Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Ar zinot kas cia man gali buti su PS3 intiku... Zdz taip ne is sio ne is to dabar kartais ijungus PS3 ne is karto prisijungia prie PSN, meta kazkoki DSN (ar DNS) errora... tada prisijungiu manual ir is pirmo ar antro karto jau prisijungia... bet nervina taip, anksciau taip nebuvo... Ar niekam daugiau taip nera? gal cia kokia PSN problema? Kas galetu tas DSN (ar DNS) buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar zinot kas cia man gali buti su PS3 intiku... Zdz taip ne is sio ne is to dabar kartais ijungus PS3 ne is karto prisijungia prie PSN, meta kazkoki DSN (ar DNS) errora... tada prisijungiu manual ir is pirmo ar antro karto jau prisijungia... bet nervina taip, anksciau taip nebuvo... Ar niekam daugiau taip nera? gal cia kokia PSN problema? Kas galetu tas DSN (ar DNS) buti?

man tas pats. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir man tas pats. PS3 pajungtas tiesiogiai prie Lucent modemo. Zebra internetas. Seniau buvo viskas Ok. Klaidas apie DNS errorą pradėjo mėtyti daugiau nei prieš mėnesį. Spėju, kad čia kažkokia PSN klaida... Tikėsimės, kad su nauju firmware update'u Sony ištaisys klaidas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu tokia pacia problema, pagaliau supratau del ko ji, kadangi visi kuriems meta DNS error naudojasi Zebra paslaugomis manau taip pat yra pasijunge plana "plius". Man DNS error atsirado kai uzsisakiau plius interneta, ir pastebejau, kad ji meta kai taip pat buna ijunktas PC, vienu zodziu jie kaip ir "pesasi" tarpusavyje. Dabar bandziau konfiguruotis modema nezinau gal pavyks istaisyt sita problema, bet cia tikrai, kad ne PSN kalte, tas pats man yra ir su PSP.

Redagavo Aftermath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš be pliusinio plano. Paprastas Premium. PC ir PS3 vienu metu nebūna įjungti, nes taip ar taip, internetas veikia tik ant vieno (arba PC (pajungtas prie modemo per USB), arba PS3 (pajungtas per ETHERNET)). Klaidos atsirado šiaip, be priežasties. Spėju bėda - kažkur anapus... modemo... :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man vistiek atrodo, kad cia problema kazkur Zebroj yra, nes anksciau taip nebuvo gi niekam, o dabar sast, naujos galimybes, nauji errorai :notworthy:

Ir seip kazko paskutiniu metu kazko Zebra streikuoja, gi ir vakar bent jau visiem pazystamiem normaliai neveikia, ir kazkur rase, kad didziuliai gedimai pas juos

Redagavo Aftermath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebemeto DNS erroro, pacio telekomo klaida, paskambinau pasakiau kad sunkiai varto psl, nors greiti nepakites buvo, per 12 valandu sutvarke telekomas, dabar viskas ok gali jungti nors ir tris kompus vienu metu jokiu erroru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebemeto DNS erroro, pacio telekomo klaida, paskambinau pasakiau kad sunkiai varto psl, nors greiti nepakites buvo, per 12 valandu sutvarke telekomas, dabar viskas ok gali jungti nors ir tris kompus vienu metu jokiu erroru.

Pas mane mikrovisatos bevielis internetas (Linksys WRT54GS bevielis routeris su modemu), tai nuo pat pradziu kankinuosi su internetu ant PS3. Tie patys DNS errorai. Zodziu ilgai sekiau, ziurejau visokiausius nustatymus ir t.t. Ir pastebejau, kad bent jau pas mane, kai PS3 jungiasi prie interneto, routeris visiskai atsijungia nuo interneto, bet po to vel prisijungia ir jau viskas kaip ir normaliai. Bet jeigu naudojiesi internetu per kompa dar tuo paciu metu, tai PS3 prie interneto nepajungsi. Is pradziu maniau, kad kai PS3 jungiasi i dns serverius, tai mvisata pasigauna jo MAC adresa, kuris nera registruotas ir neprileidzia, bet paskambinus jiems, paaiskejo, kad ne. Zodziu, interneto platybese pavyko aptikti toki posta, kad routerio MAC adresa reikia pakeisti PS3 MAC adresu ir reikalai turetu susitvarkyti. Dar sito nebandziau, nes nepavyksta prisiskambinti i MVisatos techn. skyriu, kad nutrintu sena MAC adresa ir uzregistruotu nauja.

Pas mane mikrovisatos bevielis internetas (Linksys WRT54GS bevielis routeris su modemu), tai nuo pat pradziu kankinuosi su internetu ant PS3. Tie patys DNS errorai. Zodziu ilgai sekiau, ziurejau visokiausius nustatymus ir t.t. Ir pastebejau, kad bent jau pas mane, kai PS3 jungiasi prie interneto, routeris visiskai atsijungia nuo interneto, bet po to vel prisijungia ir jau viskas kaip ir normaliai. Bet jeigu naudojiesi internetu per kompa dar tuo paciu metu, tai PS3 prie interneto nepajungsi. Is pradziu maniau, kad kai PS3 jungiasi i dns serverius, tai mvisata pasigauna jo MAC adresa, kuris nera registruotas ir neprileidzia, bet paskambinus jiems, paaiskejo, kad ne. Zodziu, interneto platybese pavyko aptikti toki posta, kad routerio MAC adresa reikia pakeisti PS3 MAC adresu ir reikalai turetu susitvarkyti. Dar sito nebandziau, nes nepavyksta prisiskambinti i MVisatos techn. skyriu, kad nutrintu sena MAC adresa ir uzregistruotu nauja.

Tai va. Zodziu, irasius PS3 MAC adresa, reikalai ne kiek nepagerejo. Nusprendziau reset'inti routeri ir is naujo suvesti visus nustatymus, ka ir padariau. Siuo metu veikia be priekaistu. Tiesa, vistiek nuklonavau PS3 MAC'a ir routeri, tai nezinau, kuris cia dalykas labiau padejo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar routeris butinas kad veiktu PSN? :whistling: jei as su teo intiku?

Redagavo matzpk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutinas, uztenka modemo. Routeris skirtas tam, jog butu galima daugiau nei viena kompa prijungti prie interneto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Turiu "Wireless-G Broadband Router" - Linksys. va toky >> Nuotrauka

Ir noriu paklausti kaip pajungti interneta. Parduotuvei sake kad nesunku bet neiseina. Kas galetu padeti?

Redagavo edgarito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Turiu "Wireless-G Broadband Router" - Linksys. va toky >> Nuotrauka

Ir noriu paklausti kaip pajungti interneta. Parduotuvei sake kad nesunku bet neiseina. Kas galetu padeti?

prie routerio turi buti knygele, kurioje zingsnis po zingsnio viskas surasyta, kaip kur ir ka daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie routerio turi buti knygele, kurioje zingsnis po zingsnio viskas surasyta, kaip kur ir ka daryti

yra diskas bet sukonfiguruoti nesigauna kai viska sujungiu ir visos lemputes sviecia patikrina ir sako gerai bet kai reikai kzkokia apsauga pajunkti tai ant tos vietos nesigauna :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.