Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

pakeisk PC mac i toki pat kai PS3, tada tiekejui pasakyk kad pakeitei mac adresa ir galesi kaisiot laida :lol:

na ir kaip tu zadi pakeisti mac adresa?

jai yra problema del laidu kaisiojimo tai tam yra iseitis. per cmd parasai ip release ir ip atkabinamas nuo mac. tada iskart istrauki laida ir kisi i ps3. ps3 susijungia gauna nauja ip ir turi neta ant ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O atkabinant MAC adresą nuo IP visada pasileis internetas ant PS3? Ir ar vėliau pajungus laidą atgal prie PC bus internetas?

Galima juk ir ant PC pakeist MAC adresą, į tokį koks PS3. Ir dabar nežinau, kuriuo būdu daryt man?

Beje rašot ten kažkas, kad pakeitus MAC adresą pranešt apie tai tiekėjui, kokio velnio?

Redagavo The50

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ilgai naudojau wifi problemu nebuvo. Sugalvojau isbandyt pasijungt per kabeli ir niekaip neina. Ir per easy ir per custom ismeta tipo The time to obtain ip addres time out. Kas gali but ? (Cia kai jungiu per wired)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats, nežinau ką ten daryt reikia. Gal dėl to, kad MAC adresas pririštas prie PC. Bet pakeičiu aš jį į tokį kokį PS3 rodo, nežinia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats, nežinau ką ten daryt reikia. Gal dėl to, kad MAC adresas pririštas prie PC. Bet pakeičiu aš jį į tokį kokį PS3 rodo, nežinia.

Per routeri jungi? ar tiesiai is kompo kabeli kisi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per routeri jungi? ar tiesiai is kompo kabeli kisi?

Tiesiai iš kompo. Pakeičiu MAC adresą per PC, dingsta internetas, tada jungiu į PS3, bet neveikia. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiai iš kompo. Pakeičiu MAC adresą per PC, dingsta internetas, tada jungiu į PS3, bet neveikia. :)

Netas dingsta del to, kad jis priristas prie kito mac, tai todel ir ps3 nera interneto. Tau reik kompo mac padaryt toks koks yra ps3, td skambini tiekejui, sakai kad mac pasikeite, jie perrisa, td kisi laida i ps3 ir dziaugies internetu.

Redagavo fakassss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netas dingsta del to, kad jis priristas prie kito mac, tai todel ir ps3 nera interneto. Tau reik kompo mac padaryt toks koks yra ps3, td skambini tiekejui, sakai kad mac pasikeite, jie perrisa, td kisi laida i ps3 ir dziaugies internetu.

Na aš per PC pakeičiau MAC, tik neskambinau, kad perrištų. O tai veiks paskui ir ant PC internetas? Nes skaičiau kažkur, kad paskambini, pakeičia tą MAC, pažaidi su PS3 o norint, kad vėl ant PC būtų internetas, reikia vėl jiem skambint per nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš per PC pakeičiau MAC, tik neskambinau, kad perrištų. O tai veiks paskui ir ant PC internetas? Nes skaičiau kažkur, kad paskambini, pakeičia tą MAC, pažaidi su PS3 o norint, kad vėl ant PC būtų internetas, reikia vėl jiem skambint per nauja.

Veiks, pas mane pati pc ir ps3 mac vienodi ir viskas puikiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, pas mane taip pat toks error'as. Paieskojau Googlej, tai radau daugiau pranesimu forumuose jog dabar nuluzes yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas juokINGIAUSIA KAD TU GALI NARSYT INTERNETE IR SIUSTIS GEIMUS KURIIUOS JAU ESI PADARES KAD SIUSTU :D sorry uz cap locka, pamirsau kad ijungtas. Beto rasau per ps3. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki visi :D as cia visiskai dar naujokas tad nelb ka ir zinau,zodziu sendiena einu pirktis kabelio HDMI-DVI kad galeciau prisijungti ps3 prie pc moniko samsung bw206 ir toje srityje jau viska zianau,bet reikes manau jusu pagalbos apie interneto prijungima.nepykit jei eilini karta klausiu to pacio ko ir visi bet gal kas pakopijuos ar numesit linka su informacija kaip prijungti neta prie ps 3 .p.s rasau paskubomis. Tai va mano kabelines(sviesolaidinis) internetas ir ziurejau kistukas tinka i ps3 tad noreciau suzinoti kai grysiu namo su hdmi_dvi kabeliu ir prisijunges ji ka as turesiu daryt kad internetas veiktu pas mane? man reikes pirk kazkoki ruteri ar ne ?dekui is anksto uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki visi <_< as cia visiskai dar naujokas tad nelb ka ir zinau,zodziu sendiena einu pirktis kabelio HDMI-DVI kad galeciau prisijungti ps3 prie pc moniko samsung bw206 ir toje srityje jau viska zianau,bet reikes manau jusu pagalbos apie interneto prijungima.nepykit jei eilini karta klausiu to pacio ko ir visi bet gal kas pakopijuos ar numesit linka su informacija kaip prijungti neta prie ps 3 .p.s rasau paskubomis. Tai va mano kabelines(sviesolaidinis) internetas ir ziurejau kistukas tinka i ps3 tad noreciau suzinoti kai grysiu namo su hdmi_dvi kabeliu ir prisijunges ji ka as turesiu daryt kad internetas veiktu pas mane? man reikes pirk kazkoki ruteri ar ne ?dekui is anksto uz pagalba ;)

As tai is routerio pajungiau kabeli i ps3, susikuriau acaunta ir naudojaus sau i sveikata. :D

Redagavo Alessandras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau pasiteirauti ar imanoma naudotis internetu per ps3, pasijungus per usb mobiluji interneta (omni connect ir pan.)? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.