DancingWind

Nebera lietuvoj Xbox360 - padekokite tiems kurie nuflashintas i garantini

Rekomenduojami pranešimai

Aš iš uk su mašinom parsigabenu dėl to jokiu muitų negaunu. Jai didės paklausa didės ir pasiūla :D visada taip buvo ir bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš iš uk su mašinom parsigabenu dėl to jokiu muitų negaunu. Jai didės paklausa didės ir pasiūla :D visada taip buvo ir bus :D

taip ;]] kaip buvo seniau, kaip yra dabar, taip bus ir visada ;]]] tiesos nepaneigsi... beto naujai MB microsoftas iesko indzineriu, taigi bus naujas 360 revision tada gal ir atnaujins garantiny taisyma ir viskas bus vel ore... bet cia dar prekiaus tais nupuveliais....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man cia kazkaip reklama kvepia... Tas visas dalykas su nutraukiama prekyba..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man cia kazkaip reklama kvepia... Tas visas dalykas su nutraukiama prekyba..

Ir ka ash galeciau reklamuoti?

Tiesiog ishkeikiu litovcus :) ir duodu insiders info apie padeti tiekime :)

nenutrauks prekybos bet uzdejo 1 men garantija .. o kas ish pardaveju su tokia garantija pirks cia jau kitas reikalas :)

Redagavo DancingWind

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ka ash galeciau reklamuoti?

Tiesiog ishkeikiu litovcus :) ir duodu insiders info apie padeti tiekime :)

nenutrauks prekybos bet uzdejo 1 men garantija .. o kas ish pardaveju su tokia garantija pirks cia jau kitas reikalas :)

As nesakau, kad tu reklamuoji, ar dar ka..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

turima omeny siaip kaip M$ reklaminis triukas. aisq? Viskas apie marketingo triukus nebekalbam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai spangstat kažką čia vyručiai :thumbsup4:

Nors naujienos gal ir teigiamos: bus naujas revision'as ir MS nustos baninti senas konsolės (su LT fw) ir koncentruosis ties naujos konsolės apsauga.

Vo tep.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pilna tu xbox'u gai bms atsigavo tai ten po 600lt arcade pardavinejo ir garantini metams duoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai spangstat kažką čia vyručiai ;)

Nors naujienos gal ir teigiamos: bus naujas revision'as ir MS nustos baninti senas konsolės (su LT fw) ir koncentruosis ties naujos konsolės apsauga.

Vo tep.

apsauga bus panasi, lausim taip pat jei jasperio nepakeite tai ir ten nekeis, bet jauciu dabar nand protectiona gausim, nes dabar ka norim ta darom readinam writinam, dave mum banus ant hdd, perrasom nanda ir vel sedim patenkinti :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo kaina ne 600 BMS'e bet kazkada rimta igirdejau kad buvo po 600 paleide.

Anywayz. tegul ir nepardavineja. Jau geriau duosiu normaliam zmogui negu kokiom korporacijom kur seni, stambus dedes su prabangiais svarkais sedi.

visada yra internetas, visada yra vietiniai pardavejai kurie tuo apsiima, galu gale gimines/draugai kazkur ten toli. taip ar taip neperdaugiausiai zmoniu ten ir perka... pfff... ka pirkti jeigu kitur gali gauti nemazai pigiau. ta teikiama "mistine garantija" irgi perdaug neguodzia. buvo man PC sugedes - bms ji tvarke ~3 menesisu. [sarcasm] garantiniai JEGA! [/sarcasm]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man atrodo, cia tas visas reikalas ispustas, garantija 1 men. tai cia pagasdino, kol nera uzdrausta interneto shopams siust konsoles i Lietuva, ner bedos, ir taip daug kas parsisiusdina xbox'us is uzsienio ir pigiau nei musu gimtinej.

Ne į temą

kurioj isvis turi but milionierius, kuro kainos ir t.t. dabar dar ir elektros :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man atrodo, cia tas visas reikalas ispustas, garantija 1 men. tai cia pagasdino, kol nera uzdrausta interneto shopams siust konsoles i Lietuva, ner bedos, ir taip daug kas parsisiusdina xbox'us is uzsienio ir pigiau nei musu gimtinej.

Ne į temą

kurioj isvis turi but milionierius, kuro kainos ir t.t. dabar dar ir elektros :lol:

Na reikalo nepuciau tiesiog ish tiesioginiu saltiniu bus sunkiau gauti .. tikriausiai (bent jau GNT sius visus, su bent menkiausiu itarimu seseliu). Juk mes visi lauziantys puikai zinome kad garantijai bye bye ta padare :D aišku kaikurie iš musu bando vistiek prastumti. Blogiausiai bus tiek tiems retiems ir trutingiems pauksciams kurie legaliai perka ir loshia - man asmenishkai ranka nekyla ishmesti 160+ lt ant 5 h grajaus bet ... ant 30+ h gero gameplayjaus arba jei yra geras Mp komponentas (irgi galima suvesti i h gero gameplay ;) ) - visai kitas reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na reikalo nepuciau tiesiog ish tiesioginiu saltiniu bus sunkiau gauti .. tikriausiai (bent jau GNT sius visus, su bent menkiausiu itarimu seseliu). Juk mes visi lauziantys puikai zinome kad garantijai bye bye ta padare :lol: aišku kaikurie iš musu bando vistiek prastumti. Blogiausiai bus tiek tiems retiems ir trutingiems pauksciams kurie legaliai perka ir loshia - man asmenishkai ranka nekyla ishmesti 160+ lt ant 5 h grajaus bet ... ant 30+ h gero gameplayjaus arba jei yra geras Mp komponentas (irgi galima suvesti i h gero gameplay :D ) - visai kitas reikalas.

Ne į temą

nera tiek sunku su origais isgyventi. jeigu turi kantrybes zaisti zaidimus ~2men. po ju isejimo tai netgi labai lengva. o senesnius zaidimus tai isviso. uz 150lt. penkis nusipirksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.