik su analogaism,arba su viskuo kartu,cia tai butu idomu manau tikrai,geras tikslumas turetu but

o kas cia neidomu gali buti ?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip bebutu,juokingai atrodo,prifotkino,lygtais xboxo nesam mate...labai jau tikrai juokingai,bet suprantu,zmogui pilnos kelnes laimes,vienas santuresnis,kitas labiau issireiskia,pasigiria.reikes ir man pafotkinti turbut :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką ten tie skaičiukai reiškia prie kažkokio rutuliuko su X ženklu?

Tam, kad jei turi kelis pultelius atskirtum kuris yra pagrindinis ir įjungia konsolę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.