Gunzas

PS3 internetas

Rekomenduojami pranešimai

krc vyrai padekit kaip pajungti ps 3 interneta per wi-fi labai reikia rounteris ZTE | BAVO aciu visiem kas pades lb noriu bandau test conection isvis neranda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

krc vyrai padekit kaip pajungti ps 3 interneta per wi-fi labai reikia rounteris ZTE | BAVO aciu visiem kas pades lb noriu bandau test conection isvis neranda

Nebandziau jungti per wireless , bet gali bandyti cia paskaityti http://manuals.playstation.net/document/en...ctwireless.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 extremaliai paprasta pajunti wi-fi reiskia pas tave routeris kazkoks g*****. Gal koks papigiai? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal bloga ta koda vedi, kai ivedinejo neta man, dave toki diska. Kai jis uzsikrauna (ant pc) paraso koda wireles, ji suvedi i ps3 ir veikia, bent jau man..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps 3 turiu jau gal 1 saw ~ ir labai labai esu nusivyles ps 3 networku kelios demo o movie trailer isvis nerialaus senumo kaip su xbox live ar viska norm atnaujina ir t.t ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai ziurejau internete, tai japonijoj ir visokios PSN cards buna su taskais ir pan, tai kogero labai skiriasi saliu PS store, as uzsistates GB tai reikes rytoj pabandyti japonija ir U.S. :D

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai ziurejau internete, tai japonijoj ir visokios PSN cards buna su taskais ir pan, tai kogero labai skiriasi saliu PS store, as uzsistates GB tai reikes rytoj pabandyti japonija ir U.S. ;)

ps3 turiu nuo pirmo pasirodymo lietuvoje. kas kart europine PSN versija vis gereja. USA jau net neverta jungtis, nes nerandu ten nieko naujo. japonus pradzioj bandziau, bet labai sunku su tais heroglifais, o ir demo parsisiuntus problemos ;) tai japonus ziurejau gal tik koki menesi ;)

lyginti su xbox tikria neverta, pirma xbox pasirode seniau, antra jis senokai nulauztas. dar kokie meteliai ir manau ps3 bus irgi nulauztas o ir psn bus kur kas geresnis, jau nekalbant apie home ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, norejau paklaust kokio greicio uzseni reik norint lost online be lagu? pas mane baltikumo spartusis, uzseni 512kilobitai, ar uzteks? ar reik sustresni plana zvalgytis? nauja tema kurt tingejau tad cia parasiau, vis apie interneta kalbat :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane TEO i uzsieni 1Mb/s per bevieli ar su laidu biski palagina, tai gal geresnio reiktu, nes uzknisa bairiai kai sauni i zmogu o jis po akimirkos jau kitam kambario gale :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lagas lagui nelygus...gali tureti ir 256Kbps ir smagiausiai sau losti :angry: tai priklauso nuo daug faktoriu....serverio greitis, serverio linija, laikas (ar pikas), tavo linija iki serverio, koks content ratio(sitas vienas sverbiausiu) pvz. pas mane nera content ratio nes tipo sustras ISP tai linijos kokybe geresne (serviso kokybes nekomentuosiu lol) ir t.t. taigi gali tureti nors ir 100Mbps ir vistiek tureti laga :blink: cia reikia ekpermentuoti ir ziureti kokiu laiku geriausiai losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man per wireless neleidzia raso dns error gal zinot ka daryt? o gal dar kokio laido reikia? nes as jokio neturiu

Redagavo v3lnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.