jaaaunas2

Netbook pakrovejas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas zinote ar galima Asus 701sd (input: 9.5V 2,5A) netbooka pajunkti su asus eee1000 (output: 12V 3A ) pakroveju ? Ar nesusviltu visas netbookas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, gal kas zinote ar galima Asus 701sd (input: 9.5V 2,5A) netbooka pajunkti su asus eee1000 (output: 12V 3A ) pakroveju ? Ar nesusviltu visas netbookas ?

junk be baimes!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane buvo DELL laptopas ir pajungiau prie jo pakroveja nuo kito DELLO, itampu skirtumas tarp pakroveju buvo 0,1 Volto, ir mano DELLAS susvilo po valandos, junk, bet su baime...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D

Pas mane buvo DELL laptopas ir pajungiau prie jo pakroveja nuo kito DELLO, itampu skirtumas tarp pakroveju buvo 0,1 Volto, ir mano DELLAS susvilo po valandos, junk, bet su baime...

gavau papigiai compaq laptopa be batkes ir pakrovejo, taigi bandziau pajungti kazkaip, bandyti varijantai:

ps2 slime maitblokis 8.5v 5.65a

ps2 fat maitblokis 12v apie 4.16a

pesonalinio pc maitblokis 12v amperu neskaiciavau

kiti maitblokiai:

33v 1a kintama

30v 0.5a

24v 0.2a

geriausiai tiko pc maitblokis bet 300w neekonomiska, apsistojau ties ps2 fat maitblokiu, jis 50w o mano laptopui reikia 60w, bet kadangi nereikia batkes krauti nes neturiu tai turetu pakati!

jei ka tai su situo laptopu sita posta db rasau, taip kad veikia!

jei susvilo dellas, manyciau kad jo apsaugos turejo jau seniau susvile buti jei nesuveike!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.