MrAlex

Eurovizija 2010

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki ,tai kaip matot vakar sužinojome kas atstovaus už Lietuvą 2010 metų eurovizijoje Osle :) Kaip manot ar su šia InCulto daina pateksim bent į finalą ? :)

Aš sirgau už InCulto ,nes jie labiausiai man patiko.Už ką jus sirgote ? :) Man pagailo A.Pilvelytės ,nes ji jau aštuntą kartą dalyvauja atrankoje ir visad užiima garbingą 2 vietą :) . Ką jus būtumėte siuntę į euroviziją jei ne InCulto ? :) Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O man tai AGAMA patiko, tokia idomi daina. Manau kad Inculto ir AGAMA turejo daugiausia sansu kazka pasiekti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip manau kad imanoma butu patekt i finala.Tokio tipo, energingos dainos dazniausiai ir patenka :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip manau kad imanoma butu patekt i finala.Tokio tipo, energingos dainos dazniausiai ir patenka :) .

Jo as irgi taip manau,kad tokios energinos dainos patenka :) Ir tuos kur labai lengavai isimena melodija,priedainis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus tikrai jie finale. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus tikrai jie finale. :)

As irgi taip manau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man tai ji neikiek nepatiko, nei priedianis įsiminamas nei ką :) Gal dar iki gegužės pabaigos pradės patikt ;D

Pilvelytės daina man gražiausia buvo, tada dar agamos ir sashos ;D

Bet kaip nekeista, tiek daug gerų dainų lietuvos euro atrankoj buvo :)

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is viso ta eurovizija cia pasidare geju paradas.Dabar lietuvoj ruslanas eina su dainom apie svajoniu vyra jo ar ka ten, nu tai ka zinau ar idomu cia kam nors to "pydero" klausyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man tai ji neikiek nepatiko, nei priedianis įsiminamas nei ką :) Gal dar iki gegužės pabaigos pradės patikt ;D

Pilvelytės daina man gražiausia buvo, tada dar agamos ir sashos ;D

Bet kaip nekeista, tiek daug gerų dainų lietuvos euro atrankoj buvo :)

Tai aišku siuskim sasha dar karta.Paimsim dar kart pirma nuo galo vieta.Gerai, kad pensininkai ir tupu lietuviu mase nors uz pilvelyte ir ta nevykeli neprabalsavo.Gal nors is pirmo turo iseisimi su Inculto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai man praejo ju daina irgi, tokie su prikolinimais turbut LT UNITED paskutiniai praslydo i aukstesnes vietas. geriau butu buve siusti pilvelyte (ta visada antra lieka :) )arba ta evelina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oij prikolna daina :) juoksiuos jai taip bus bet tikiuosi i top10 vel pateksim :) o as sios atrankos neziurejau ar pirma ar antra ziurejau protarpiais tai visiska nesamone jau patapusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatekom i finala.gaila,bet jau ne be pirma karta taip.tai as manau nera ko nusivilt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad isvis uz ka jie ten balsavo... Tik i mergas ziurejo ir balsavo, net dainu nepadainuoja kiti. Kaip pvz koks izraelis isvis nusivaziavo ir pateko i finala. Azerbaidzanas (ar kas ten per velnias) ta merga tiek isreklamavo, krutine per visa ekrana ikiso ir balsavo uz ja. Man tai siais metais prasciausia eurovizija. Isvis ta Eurovizija baigia nusivaziuot.

Redagavo Eimis223

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.