WhyOrWho

Ar imanoma taip numest svorio?

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas zhinote kaip ten matuojamas ugis ir svoris? Na koks turi buti?

Mano ugis: ~191cm

Svoris: ~90kg. :)

Virsaus turiu kaip suprantu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip supratau cia klausi apie kuno mases indeksa taip?

Tai ji gali susizinot http://www.farmapedia.lt/index.php/KMI.html

Pagal tavo duomenis rodo, kad normalus ugio ir svorio santykis, bet jau netoli virssvorio ribos. O seip jei nesijauti "storas" tai nereikia del to sukt sau galvos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyrui ar nevirsija svorio labai lengva zinoti, tiesiog koks tavo ugis panasiai turi tiek ir svert, na kas nesuprato pvz mano ugis 184 cm ir svoris 81 kg tai man dar reiktu priaugti 3 kg ir tada butu idealu, taip kaip pas tave, siaip galima dar iki 5 kg virs to skaiciaus (jei 185 cm idealu 85 kg o jei butu 90 tai tikrai nebutu virssvoris), o moterim tas netinka, jos turetu sverti nuo 5 iki maximum 15 kg maziau, bet ne maziau (jei merginos ugis 175 cm ir ji sveria apie 65 kg tai viskas gerai jei apie 60 tai taip pat gerai bet jei dar maziau tai reiktu susirupinti savo sveikata) o joms virsvoris prasideda kai pradeda sverti tiek pat koks ugis ir daugiau (175 cm ir 76 kg + tai jau reiktu pasportuoti). Jei ka as tiksliu tu sistemu nezinau bet apytiksles yra tokios ir cia tikrai ne is pirsto lauztos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I veidrodi paziurek ir nuspresk ar per daug ar per mazai ir kaip pats jauties. As pvz dbr sveriu 76kg vakar per varzybas sveriaus, ugis 186cm ir jauciuos gerai. Si menesi galims daikts, kad reikes numest iki 70kg. Seip reik ziuret ne i skaicius, o kaip atrodai is sono.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,kogero gan keista to klausti konsoliu maniaku forume bet pabandysiu.nusprendziau savo nemaza pilva paversti raumenim ar bent jau ji sumazint :) taip pat pastiprinti rankas bet turiu tik 3kg gantelius kurie man nelabai padeda.tai noreciau paklaust kokius pratimus patartumet daryt.

P.S.zinau tokius pratimus kaip atsispaudimai ir atsilenkimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tavo vietoje valgyčiau daugiau sriubos, duonos (tik nevalgyk batono) mažiau čipsų , pradėk reguliariai važinėtis dviračiu, bėgti krosiuką (Pradžiai 15-30 min. užtektų) Kaip kai kurie minėjo valgyt po mažai, bet daugiau kartų ir atvirkščiai svorio nepriaugsi. Patirties šiek tiek šiame reikale turiu patirties. Pats Kai nelankydavau treniruočių buvau +7 kilogramus priaugęs, nes beveik nepripažystu sveikos mitybos ir dažnai valgau junk food'ą, o va pradėjau treniruotes lankyt ir be jokių dietų per 1,5 mėn. numečiau visą viršsvorį.

o jei nori presą gražų turėt tai šiuos pratimus daryk porą mėnesių

Dėl rankų tai patariu stiprinti bicepsą ir tricepsą. Ir šiaip daryk atsispaudimus, prisitraukimus :)

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I veidrodi paziurek ir nuspresk ar per daug ar per mazai ir kaip pats jauties. As pvz dbr sveriu 76kg vakar per varzybas sveriaus, ugis 186cm ir jauciuos gerai. Si menesi galims daikts, kad reikes numest iki 70kg. Seip reik ziuret ne i skaicius, o kaip atrodai is sono.

del savijautos ir kaip atrodai is sono sutinku, bet siaip labai daug kas ir nuo amziaus priklauso, as iki 21 metu 70 kg sveriau ir net bandydamas priauginti svorio niekaip jo nepadidinau, dabar kai man 24 ziuriu kad tas svoris pasieke 80, zinoma yra sportas salej, dar krepsynis ir maitinimasis po studiju pagerejo tas tikriausiai tai ir itakojo svorio augima iki normos, taip pat manau kad su amzium dar iki +10 kg dasides, bet tai yra normalu. siaip labai priklauso nuo mitybos, ar vartojama alus ir siaip alkoholis, tad jei noryt but normalaus sudejimo reik ziuret ka valgai, maziau alaus ir siaip macdonaldu ir burgeriu kuo maziau. uzteko apsilankyti macdonalde kai anglijoj buvau, slykstu pasidare kokia ten dauguma zmoniu, jaunimo... visi su rimtom virssvorio problemom... naminis nelebai riebus maistas, pats sveikiausias, tik reik netinget pasigamint...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,kogero gan keista to klausti konsoliu maniaku forume bet pabandysiu.nusprendziau savo nemaza pilva paversti raumenim ar bent jau ji sumazint :) taip pat pastiprinti rankas bet turiu tik 3kg gantelius kurie man nelabai padeda.tai noreciau paklaust kokius pratimus patartumet daryt.

P.S.zinau tokius pratimus kaip atsispaudimai ir atsilenkimai.

Pilvo presui sustiprinti daryk atsilenkimus . Cia neblogas tutorial'as .

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=player_embedded

Mesti riebalus kiek zinau padeda begimas ir visi kardio pratimai (dviratis , steperis , begimo takelis , irklavimo treniruoklis ir t.t ) . Bet jei planuoji begiot , reikia pradeti nuo 20 minuciu non stop . Veliau po biski vis daugiau laiko begti . Begti tokiu greiciu kad galetum laisvai pasikalbeti su draugu beganciu salia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori numesti svory, pirmiausia turi susireguliuoti mityba, kuo maziau anglevandeniu ir riebaus maisto, pagrinde vistiena kas liecia mesa, o kad visai nevalgyt angliu negerai, tai valgai liesa varske, ryzius gali valgyti, na ir tavo atveju jei nori numesti ~15kg, kekviena diena krosai, atsilenkimai atsispaudimai tau nelabai kuom pades svorio metime, tik tiek kad pats susitipresi fiziskai, na kas irgi yra gerai, ir nepamirsk kad per menesi ne daugiau 5kg gali numesti, nes kitaip tai jau yra nesveika ir organizmo zalojimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Autoriui, siuliciau daug judeti, kad vyktu prakaitavimas (zaisti krepsini, fudbola) jei sios sporto sakos nedomina, gali vezinetis dviraciu, tarkim kaip pvz. minti prie juros....

p.s mano nuomone, nuo atsilenkimu, atsispaudimu, tau tie "lasiniai" ar kaip juos pavadinti, formuosis kietesni po truputi. o svorio nenumesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš patirties galiu pasakyti,kad atsilenkimai tikrai ypatingos naudos neduoda,pagrindą sudaro judėjimas...Per metus laiko ypatingai nekeisdamas mitybos įpročių (faktiškai atsisakiau čipsų visiškai ir saldumynų vėliu paros metu),bei kiekvieną dieną mindamas dviračiu į darbą (išskyrus žiemą) bei 2 kartus savaitėje žaisdamas krepšinį (maždaug po 2valandas) numečiau 11kg...Tad kaip sako sel'as Judesio,Judesio,Judesio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tais svorio indeksais tai kaip cia pasakius... Problema yra tame, kad vyrai (skirtingai nei moterys) mase gali augintis dviem budais: lasiniais ir raumenim. Rezultatas kardinaliai skiriasi. Jei 190 cm ugio vyras svers 90 kg, su minimaliu % riebalu kune, jis atrodys super sportiskai, jei didzioji papildomo svorio dalis bus lasiniai... Nieko gero is to nebus. Taip kad posakis "man dar truksta tiek ir tiek kg pagal kmi" ir planuoti priaugti bet kokiu budu yra kaip cia pasakius... Mano draugas, nedidelio ugio (176 cm), bet sportuojantis, sveria "tik" 73 kg, bet atrodo super (pagal kmi jam dar truktu gi ania). Kitas pazystamas 181 cm sveria 82 kg, bet visai nesportuoja, na tai atitinkamai ir puzras kabo ir formos ner.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyrui ar nevirsija svorio labai lengva zinoti, tiesiog koks tavo ugis panasiai turi tiek ir svert, na kas nesuprato pvz mano ugis 184 cm ir svoris 81 kg tai man dar reiktu priaugti 3 kg ir tada butu idealu, taip kaip pas tave, siaip galima dar iki 5 kg virs to skaiciaus (jei 185 cm idealu 85 kg o jei butu 90 tai tikrai nebutu virssvoris), o moterim tas netinka, jos turetu sverti nuo 5 iki maximum 15 kg maziau, bet ne maziau (jei merginos ugis 175 cm ir ji sveria apie 65 kg tai viskas gerai jei apie 60 tai taip pat gerai bet jei dar maziau tai reiktu susirupinti savo sveikata) o joms virsvoris prasideda kai pradeda sverti tiek pat koks ugis ir daugiau (175 cm ir 76 kg + tai jau reiktu pasportuoti). Jei ka as tiksliu tu sistemu nezinau bet apytiksles yra tokios ir cia tikrai ne is pirsto lauztos.

Ar tikrai taip gali būti? Mano ūgis 174cm, o svoris 60 kg, tai negi man dar 14 kg reikia priaugti? Netikiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.