tomas445

Tranfer kit

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki. Gavau tranfer kit ir noriu įsikelt ten ubdate'a žaidimo , bet nežinau į kurį failą reikėtų kelti tuos ubdatus tą programą Xplorer 360 jau turiu . Taigi ačiū už atsakymus geriau būtų kad rašytumėte į skype : tomyka45 tinka ir čia :first:

Redagavo tomas445

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

partition 3/cache folderin reik kelt ;] cia va kaip demo isikelt gal pades http://digiex.net/computing-section/guides...hard-drive.html padabok kas ten chache foldery yra ;]

O jeigu pas mane nėra nei vieno failo tam partiton3? ką tada daryti? bandžiau kūrti fodžerį jame bet neleidžia

Redagavo tomas445

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu pas mane nėra nei vieno failo tam partiton3?

negali nebut, megink kita xplorer versija

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negali nebut, megink kita xplorer versija

Ačiū Xplorer programa partiton 3 foldžerį rado bet dabar net neįsivaizuou kaip ir kur kelti gal galit paaiškint išsamiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Xplorer programa partiton 3 foldžerį rado bet dabar net neįsivaizuou kaip ir kur kelti gal galit paaiškint išsamiau?

tu kalbi apie tu'us? ar dlc? jai tutai tai partition 3 cashe folderis, bent pas mane taip, o dlc tai pagal nurodyma content/0000000000000000/ ir folderis.

bet visam sitam reikalui reikia jtago kazkodel yratiu jog pas tave jo nera

o kas liecia explore360 tai standartinio geirau nenaudoti pabadyk gauti savo hardui(ty 60, 120, 250), o dar geriau xport jie stabilesni

Redagavo pashis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu kalbi apie tu'us? ar dlc? jai tutai tai partition 3 cashe folderis, bent pas mane taip, o dlc tai pagal nurodyma content/0000000000000000/ ir folderis.

bet visam sitam reikalui reikia jtago kazkodel yratiu jog pas tave jo nera

o kas liecia explore360 tai standartinio geirau nenaudoti pabadyk gauti savo hardui(ty 60, 120, 250), o dar geriau xport jie stabilesni

O kaip padaryti ta konsolę jtaginta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.