Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Ar yra likusių jungčių interneto kabeliui modeme ? Jei ne tai teks pirkt maršrutizatorių, dar galimas variantas jei mažai naudojiesi Ak gali kabelį kišinėt kiekviena kartą į Ak ar PS3, aš bent kai xbox turėdavau taip darydavau, bet užkniso tas dalykas, teko pasikeist prie maršro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar yra likusių jungčių interneto kabeliui modeme ? Jei ne tai teks pirkt maršrutizatorių, dar galimas variantas jei mažai naudojiesi Ak gali kabelį kišinėt kiekviena kartą į Ak ar PS3, aš bent kai xbox turėdavau taip darydavau, bet užkniso tas dalykas, teko pasikeist prie maršro.

Na tas omniconnect modemas yra nešiojamas, kišasi kaip paprasta usb atmintinė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas omniconnect modemas yra nešiojamas, kišasi kaip paprasta usb atmintinė

Aš tokio niekad neturėjau, tai nžn kaip ten su nustatymais viskas daros, bet pabandyk į ps3 ir surašyt visus kokius tik galima, gal pavyks, dar galima wifi ryšiu sujungt Ak ir ps3, bet Ak visada turės būt įjungtas, taip kad nelabai apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandyk naudoti omni connecto ant ps3, nes omni connectas yra ribotas internetas. daleiskim gali isnaudoti 5gb i menesi. o tau ant to ps3 nerealiai greitai susinaudos. Buvo ir man, kad uz omni connect moki 100lt i menesi (tokia sutartis), o budavo isvaziuoji kurnors i kaima tai tik omni connecta ir naudoji tai buna sunaudoji per daug tai bovo atejus saskaita 300lt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandyk naudoti omni connecto ant ps3, nes omni connectas yra ribotas internetas. daleiskim gali isnaudoti 5gb i menesi. o tau ant to ps3 nerealiai greitai susinaudos. Buvo ir man, kad uz omni connect moki 100lt i menesi (tokia sutartis), o budavo isvaziuoji kurnors i kaima tai tik omni connecta ir naudoji tai buna sunaudoji per daug tai bovo atejus saskaita 300lt. :D

jeigu sena sutartis, nera jokio apribojimo, kai turejau omni connect baiges sutartis, jos nesirasiau ir toliau naudojaus neribotu kiekiui, tai gal pas ji irgi yra sena sutartis, o ne nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusisnekejai, baigesi sutartis ir toliau naudojai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusisnekejai, baigesi sutartis ir toliau naudojai?

na taip ensteine, kol moki menesini mokesti visiems viskas p*

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, pas mane sutartis su limitu, už poros mėn baigsis ir mesiu lauk tą OmniConnect.

Edit: Bet Omnitel kaip matau nepėsti, nes už poros mėnesių kaip matau modemas pats suges... Mano akyse Omnitel'is pasidarė savo reputaciją ir dar neblogą

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paprašyti visų kas turit borderlands pabandyti į online pasijungti ? Neina niekaip ... užsifreezina menu... Mes su dante norėjom lošti ir nieko nesigauna... Portus forwardinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paprašyti visų kas turit borderlands pabandyti į online pasijungti ? Neina niekaip ... užsifreezina menu... Mes su dante norėjom lošti ir nieko nesigauna... Portus forwardinau...

Man buvo ta pati problema tai išknaisiojau visokius forumus ir pasirodo daug kam taip būna, o vienintelis sprendimo būdas yra bandyti jungtis kitą dieną ar kažkiek vėliau, nes kaip supratau šią klaidą sukelia kažkokios problemos su Borderlands serveriais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The attempt to obtain an ip address timed out. :)

Meta užraša bandant pasijungti per Balticum'a šviesolaidinį. Kaip išsprest problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per ka jungiesi?wifi ar per kabeli? gal modema turi blogai sukonfiguraves ir neranda jo net

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.