starlex

optional media update

Rekomenduojami pranešimai

sweiki, nutiko tokia problema.... updeitinau dashboarda ir dingo optional media update db filma norejau paziet ir nebeina... issitryne man ta updeita krc, o pas mane firmware 1.5 i live negaliu jungtis parsipust ar yra galimybiu kaip nors per usb ikelt ? radau intike tuos updeitus, bet nlb suprantu ka su jais daryt tik viena punkta padariau unlock toliau nebesuprantu ka daryt... ar eitu isirasyt kaip nors gal kas su baninta bande updeitintis ?

http://digiex.net/downloads/download-cente....html#post21344

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reik laido hdd kad prie pc ir i 3 particija kelt, o jei nande stovejo pas tave jasperis su 512 tai nepersiputus nk nebus

pas mane su 256 tas istraukiams ner hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aa nu memory card,, hmm td nzn nzn, galima ir memory card per ta pajungt, bet tai wtf kaip galejo isitrint turejo tada ir seivai ir viskas dingt ;/// kazkokia nsmn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aa nu memory card,, hmm td nzn nzn, galima ir memory card per ta pajungt, bet tai wtf kaip galejo isitrint turejo tada ir seivai ir viskas dingt ;/// kazkokia nsmn

nezinau as pats nustebau... sakau db filma norejau paziuret ziuriu error ismete nueinu paziuret neber to update savai yra visi ... tai db liktu viena iseitis perfleshint i LT ir td jungtis i live ir parsipust taip iseina ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kdl negali su 1.5 prisijungt? juk dreit ten ji parsius neturetum gaut ban

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.