Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Siandien nusipirksu PS3 ;) taiva ir puoliau jungti prie ineto(WIRELESS) . PROBLEMA: Mano ps prisijungia prie mano routerio tik tada, kai nuimu betkokia apsauga ir passworda. Viskas butu saunu bet tada mano tinklas lieka atviras visiem. O kai uzdetu koki nors passworda iskart pasimeta konsole. :/ taiva gal kas zinos sprendima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man jokiu problemu nekilo.. ten greitai kazka nustatinejau.. ivedziau pasvorda o gal jis net ir netoks buvo.. bet labai greitai viska surado ir per pirma diena nekilo bedu.. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zinot ar reikia sukonfiguruoti routeri kad pasileistu ps3 home nes manes neileidzia meta interneto ir serverio klaidas, brolis turi ispanijoj ir pas ji kuo geriausiai veikia....... padekit skubiaiiiiiiiiii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kas gali buti, tarkim losiu sau fule per neta, viena macha normaliai sulosiu , kitam nulustu. esme ta, kad nulusta ir po kokiu 5 sec vel "Sign in". o kai zaidi per neta nesvarbu kaip ilgai nulusti, nuluzai ir game over smile.gif. zaidziant ofline irgi virsui desinej lost connection, sign in.. ir taip istisai. kame esme? modemas stovi pas mane, tuo metu kai ps lost connection, gala tv veikia, pc veikia. Gal nustatymai koki cia taip gadina viska?

error 801305**

Redagavo demox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ka tiem !@#%!^*&^!@ pasakyt, kai as per juos visiskai negaliu networku naudotis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ant psp nesamone kazkokia.Losiu PES 2009,suzaidi vienas rungtynes ir per antras nutruksta rysis ir ismeta vel nuo logino.Ir visa laik taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau labai,bet kiek girdejas tai kad priklauso nuo ruterio, ir dar nuo pacio tekejio ,nu ir aisku jei kompas dar ijiunktas, naudoji kokius torentus tai ir pricina atsijiunkt PS3 nuo intiko, cia aisku jei per wi naudoji ,o jei per cabeli junktum tai maziau problemu butu.

Siandien nusipirksu PS3 taiva ir puoliau jungti prie ineto(WIRELESS) . PROBLEMA: Mano ps prisijungia prie mano routerio tik tada, kai nuimu betkokia apsauga ir passworda. Viskas butu saunu bet tada mano tinklas lieka atviras visiem. O kai uzdetu koki nors passworda iskart pasimeta konsole. :/ taiva gal kas zinos sprendima

O tu kai uzdejiai passworda ka naudojei, raides ar skaicius ?

As pradzei naudojiau raides ir kartu skaicius ,tai neprisijiungdavau Su ps3 per WI o kai nera passwordo tai visi galedavo prisijiunkt per WI ir su PS3,tai padariau tik skaicius ir ps3 kuo puikiausei pagavo ,plius ruterio setinguose Susirandi Wireless Setup ir nusiimk varnele nuo Current PIN ,nes kol buvo uzdeta nieks negalejio prisijiunkt prie ineto ,nors ir teisinga vedi Passworda ,cia buten tokia problema buvo su D-LINK Dir 400

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju TEO interneta. Turejau problemu losiant online per Wireless, nes internetas nei is sio, nei is to atsijungdavo ir vel prisijungdavo. Tai dabar pajungiau per kabeli, problemos dingo. Bijau pameluoti ir nuorodu i straipsniu neturiu (jei idomu pasigooglinsit), bet skaiciau, kad PS3 turi kazkokiu 'problemu/ipatumu' naudojant Wireless'a.

Kas del Wireless saugumo, tai galiu patarti saugiausia varianta: routeri sukonfiguruokit pririsdami kompiuteriu MAC adresus, kad galetu prie wireless jungtis tik tavo kompai. Ir nebereiks jokiu passwordu ar da ko nors. PS3 MAC adresa prie setingu raso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ne per Wifi pajungta ;(

buvo ir man taip (pas mane Wifi bet visgi) ir buvo kelis kartus nutruke ir per pati zaidima online, bet siaip atsijungineja siaip zaidimo metu... Zebra....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi tas pats budavo,bet viena forume radau vien gera patarima,

eini i network settings ir spaudi disable ant media server,bent jau man padejo,nors nedaug zaidziu online,bet nebuvo nei karto kad atsijungtu is oro,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.