dudeperfect

TV6

Rekomenduojami pranešimai

Ar TV6 Jau prie skaitmenines priejo? Kad siandien neberodo pas mane to kanalo. (Analogine pas mane)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar TV6 Jau prie skaitmenines priejo? Kad siandien neberodo pas mane to kanalo. (Analogine pas mane)

Na pas mane ne skaitmenine taciau viska puikiausiai rodo :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane panevėžy transliuoja per PanTV tai ir per jį ir per tiesiogini TV6 puikiai rodo. Gal kanalai nušoko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip TV6 jau senokai transliuojama skaitmeniniu budu 4,8E palydovu Viasat pakete arba antzemine televizija. Analogines kol kas neisjunge. Tik vat problema suprasti kurioje Lietuvos dalyje vyksta veiksmas, nes TV6 transliuojama decimetriniu bangu ruoze ir priklausomai nuo vietojes vis kitu dazniu (nediele apreptis). Rekomendacija perskanuoti kanalus, paziureti ar antena vietoje. Ir apskritai, aprasyti antenos tipa. Jei signalas silpnas, tai antenai nusisukus gali vieni kanalai isnykti, o kiti dar rodyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.