Mantaxs

Japoniski tel

Rekomenduojami pranešimai

nelabai as patariu pirkt tuos kinietiskus telefonus ,nes ne visiem su jais pasiseka, klasiokui baterija max menesį laikydavo ,poto išsipūsdavo kai balionas :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Tai ne Japoniški tel, jie negamina "padielkų". Greičiausiai pagamintas Kinijoje ar panašiai..

2. Funkcijos tos pačios, tik ne viskas kas yra viduje veikia tinkamai, prigrūsta visokio šlamšto, kurio visai nereikės.

Aš asmeniškai nesiųlau tau pirkti tokio telefono, susigadinsi nuotaiką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Minusai

1. Made in China

2. Made in China

3. Made in China

visi kiti minusai ieina i tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar pasižiurėk i kamera Digital Camera(s): 300K Pixels (640 x 480 p*), ant orignalios e66 3,2 mpix (2048x1536 taškų).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog sedziu be tel ir noriu ji isigyt iki ~130 lt ir ziurineju kas uz tokia kaina iseina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as geriau jimciau koki is skelbimu negu is ten dar k** ateina per menesi as nuo vasario 15 uzsisakes 6 daiktus visi issiusti dar negaunu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patikek, šitas telefonas net metų neatlaikys, kokybės už tokią kainą tikrai nesitikėk. Labiau patarčiau pirkti naudotą normalų, o ne kinietišką telelefona, jis bent jau labiau patikimas bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patikek, šitas telefonas net metų neatlaikys, kokybės už tokią kainą tikrai nesitikėk. Labiau patarčiau pirkti naudotą normalų, o ne kinietišką telelefona, jis bent jau labiau patikimas bus.

Paklausysiu jusu ^^ Dekui uz patarimus :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
NEIMK mano pusbrolis panasu nusipirko tai viena syki netycia is kisenes iskrito tai iskart suskilo ekranas ir garsiakalbis uzsilenke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as geriau jimciau koki is skelbimu negu is ten dar k** ateina per menesi as nuo vasario 15 uzsisakes 6 daiktus visi issiusti dar negaunu

Iš DX'o tau dar bent mėnesį tikrai eis. :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

NEIMK mano pusbrolis panasu nusipirko tai viena syki netycia is kisenes iskrito tai iskart suskilo ekranas ir garsiakalbis uzsilenke.

Man SE W580 tik nukrenta nors ir is mazo aukscio tai iskart ekranas sugenda. Taip jau ~4 kartus keiciau ekrana. Neperseniausiai vel nukrito ant zemes, tai ekranas vel sugedo. Tai vietoj to slamsto nusipirkau uz ~30lt w200 ir gerai yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man SE W580 tik nukrenta nors ir is mazo aukscio tai iskart ekranas sugenda. Taip jau ~4 kartus keiciau ekrana. Neperseniausiai vel nukrito ant zemes, tai ekranas vel sugedo. Tai vietoj to slamsto nusipirkau uz ~30lt w200 ir gerai yra.

Ne į temą

mano SE w850i irgi nukrenta smarkeu risys pradinksta atsibodo tvarkyti tai laikau kaip muzikos grotuva :thumbsup4::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Man nukrito ir ekranas mėlynas pasidarė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.