Redzis

darbas uzsienyje

Rekomenduojami pranešimai

Tai va arteja vasara kaip ir daugelis iesko darbu uzsienij taip ir as galvoju isvaziuot padirbet. Vieni per pazistamus kiti per agenturas. Tai gal kas zinot normaliu agenturu kurios neapgauna ir normaliai suranda sezonini darba vasarai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

balandi bus 22m darbas tai nelabai svarbus koks, tik kad nrm moketu :cheers: buvau uzpraita vasara anglijoj tai dyrbau greimo maisto restorane...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jau reikia ziuret ko nori ir koks amzius tavo.

Ne į temą

Nelabai vietoj tu cia.Turbut dar apie darba uzsienyje ankstoka galvot....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man ne visai į temą rūpi: kur <16m susirasti vasaros darbą kokį nors Lietuvoje? :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man 16 ,as su tevu vis padirbu savaitgaliais ,signalizacijas i namus ,butus ,garazus dedam taip kaip uz maista nieko nemoki susitaupo normaliai :D seip vasarai net nezinau gal irgi su tevu dirbsiu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gal ne i tema , bet gal kas zino kokiu darbu nepilnameciams vasarai ? :D Man 17 jei ka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lietuvoj nepilnameciam sunku darba susirast kaip ir pilnameciam... siaip bandykit su tevais kur dyrbt, as ir taip dyrbau apdaila darem ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesąmonė dabar yra Lietuvoj... Anksčiau, kai potencialo nebuvo, darbo buvo pilna, o dabar kaip potencialo su viršum, tai nėr darbo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsimenu savo laikus dar lietuvoje iki 18. Tai dirbdavom vasaros mokykloje ar kazkaip ten vadinousi. Nu tipo mokykla remontoji , grindys padazyt,senas ir .t.t. Mokejo aisku nedaug bet ir darbas nebuvo persunkus. Tai kad siuliciau nepilnametems pasiklaust savo mokyklose gal taip irgi kazka panasaus daro....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kureis cia laikais taip buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsimenu savo laikus dar lietuvoje iki 18. Tai dirbdavom vasaros mokykloje ar kazkaip ten vadinousi. Nu tipo mokykla remontoji , grindys padazyt,senas ir .t.t. Mokejo aisku nedaug bet ir darbas nebuvo persunkus. Tai kad siuliciau nepilnametems pasiklaust savo mokyklose gal taip irgi kazka panasaus daro....

Ne į temą

na siuo krizes metu tai man atrodo dirbtum uz pazymius :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.