SudraSkytaS

Nesusipratimai is Shopu/Muitiniu ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Chebra, jei kažkas užsisakėte Heavy Rain iš HMV ir dar negavote, tai žinokite, kad jūsų žaidimas gali būti sulaikytas muitinėje. Užvakar gavau laišką iš muitinės, kad kažkokia mano siunta iš JAV yra sulaikyta ir man reikia pateikti dokumentus už ką ir kiek yra sumokėta. Įdomiausia, kad iš JAV aš išvis nesu nieko užsisakęs, tai pamaniau, kad gal jie supainiojo JAV su Honkongu :D , iš kur užsakinėjau vieną prekę, tai ir nusiunčiau tos prekės sąskaitą. šiandien gaunu laišką:

Sveiki,

jus atsiuntete ne ta saskaita, jusu disko pavadinimas HEAVY RAIN.

Laukiam kitos saskaitos.

Deklarantai.

Zjbs... HMV siunčia žaidimus per JAV (WTF?).... Įdomu kiek dabar muito pripaišys... :/

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zn tas pats ir man buvo, reik susisiekt su kompanija kuriai pirkai, isiuntimo dokumentu saskaitos reik... gal tures kopija.. tada nereikes jei ne tai muita dideli mokesi, man butu reikeje uz savo n82 apie 200+ moket jei ne dokumentai, kuriuos siuntes zmogus nusiunte, tada per diena atejo telefonas i birzus ;DDD madafakeriai cia toj lietuvos muitinej sedi ;DD ir dar ziuri kas viduj buna qurwos...

tai dabar jei kas is jav mum siuncia per laivus lenkai kai plukdina tada nemokamai gaunas bet siuntinys ne maziau 10kg turi svert ;D tai kai parejo pastaraji karta, o kai boxa atkeliaujant atveze tai rygos oro uoste prisipiso latviai, ir daxuja kysi turejo duot kad atsiknistu, zdz... ;D ta europa cia uz tai kad gauni daigta turi moket... blyn...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš jiems išsiunčiau tiesiog sąskaitą iš HMV... kažkaip nepamaniau, kad reikia iš shopo prašyti išsiuntimo dokumentų...

Kad pažiūri kas vidui tai dar dzin, jei pačios prekės nepraplėšinėtų, bet tai spėju, kad bus ir diskas išpakuotas ir žaidimo dėžutė suplėšyta (HR:SE dėžutė - kartoninė) ;(

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš jiems išsiunčiau tiesiog sąskaitą iš HMV... kažkaip nepamaniau, kad reikia iš shopo prašyti išsiuntimo dokumentų...

Kad pažiūri kas vidui tai dar dzin, jei pačios prekės nepraplėšinėtų, bet tai spėju, kad bus ir diskas išpakuotas ir žaidimo dėžutė suplėšyta (HR:SE dėžutė - kartoninė) ;(

tada jau skunda gali rasyt ir p*** marozam znukin, ir krc prapise prota jie turi kompensuot arba pinigus tau grazint :DDD, su dpd panasiai buna svogeriuo draugui krc pulta ten garso plokste studijine is kinu siunte tai krc suvaryta, susisieke, krc tie atkompensavo is savo kisenes apie 80 procentu kainos, nes krc jiem pizdauskis buna gi, vartotojas visada teisus. tai cia ta paty gali padaryt... ir b* preke blyn nesuprantu nesamones cia toj muitinej... zn pas mane tas pats buvo atsiunte laiska toks ir toks is usa siuntinys truksta dokumentu, jei ju nera muito mokestis toks ir toks, nu tai susiskambinom su draugu kur siunte, tai gavo jis tuos popierius, ir tada persiunte muitinei, tai kita kart siusdamas pridejo ir viskas ore... hmm cia jau hmv klaida blyn irgi kad siusdami neprideda.. susisiek siaip su shopu gal pades jie ten ;]...

IR ISVIS PASTO TARNYBA MUITINE BEI PASIUNTINIAI LIETUVOJ TRAGISKI, PASTE PIZDYNA SIUNTINIUS... MUITINEI ISPAKUOJA SIUNTAS... PASIUNTINIAI PRISTATO BET KAIP SUMETE PREKES SUGADINTAS....

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matai, DPD tai čia tau ne Lietuvos Paštas. :D Jie patys rašo, kad atsako už prekių saugumą ir t.t.. O čia dabar nieko neįrodysiu, jie pasakys, kad tokią siuntą jau gavo iš JAV (ar UK?) ir viskas. Man tai įdomu, kam HMV - UK shopas, siunčia siuntas bbz kokiais keliais ir ratais. Čia mano antras pirkinys iš HMV (jaučiu - paskutinis :) ) ir tokios problemos, kai iš Shopto (irgi UK) jau apie 20 žaidimų atėjo ir jokių problemų su muitinėm.

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matai, DPD tai čia tau ne Lietuvos Paštas. :D Jie patys rašo, kad atsako už prekių saugumą ir t.t.. O čia dabar nieko neįrodysiu, jie pasakys, kad tokią siuntą jau gavo iš JAV (ar UK?) ir viskas. Man tai įdomu, kam HMV - UK shopas, siunčia siuntas bbz kokiais keliais ir ratais. Čia mano antras pirkinys iš HMV (jaučiu - paskutinis :) ) ir tokios problemos, kai iš Shopto (irgi UK) jau apie 20 žaidimų atėjo ir jokių problemų su muitinėm.

gal neturejo i uk atejusiu tai siunte tiesiai is ten kur gauna taip ir gavos ;///

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, čia nelabai aiški situacija, nes HR Special Edition yra Europos exliuzyvas, tai kažkaip abejoju, kad jį gamina USA, ir vėliau importuoja į EU... Nors kaip ten realiai yra tai nesuprasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU kaip. Istorija varto gan idomiai, filmuku (GC) gana nemazai, kas man patinka. Tik kaip ir galvojau, man ta kovos sistema nera visiskai prie sirdies :D Bet del istorijos galima ir tokia kovos sistema pakovot :] Siaip kaip nelosiusiam tokiu ziadimu, ispudis gana teigiamas :)

PS: Vanille ten kai is kokio hentai :)

uzuojauta sudraskytas. Bet cia tirkai kazkoks debilizas. Uzsisakai zaidima ir gauni po bbz kiek laiko. Man panaisia buvo kai X360 uzssisakaiu mass effect. tai neatejo per 6 sav. krc grazino pinigus o pasirood paste ispakuotas guli o_0. Primetat ispakuotas be voko............ tai as jiems parodziau atsispausdines saskaita ir kad tai mano zaidimas. atidave ...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na čia panašių bajerių man irgi buvo. (Gal moderiai nesupyks kad offtopinam? :D) )

Gaunu UFC iš GAME. Vokas praplėštas, bet dėžutė lyg ir yra. Nu ištraukiau dėžutę iš voko ir nuėjau laimingas, tik vėliau pastebėjau, kad nėra celofano ant dėžutės. Atidarau - tuščia. Nėra pačio disko. Nu vsio, širdis į kulnus, susibiesinau... Paskui tik žiūriu, styro disko kampas iš knygutės. krch, pats diskas buvo įdėtas į maišelį ir sukištas į knygutę.... :)

Redagavo ViPeRkillz
nzn net ka dart su tokia kruva offtopo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia panašių bajerių man irgi buvo. (Gal moderiai nesupyks kad offtopinam? :D) )

Gaunu UFC iš GAME. Vokas praplėštas, bet dėžutė lyg ir yra. Nu ištraukiau dėžutę iš voko ir nuėjau laimingas, tik vėliau pastebėjau, kad nėra celofano ant dėžutės. Atidarau - tuščia. Nėra pačio disko. Nu vsio, širdis į kulnus, susibiesinau... Paskui tik žiūriu, styro disko kampas iš knygutės. krch, pats diskas buvo įdėtas į maišelį ir sukištas į knygutę.... :)

Ne į temą

Issipakavo, pazaide ir kaip sakant atidave :) O jei diska subrazo ...... Bananu salis, saugiau nieko ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nesupyksiu uz offtopica, biski ir jo reik :DD tam off tagai yra.. ne nu rimtai siaip diorgina geimu ner kur nusipirkt pigiai norm kainom lietuvoj turim siust is uzsienio ir dar jie blyn isidirbineja su siuntiniais. zdz.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Šiaip gal kas iš moderatorių neturi ką veikti ir gali perkelti visą šį puslapį į atskirą temą? :D Būtų įdomi tema apie visokius siuntinių gavimo įpatumus, ar kokius kuriozus perkant iš įvairių parduotuvių. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesusipratimai is Shopu/Muitiniu ir t.t.

Sprendziam problemas ir diskutuojam apie tai

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na čia panašių bajerių man irgi buvo. (Gal moderiai nesupyks kad offtopinam? :)) )

normalu, as Londono oro uoste taip Assassina pirkau, is lentynos pasiimi tuscia dezute, o prie kasos pardavejas ideda diska maiselyje, matyt, kad skraiduoliai is rytu Europos pasikise po megztiniu neisnestu :)

Redagavo Fylfot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na tavo atveju tai tikrai normalu (panašiai ir Lietuvoje daro), bet kai perki naują daiktą iš internetinės parduotuvės, tai tikiesi gauti visiškai naują, supakuotą žaidimą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos