WhyOrWho

Ar imanoma taip numest svorio?

Rekomenduojami pranešimai

omgggg kai vaikai jus skaldot :thumbsup4:

Baseinas mest svoriui yra 0, nes vandeni lengvesnis pasidarai ir zymiai maziau treniruojies, reikia daugiau darbo ir laiko del mazesniu rezultatu. Jei nori normaliai svori numest susirask draugu ir eik i kiema krepsinio/futbolo palost, per vasaros atostogas normaliai paprakaituosi kasdien ir turetum numest kilogramu. Nevalgyk desru ir visokiu tokiu pagamintu dalyku, o sviezu maista. Galiausiai tai jei negaila litu vaiksciok i impulsa ir tiek

Redagavo ViPeRkillz
ramiau biksi su issireiskimais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eis, bet čia nevienos dienos reikalas aišku. Šiaip jeigu nesėdi vienoje vietoje ir kažkiek sportuoji tai nebus per daug svorio. Visas nereikalingas svoris išeis į tavo augimą.

nu nevisas ir neiseis. vat kaip taip sako tai kazkaip mintyse uzsifiksuoja "mazdaug tai velniop. dar keli metai taip pabus ir po to issiskirstys viskas. o jeigu tiesiog sedesi ir lauksi tai niekas nesusitvarkys.

O ka man galit patarti kaip svorio siek tiek priaugti?

maisto papildai, daug energijos turintis maistas. svorio priaugama tada kai gaunamu kaloriju kiekis yra didesnis negu sudeginamu

Koks cia storas? 15 metu budamas, jei ugis 1.70 tai normalus svoris 65kg turetu kazkur buti.

Nesirgai anoreksija jei tau 16 metu 40kg normalu? :thumbsup4:

http://www.medcentras.lt/lt/apie-mus/mdc-p...kaiciuokle-kmi/

Irasyk ugi ir svori, su tavo pasakymu 50kg storas. Ten parasys, kad tau reikia pavalgyti.

umm.... suvedus duomenis pagerejo mano nuomone apie save :rolleyes:

Zemas buvau :D 1.5m dabar tik ar 1.76m~ 65kg , pirmais kmi skaiciuot reikia nuo ugio ,svorio , lities , metu pvz http://supermama.lt/portal/component/optio...per/Itemid,163/ Pats tu anoreksike :) savo duomenis parasyk bet nujauciu su gelbejimosi ratu vaikstai

kazkaip drasokai nourishing jautiesi cia su tais savo gelbejimosi ratais. kad pats gerokai toks apdziuves tai nera ko kitu kritikuoti.

Arba tuos GainFastus, arba daugiau valgyk ir nejudėk :)

kad nejudek tai lievai. krenta raumenu jega ir seip tada tiesiog ant kuno renkasi riebalai, o kas is to? jau geriau kad eitu i raumenu mase o ne i pilvo mase, taip sakant.

cia su tais tevais irgi reletyvus dalykas. nesakykit kad kartais nenuvogiat ko nors is virtuves vakare, kai niekas nemato ;)

sportas, sportas, sportas. nusistatyk vienas valandas kada valgyti per diena. mityba sudaro LABAI didele dali viso metimo. gali pradet i sporto kluba vaikscioti, pradeti su svoriais dirbti, begioti/dviratis/irklavimas. pradeti kokia sporto saka lankyti, kad ir ta pati plaukima. gerai sveikatai. zodziu susiimk i rankas save ir viskas ok bus. o kad ten kokie gaideliai kur nors kabinejasi tai velniop juos. tegul pasiute sunys loja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

WTF?

2 vartotojai(-ų) padėkojo kiler01 už šį naudingą pranešimą:

Shock, Shock

Cia tik man taip idomiai rodo, ar shock nulauze sistema ir yra hax0r? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

WTF?

2 vartotojai(-ų) padėkojo kiler01 už šį naudingą pranešimą:

Shock, Shock

Cia tik man taip idomiai rodo, ar shock nulauze sistema ir yra hax0r? :D

Ne į temą

pedok ir tu, tada paaiskinsim kaip kas cia buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blem zmogus paklause ar imanoma svori numest su atsispaudimais ir atsilenkimais,o jus jam visa sporto programa suraset :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blem zmogus paklause ar imanoma svori numest su atsispaudimais ir atsilenkimais,o jus jam visa sporto programa suraset :first:

Nu ir gerai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo kardio ir gera mityba svarbiausia svoriui mest.Bet tikrai patarciau as pakilnot svorius, susirast nete programa geresne, paprasyt kad tevai nupirktu hanteliu tau pora kad ir naudotu nesvarbu.Jei neturi visai raumenu mases atrodysi nekaip, visai sulyses ir sukrites kai baigsi kardio daryt , ar darysi tik kardio.Kilnodamas svorius atrodysi zymiai geriau,busi stpresnis ir dar privalumas yra - kuo daugiau turi raumenu mases, tuo daugiau kaloriju gali numest.Ir tuo paciu pats kilnojimas sudegina tam tikra kieki kaloriju :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atvirksiai!

Man 14 m. ir sveriu 39 kg!

Kaip galima priaugti(rasykit i playmanija mail)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo vietoj sportuot pradeciau uzsiauginciau raumenu mase pradine, tada galima butu pradet valgyt, vitaminu daug valgyk sukels valgymo potrauky... ir viskas ore bus... naudok anglaivandeniu daugiau, riebesnio maisto, kisk iki apsisikimo :DDD ir gulek pilva isvertes...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne raumenų masę, raumenys patys neauga. O pradžioje naudok vitaminus, tada daug valgyk, prisiaugink plašinių ir tada juos paversk raumenimis sportuodamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xuj gausis, persunku tada jau, terminai bodybuildingo, ir net neapsimoka verst kazko raumenim kai ner "pradiniu"... arba buk storas, arba sudziuves, arba pradek dabar sportuot, tada priauk pakankamai vel versk raumenim ir taip kol pasieksi ko nori , o tada tik kad butu viska ore, kas dien mankstele, hantelius po lygiai 15x2 po kiekviena kilnojima, presiukui mankstele ir ore viskas bus... kad nebutu kaip man dabar, kad reik kol stoga rauna siekt kazko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atvirksiai!

Man 14 m. ir sveriu 39 kg!

Kaip galima priaugti(rasykit i playmanija mail)

Wow...ce jau nieko gero, sveri ryskiai per mazai , koks ugis? Valgyk normaliai, valgyk normalu gera maista ir siaip geriausia po maza porcija 5-6 kart per diena bet tau butu gerai po didesne porcija.Pasportuok, (jei gali, net neisivazduoju kiek pas tave raumenu mases yra) ir turetum pradet biski priaugt svorio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.