Gunzas

nemalonumai su ps 3

Rekomenduojami pranešimai

tai wa parveze ps 3 is anglijos is game.co.uk parduotuves viskas ok atidarua deze ziuriu viskas is maiseliu isimnta keista uz P.S 3 mokejo 350swaru mhm einu zeti psn ogi ziuriu jis jau uzregintas pilna friendu ir messagiu o naudotas sitas ps 3 apie 3 menesius ~ tai ka man dabar daryti vyrai parduotuve apgavo :grt: y anglija neturiu galimybiu nuvaziuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip labai prasta ir nepatikima GAME parduotuve.Nevienam taip buve kaip tau.As netgi manau, kad mano psp irgi buvo kazkiek devetas, kuri pirkau is GAME.. :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano psp irgi nesuvarytas. :grt: Ir kazin ar tau ps3 apkeistu, kad ir nuveztum. Sakytu, cia viskas tvarkoj, tik eik is cia ir zaisk i sveikata. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu swarbu maniskis ps 3 nesuvarytas nesubraizytas ir kala y klyna :grt:

Cia norejai kazko paklausti sioje temoje ar pasigirti , kad tavo ps3 kala i klyna :P ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai wa parveze ps 3 is anglijos is game.co.uk parduotuves viskas ok atidarua deze ziuriu viskas is maiseliu isimnta keista uz P.S 3 mokejo 350swaru mhm einu zeti psn ogi ziuriu jis jau uzregintas pilna friendu ir messagiu o naudotas sitas ps 3 apie 3 menesius ~ tai ka man dabar daryti vyrai parduotuve apgavo :grt: y anglija neturiu galimybiu nuvaziuoti

nemanau kad tave apagavo,nes ten uz mazesne kaina jie siulo Preowned konsoles,man irgi siule taip paciam anglijoj,kaina mazesne bet konsole yra siek tiek naudota,tai normalu kad jau ji uzregistruota ir viskas isimineta,jie tokiom duoda per puse garantijos ten bent jau ka as maciau,bet tai koks skirtumas,svarbu kad veikia viskas,o girtis na kazkaip vaikiska :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ko nesake kad naudota ?

kai perki tai turi zinot ka perki,nieks nesakys kad naudota,net ir ziuredamas i deze supakuota gali nesuprast kad naudotas,jei neatkreipsi demesio i uzklijuota zodeli Preowned,nieks tau to nepasakys :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gunzai, siaip uzjauciu. O dabar prie esmes. Na, pirkai ir gavai. Cia nelabai ka ir be padarysi. Buvo ar nebuvo tas uzrasas, apie kuri minejo Scalman, nelabai ka ir irodysi. Tu sumokejai, jie patenkinti. Tu gavai preke, tu taip pat turetum but patenkintas. Bet deja. Cia galbut pamoka, kad neverta pirkti is neaikiu vietu. Cia tas pats, kas nuvykti i svetima sali ir reikalauti teisybes. Yra zinomos parduotuves internete. Ir visi zino, kad Anglijoje viena is pirmuju ir patikimiausiu parduotuviu yra "Ebay" tai internetinis prekybos centras, kuris.. nelabai galiu teigti, kad seka pardavimus ir pirkimus, bet tikrai priziuri kas jame vyksta. Ten yra visokie RATIO ir panasiai. Jie rodo zmogaus patikimuma. Todel eilini karta kartoju. Nepirkime balto triusio maise, kai jis yra juodas. Kai kazka perkame, bandykime issiaiskinti visa reikalinga info. Apie prekia, apie gavima. Apie tai ka gausime. Apie tai, ar pirkimas bus skaidrus ir gauta preke bus tokia, kokia ji ir buvo pristatyta. Yra A ir yra B. A yra parduotuve. B yra tai, kur tu galesi paskambinti ar parasyti laiska apie suklastota preke. Cia as is patirties kalbu. Nes Anglija yra Anglija. lietuva ne Anglija. Ten viskas tvarkingiau su visomis galunemis.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tipo geimus ir perkat po 300 lt? Gunzas tu gali neatsakyt i sita kl. nes tavo nuomone man nebeidomi nuo to laiko kai pradejai girtis kaip viska perki, <_< as rimtu klausiu zmoniu kurie nefantazuoja taip atvirai :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tipo geimus ir perkat po 300 lt? Gunzas tu gali neatsakyt i sita kl. nes tavo nuomone man nebeidomi nuo to laiko kai pradejai girtis kaip viska perki, <_< as rimtu klausiu zmoniu kurie nefantazuoja taip atvirai :blink:

Dabar nauji PS3 game'ai Lietuvoje po 250 lt . , bet tikrai neteko ir nepirksiu uz tiek. Viska ka as turiu tai is ebay , ten galima nusipirkti zaidimu nuo 50 Lt .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar nauji PS3 game'ai Lietuvoje po 250 lt . , bet tikrai neteko ir nepirksiu uz tiek. Viska ka as turiu tai is ebay , ten galima nusipirkti zaidimu nuo 50 Lt .

Joa, rasykit kai realiai yra ka, o ne mazdaug "P.S. mano ps3 kala i klyna" ir ka dabar mes tau turim patart? ... <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa, rasykit kai realiai yra ka, o ne mazdaug "P.S. mano ps3 kala i klyna" ir ka dabar mes tau turim patart? ... ;)

Nueik reliai i ebay ir paziurek ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

play-asia [dot] com pigus zaidimai,pati firma korejoi isikurus,bet rimta,niekad neapipisa,atsiuncia zaidima per 2-5 dienas,nu ilgiausiai savaite.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.