Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Taip pradziai pajunk laida intero nuo Loptopo i ps3, ir paskui per vadafono programa yra Share internet , paskui ant ps3 nueini i network setings ir ten viska susikonfigini aisku uztenka ir automat darit ir turetu atsirast internetas

Tame ir beda kad tipo meta IP time aut ka tada darit jei gali issamei parasik kaip darit bus didelis dekui

Taip pradziai pajunk laida intero nuo Loptopo i ps3, ir paskui per vadafono programa yra Share internet , paskui ant ps3 nueini i network setings ir ten viska susikonfigini aisku uztenka ir automat darit ir turetu atsirast internetas

Tai tame beda kad meta IP time aut kiek suprantu reike rankiniu budu suvest ten visus ip ir dar kiek ten ju ira ir nezinau kur juos rast. padek?

Gelbek ( Narkata) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Nuotrauka

Viska taip padares , pajungiu laida i loptopa is loptopo eina i ps3

PS3 einu i Network Setings - Internet Conection settings - Custom - Wired Conection - Auto Detect - Automatic - Do not Set - Automatic - Automatic - Do not Use - Enable - ir X spaudi

Ir internetas atsirado ant ps3 aisku budavo man irgi IP time out

man suveike taip (kito varijanto nezinau)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ten butina nustatiti vodafauno programai vodafun UK bo pasmane bite lietuva rodo

o kur ira visi and ps3 ip ir dar ten keli pastave ka ten rodo bo as manau ten pasmane gribas

nes jei megini nustatiti viska pagal manual tada ip rodo sukses bet tada DNS error 80710102

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane rodo Vadafone UK , nes as gyvenu UK , o tau tada bite reikia rinktis

Visas kelias jau parasytas ka tau daryti ant ps3

PS3 einu i Network Setings - Internet Conection settings - Custom - Wired Conection - Auto Detect - Automatic - Do not Set - Automatic - Automatic - Do not Use - Enable - ir X spaudi

Sakau darkarta as IP nevedziau , viska dariau Automatic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad pasmane tas intreras lievai ji gaudo rodo tik dvi padalas kai nuveini i ten kur rodo ps3 ar prijunktas tai kartais dinksta paskui vel jiesko atranda gal del to ar kad intero risis prastas. vienu zodziu nusiviliau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del risio tau galiu pasakyt pats sedejau su 2-3 padalom , ir pas mane budavo tas pats , atsijungdavo vel prisijungdavo , zaidimu tai online net nepazaisdavau , iskart atsijungdavo man ,sedejau tik online kad susirasyneti su draugais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as manau kad problema interneto risys, jis net nesujungia su ps3 ir raso IP timed out

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parašysiu ir aš savo istoriją, gal kam pravers.

Parsinešiau šiandien slim'ą, viskas gerai ir gražu, bet...... Wi-Fi nenorėjo jungtis.

Taigi, routerio modelis Linksys WRT54G (žinau, pencininkas)

Pradžioje gavau error kodą (8013013D)

Googlėje susiradau, kad visa ko problema routeryje nustatytas apsaugos profilis WPA2. Jis neva netinka, reikia keisti į WEP. Patarė routerį nuresetinti ir iš naujo sukonfiguruoti su šiuo profiliu. OK, padaryta. Internet test rodo, kad viskas puiku. Einu updatinti sistemą. Licenzijas agreementus patvirtinu, prasideda download, bet skaičius lieka 1 procentas :D. Nujaučiau kažką negero. Žinoma, gaunu error kodą.

Error kodo (80710102) DNS bla bla bla.......Sprendimas - routerio nustatymuose, ten kur jūsų password'as yra, yra pagal default įjungtas UPnP. Jį diseab'linus ir perkrovus routerį problemos išsisprendė.

Tokia vat istorija mano, kaip sakant galėjo tų "dviejų valandų" ir nebūti. Keisčiausia, kad nesenai turėtas xbox360 be jokių nustatymų pats susirado routerį ir inetas veikė be jokių problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, esu naujokas tai nelabai ka nusimanau, gavau PS3 konsole ir bandau prisijungti interneta, pas mane yra vienas kabelis einantis i PC, aš tą kabeli prijungiu prie PS3 ir man meta DNS error'a (80710102), gal galite padeti isspresti problema. Iš anksto dėkoju.

Redagavo narkata
Tam yra skirta tema ,nereikejo kurt naujos temos tau ,Perkeliau tavo posta i sita tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo o as vis galvodavau kad man kaskas negerai su routeriu, nes ir man budavo kad ismeta errora ir atsijungi nuo online zaidimo ir iskart vel prisijungia, tai vat kame ce beda <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, dabar po tu PSN redagavimu, bandziau prisijunkti interneta i PS3, pas mane yra laidukas einantis i kompa ir vsio, intikas yra, as ta laiduka ikisau i PS3, bet neto nera, kas gali buti, kur reikia ieskot problemos? Gal pas ka nors irgi taip yra? Kas zinot pagelbekit, esu naujokas, nelabai ka dar suprantu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nueik y ps3 nustatymus ir per juos ieskok internet setinguose, ir jeigu turi manuala ps3 nu ta knygute kut buvo dezeje, tai ja pavartyk rasi viska parasyta ko reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Vakar unbox'inau PS3 ir paskaites cia bandau jungt ji prie neto. Pas mane "Omnitel" netas ( yap yap g***** yra). Pasiskaiciau auksciau esancius post'us nes irgi zmones bande jungt per mobiluji neta ir neiseidavo nes IP time out gaudavo. Jus padaret isvada kad neto rysys levas trukineja ir t.t. O problema tame, kad pas mane neto rysys labai geras ir vistiek meta ta IP time out. Gal kas turit kokiu minciu?

Problema sutvarkyta. :rolleyes:

Redagavo galadziagis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.