Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,iskylo tokia problema,negaliu niekaip pasijungti interneto i playstation 3,seniau viskas buvo gerai,dabar pasikeiciau interneta,routeri ir jei ikisant kabeli nuo routerio net nepagauna interneto,wi-fi taip pat,bandziau irasyti tiekeja interneto,slaptazodi ranka irgi tas pats,kyla klausymas jei kabeli nuo routerio ikisu i satelito resiveri i lan-routerio kanalo pvz.1-lempute dega istraukiu nedega,o jei kisu i playstation 3 lan lizda,routerio lempute nedega ikisus,tai manau gal su lan lizdu kas,nustatymuose bandziau skanuoti,interneto irgi nepagauna,gal kas uzves ant kelio kame cia bedos? is anksto dekoju uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koks interneto tiekejas?pas mane pajungata ant wifi, tiekejas teo, modemas zebros tas pireli, o kad pagautu interneta tai turejau lysti y patcio modemo nustatymus ir pareguliuoti kad leistu jis prisijungt kitiem irenginiam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O modemas? ijungta tenais wifi? viskas ok su juo?

Na viskas kaip ir tvarkoje su modemu galvoju,nes ziuriu tv kartina wi-fi rezimu prisijungiau tv kartina resiveri be problemu,o playstation nei wifi nei su laidu niekaip negaliu,nepagaunu kame cia reikalas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, neseniai isigijau PS3 ir bandau jungtis prie interneto, viskas veikia galiu narsyt internete, bet PSN nepasijungia tiesiog ismeta error'a "Connection to playstation network timed out". Beje pas mane internetas teo, o marsrutizatorius PIRELLI DRG A125G.

Aciu uz pagalba.

P.S. Jungiuosi per kabeli.

Redagavo xMGx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O per ta pati marsrutizatoriu ir pc ir ps3 pajungtas? Tada pabndyk pc atjungti ir jungtis tik su Ps3 pažiurėk ar veiks tada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, neseniai isigijau PS3 ir bandau jungtis prie interneto, viskas veikia galiu narsyt internete, bet PSN nepasijungia tiesiog ismeta error'a "Connection to playstation network timed out". Beje pas mane internetas teo, o marsrutizatorius PIRELLI DRG A125G.

Aciu uz pagalba.

P.S. Jungiuosi per kabeli.

http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Network/ps3-connection-timed-out-on-playstation-network/td-p/13508993

Pasiskaitinek cia, tik du pls, yra keletas budu, kazka bandyk pats ir ziurek ar veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakymus, Medley butu gerai jeigu aprasytum kaip issprendei savo problema, kaip suprantu pas mane routeris blokuoja psn'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as konkreciai nieko tau negaliu pasakyti, greiciausia tada reikes tau y paty routeri yetii y ten kazka nu nustatymais sureguliuoti, pas mane budavo taip kad daznai islogindavo is PSN bet sita problema savaimeisnyko kazkaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi issilogindavo,jeigu gerai atsimenu pakeiciau DNS i kita ir problema isnyko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as konkreciai nieko tau negaliu pasakyti, greiciausia tada reikes tau y paty routeri yetii y ten kazka nu nustatymais sureguliuoti, pas mane budavo taip kad daznai islogindavo is PSN bet sita problema savaimeisnyko kazkaip

Supratau, turbut issikviesiu koki meistra, gal paziures kaip ten kas.

Aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gavau PS3. Bandau prijungt prie interneto niekaip neina. Pasmane modemas kabelinis motorola sb5101e ir tiesiai nuo modemo su interneto tuo laidu jungiu i ps3 per wired nes neturiu namuose wireless ir meta errora 80130504. Pagalbos please?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, nusipirkau ps3, bandau prisijungt prie interneto neina. pasmane kabelinis modemas, wifi nera ir routerio nera tai bandau tiesiai nuo modemo ta interneto laida pajung i ps3 taj neprisijungia ir meta ps3 errora 80130504, kai bandau ten connectio nsettings padaryt raso obtaining ip adress has failed. help someone?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.