Zezan

Problema su mygtukais

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Man iškilo tokia bėda su psp va matot šitus keturis mygtukus nuotraukoje Nuotrauka kurie yra pažymėti raudonu kvadratu dėl jų man iškilo bėda jie savo funkcijas gerai atlieka bet jie ir atlieka funkciją kurios neturėtų atlikti va jie atlieka funkcija kur nuotraukoje pažymėtas yra tas rutuliukas jo funkcijas ir atlieka Nuotrauka jis pažymėtas mėlynai va pvz kai kokį žaidimą žaidžiu worms tarkim ir su tuo rutuliuku judini kamerą o su tais keturiais vaikštai ir jie atlieka rutuliuko funkcją ir kai noriu normaliai vaikšiot kamera pradeda judėt tai va noriu jūsų patarimo ar man išardyt psp ir pažiūrėt kas jame yra ir bandyt ką nors daryt ar iš karto vešt į taisyklą ?

Redagavo Zezan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmą kart tokį bajerį girdžiu. Manau, kad čia žaidimas tai sukonfiguruotas ar kažkas... Ar su visais žaidimais tas pats?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko tu cia neardyk ,pasiziurek tu worms valdyma ,kaskuri mygtuka reik paspaust atrodo kad pradetu vaiksiot wormsas o ne kamera ir del kitu game paziurek gal kas su nustatymais ,nelabai manau kad cia kas sugede gali but :mellow:

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ne va aš kai nueinu į psp interneto naršyklę ir ten paspaudžiu tą mygtuką tai pelė pajuda nežinau čia gal dė lto kad jį pirkau iš skelbimo ir kas nors jam gal yra

galiu jei reikia nufilmuot kaip ten yra

Redagavo Zezan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tik vienas pluginas yra ir jis buvo įjunktas išjungiau vis tiek tas pats o gal man sakau video idėt nu nufilmuot gal labiau suprasit kame bėda nes per video matysis labiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.