Nourishing

Padekit isiringt ausines isikisamas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki padekit isiringti ausines "In ear" , muzikai klausyt . Kaina >100lt. Pokolkas isirinkes Sennheiser CX 300 II.

Laugsiu ivairiu pasiulimu , dekui.

Creative EP630

kaina tik 3.50 ,bet groja geriausiai is kokias esu megines net palyginus ir su bet kokiom ten uz 40 svaru,tikrai lyginau pats ir rinkausi ilgai,ir nenorejau imti pigiu,bet radau tokias pigias kad juokas ima.o kokybe garso tikrai ledine,tiek zemu,tiek aukstu dazniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduoju Monster Beats Tour.Geriausiai skambancios ausines kokias tik as esu turejas, beto labai stilingos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Creative EP630

kaina tik 3.50 ,bet groja geriausiai is kokias esu megines net palyginus ir su bet kokiom ten uz 40 svaru,tikrai lyginau pats ir rinkausi ilgai,ir nenorejau imti pigiu,bet radau tokias pigias kad juokas ima.o kokybe garso tikrai ledine,tiek zemu,tiek aukstu dazniu.

Jo, šitos tikrai geros. :) Pats turiu ir patenkintas, o mokėjau 4$ su centais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaskaip sunkiai netikiu kad uz 4~ svarus sios ausines tikrai geros, dabar naudoju ipod shuffle ausines tai jau baigia numirt traska braska.. butu idomu paklausyt seinhaserio ir siu creative. Bijau kad pigus slamstas :| na nezinau nusipirksiu creative poto liudesiu koki sh pasiemiau, jai garsiai plesia nereiskia kokybiskai na pasiziuresiu dar review , kaskaip vistiek linksu prie senchaiser ir Monster Beats Tour krenta i akis tik kad "stilingos" nepasakyciau, man i lafoneros interneto kabeli uznesa :)

Beja pastebejau ebay tos pacios ausines pas kitus 7 svarus , 22 kainuoja .. tai nujauciu kad sios po 4 svarus tera pigios hongkongo kopijos (nes ju rrp 15 svaru).. na zinoma lietuva pilna pigiu klonu, gal ir klystu pataisykit jai klistu.

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaskaip sunkiai netikiu kad uz 4~ svarus sios ausines tikrai geros, dabar naudoju ipod shuffle ausines tai jau baigia numirt traska braska.. butu idomu paklausyt seinhaserio ir siu creative. Bijau kad pigus slamstas :| na nezinau nusipirksiu creative poto liudesiu koki sh pasiemiau, jai garsiai plesia nereiskia kokybiskai na pasiziuresiu dar review , kaskaip vistiek linksu prie senchaiser ir Monster Beats Tour krenta i akis tik kad "stilingos" nepasakyciau, man i lafoneros interneto kabeli uznesa :)

Beja pastebejau ebay tos pacios ausines pas kitus 7 svarus , 22 kainuoja .. tai nujauciu kad sios po 4 svarus tera pigios hongkongo kopijos (nes ju rrp 15 svaru).. na zinoma lietuva pilna pigiu klonu, gal ir klystu pataisykit jai klistu.

Na taip, nemanau, kad ten creativo originalas. :)

Bet kodėl gi tau nepabandžius tų ausinių? 10 Lt sumokėsi, o jei ir nelabai tiks, galėsi draugui kokiam parduot. :) Aš irgi galvojau, kad bus š visiškas, bet groja tikrai gerai. Aišku Senchaiser bus geresnės, bet nemanau, kad tas "gerumas" bus vertas +90 Lt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, nemanau, kad ten creativo originalas. :)

Bet kodėl gi tau nepabandžius tų ausinių? 10 Lt sumokėsi, o jei ir nelabai tiks, galėsi draugui kokiam parduot. :) Aš irgi galvojau, kad bus š visiškas, bet groja tikrai gerai. Aišku Senchaiser bus geresnės, bet nemanau, kad tas "gerumas" bus vertas +90 Lt. :)

tai jei rekomenduoju tai pats ir meginau o ne shh malu,ir beje uz dauguma ausiniu mokame uz varda arba uz dizaina,o ne uz garso kokybe,aisku jei reikia graziu blizguciu,tada geriau rinktis kitas.as pats turejau sitas pacias orgus pries tai, po to isigijau spec pamegint tas pacias tik is ebay uz 4 svarus,ir skamba taip pat gerai tikrai,man visada rupejo geri zemi ir auksti dazniai.ir netiko man nei tikrai n kartu brangesnes,nes jos nekambejo taip gerai.aisku situ orgai tai nepakeiciami,bet ir sitos pigios nera koks kinetiskas shh tikrai ne.tiesiog gauni be jokios pakuotes,paprastam maisiuke jas.man rupejo ju garso kokybe ir patogumas,bei gera garso izoliacija,ir viskas jose tiesiog puiku.

geriau uz sitas imciau tik creative Nauriva ,bet jos ir 10 kart brangesnes,o garsas tikrai ne 10 x geresnis bus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei rekomenduoju tai pats ir meginau o ne shh malu,ir beje uz dauguma ausiniu mokame uz varda arba uz dizaina,o ne uz garso kokybe,aisku jei reikia graziu blizguciu,tada geriau rinktis kitas.as pats turejau sitas pacias orgus pries tai, po to isigijau spec pamegint tas pacias tik is ebay uz 4 svarus,ir skamba taip pat gerai tikrai,man visada rupejo geri zemi ir auksti dazniai.ir netiko man nei tikrai n kartu brangesnes,nes jos nekambejo taip gerai.aisku situ orgai tai nepakeiciami,bet ir sitos pigios nera koks kinetiskas shh tikrai ne.tiesiog gauni be jokios pakuotes,paprastam maisiuke jas.man rupejo ju garso kokybe ir patogumas,bei gera garso izoliacija,ir viskas jose tiesiog puiku.

geriau uz sitas imciau tik creative Nauriva ,bet jos ir 10 kart brangesnes,o garsas tikrai ne 10 x geresnis bus.

Tai aš irgi jas bandžiau ir turiu. :) Tik reikės naujai užsisakyt čiūju, nes viena silpniau groja kažkiek :) . Bet kai su abiem, tai nelabai stipriai jaučiasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koss theplug gali dar pabandyti.apskritai viso koss ausines ira labai kokybiskos+5metu garantija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padielkine ir siuntimo kaina Postage: £0.74Royal Mail Airmail (Small Packets)See more services :) , kaskaip manau bereikalingai isleidau 16lt na paziuresim kaip ateis ta kokybe, vistiek sie pinigai is lockerz gauti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tu tas pasiemei EP630? Ten prie to skelbimo yra pora neigiamu feedbacku, kad padielkos. As galvoju irgi pasiimsiu EP630 is kinijos kur free shipping.

Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nafig pirkt kazkokias kinietiskas padielkas kuriu kokybe abejotina ir vistiek anksciau ar veliau sulus, as pats nusipirkau uz tuos pacius lockerz pinigus sennhaiserius cx300 II nepagailejau biski pinigu bet bent laikys normaliai ir kokybe turesiu garantuota.

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.