Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

As tokioj vietoj gyvenu, kad greitesnis netas butu tik jei netas nuo 17:00 ir ten ne 1mb/s nesiektu

O imanomas koks nors budas pasigreitinti interneta bent kiek? Pinigu turiu. Pirkt ka nors ar uzsisakyt.

Ne į temą

Pas mane tokia pati situacija, kaime gyvenu, kitokiu budu kolkas kaip ir nera, reikia nebent ziuret kita interneta.Dar yra tokiu budu kai keliese kokioi nors vietovėj (kaime), apie 10 zmoniu susitaria isivest interneta pas save, tada nat kokio nors aukstesnio pastato pastato antena tam kaime, tada visiem per ja veikia, pas mus kaime toks planas ivestas.Gali bandyt www.erdves.lt pasiskambink, pasikonsultuok.
Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gana daznai man pasitaiko error'as kur atjungia trumpam nuo psn ir po ~1min. vel prisijungia. Tiksliai neprisimenu ka ten raso, bet skaicius zinau : 80130504. Tai gal kas zinot kaip sia problema isspresti, nes jau uzkniso, losiu mgo ir pyst, issijungia... ?

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau pasiteirauti del MW2 servo. Kazkotai paskutiniu metu labai sunku prisijungti ir kai prisijungi su 110ms pingu. Kazkoks fail, nors internetas zebros premiumas. Gal kas taip pat susidures su sia problema ir koks jos sprendimo budas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padekite nes neseniai nusipirkau ir nesuprantu kaip cia jungti ta interneta as pajungiu kabeli i LAN einu i options ir ten ira interneto nustatymai as paspaudziu ir man ismeta kad mano laikas baigesi... ACIU !!!!!!!!!!! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai updeitina ilgai , geriau jau paciam parsisiust is officelaus saito ikelt i usb flaske ir dauk greiciau akimirksniu viska irasytum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jokio skirtumo nera, bandziau ir is PS3 puslapio siusti i flasha ten dar ilgiau 1.5h :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tomet jau tavo internetas labai letas..

nesutikciau kad cia del interneto, labiau jau del servo... pvz siunciausi update flash'ui, tai siunte apie 1h, sparta buvo 30KB/s . Nors ir kitu uzsienio puslapiu 15mbit/s laisvai traukia :) Beje po pirmojo PS3 self restart'o buvo keistu dalyku.... :) todel kam taip pat iskils tokiu problemu siulau pabandyt perkraut po updeito viena ar kelis kartus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tomet jau tavo internetas labai letas..

Jei matuojant pagal PS3 servo duomenu perdavima, tada su tavim sutinku ir turbut kitu LT PS3 savininku netas butu letas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia iseiti pasirinkai?

nes pas mane is esmes ta pati situacija: laptopas ir mac-based internetas :D ir noreciau pigiausio varianto

pakeisk PC mac i toki pat kai PS3, tada tiekejui pasakyk kad pakeitei mac adresa ir galesi kaisiot laida :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sony has now confirmed via Press Release, that the PS3 Firmware 3.40 landing on June 29

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.