tadasas99

sony ericsson

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

sveiki, noriu suzinot apie tel, konkreciau apie sony ericsson, pradziai k770i softo perrasyma, turiu dcu65 kabeli, su xs++ galiu prieiti prie sisteminiu failu, ir juos keisti, manyciau turiu viska ko reikia, tik is kur parsisiusti softa, kokia programa rasyti, galiu tik sitam tel skira softa rasyti, ar gal kitoki galiu bandyti?

kas ka nors zinote parasykite!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

eina sau pries 2 metus prasikales su se buvau ant xs++ ,dabar reik prisimint :thumbsup4: ,pirmiausia pasidaryk backup ,poto ant to flash apacioje paspaudes ismes langa kur bus flash main firmware ir flash file system ir kaskas su costumize,sudedi varniukes ir pasirenki ta softa savo telefono ,nezinau nete paieskok to softo seip mobiles.lt diskusijos ten gali klaust ,gal biski apreks kad paieska naudotis nemoki ,bet pades ir failus duos is kur siustis :) dar giduka youtube galiu duot

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

www.topse.ru , gali be problemu list,imest acousticus , camera driverius. Neblogas buvo telefonas sitas,pats ilgai nesiojau,bet atejo laikas ir pakeiciau i C510,lb geras telefonas :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui uz info, (beveik :first: ), kazko mobiles.lt tik meniu pajungia, gagrindinio lango nerodo, cia matyt kazkas su mano ie ne to, o www.topse.ru man rusu taspats kaip jum kinieciu kalba :D , nu bet cia irgi pats kaltas!

perrasyt softa noriu del tel atrisimo, kiek suprantu turetu pavykti?

o kaip del kitokio softo? tik del idomumo, but smagu tureti tel kokio niekas daugiau neturi, nekalbant apie flash menu!

ir dar, gal kas nusimanot apie temu redagavima? turiu viena tema kuri tuos soninius mygtukus (didint, mazint, quiktime ir pan) melynai uzdega, neblogai atrodo, tik lievoka tema, kaip ant kitu temu padaryti?

beto, cia pats netikiu, bet gal kaip nors ymanoma ant w950i klavisu reiksmes pakeist? pas mane nera virsutinio ekrano, to kuris lietimui jautrus, tai noreciau pvz ant 1 ok ir ant 3 cancel padaryti!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.