DiOn3

MyGamerCrad.net? Kodėl neina "Sign In"?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, aš susikūriau MyGamerCard.net acc, ir man neina prisijungti. Kodėl? Aš aktyvavau gautą kodą gmail'e, mėginu prisijungti - neina. :thumbsup4: Ir kai mėginu registruotis su kitu gmail'u, rašo, kad toks GamerTag'as yra. :P

Ne į temą

Padėkit!

Ne į temą

Tik netrinkit šitos temos, ir nerašykit, kad ji nesusijusi su LIVE. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kai užsiregistruoju, aktyvuoju acc, ir kur man toliau eiti? Man išmeta štai tokį tekstą:

Congratulations, your e-mail address has been validated!

Please check your Private Messages at the Xbox.com Forums (NOT an Xbox Live Message!) in near future for a link to validate your GamerTag, which you will need to do prior to using the service.

TAKE NOTE: This message will come from MyGamerCardNet, MyGamerCardNet1, or Morgon only! Any other messages claiming to be from MGC that are not from any of these names are not legitimate, and should be ignored.

* You have 48 Hours to complete this step!

If you do not receive this message within 30 minutes, log into the website with your chosen GamerTag and password for an alternate way of Validation.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš kai užsiregistruoju, aktyvuoju acc, ir kur man toliau eiti? Man išmeta štai tokį tekstą:

Congratulations, your e-mail address has been validated!

Please check your Private Messages at the Xbox.com Forums (NOT an Xbox Live Message!) in near future for a link to validate your GamerTag, which you will need to do prior to using the service.

TAKE NOTE: This message will come from MyGamerCardNet, MyGamerCardNet1, or Morgon only! Any other messages claiming to be from MGC that are not from any of these names are not legitimate, and should be ignored.

* You have 48 Hours to complete this step!

If you do not receive this message within 30 minutes, log into the website with your chosen GamerTag and password for an alternate way of Validation.

tau reikia Xbox.com Forums asmenines zinutes pasitikrint ir ten per PM linka aktyvuot gamertaga

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet aš negavau... Tai kaip man dabar aktyvuot? Aš administracijai rašiau, ignoravo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet aš negavau... Tai kaip man dabar aktyvuot? Aš administracijai rašiau, ignoravo...

ar tau viska isverst reikia? jomajo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.