WhyOrWho

Ar imanoma taip numest svorio?

Rekomenduojami pranešimai

Geriausias svorio metimui yra kardio , begiojimas , dviracio minimas ir pradek lankyti baseina nors savaitgaliais plius dar buna baseinuose ir pirteles kurios isvalo kuna . Aisku dauk ka sudaro ir maistas. Viska pradek po truputi kad nesikankintum ir raumenu neskaudetu o veliau kai pamatysi rezultatus pamatysi lb patiks toks sportas .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Omg varge.. ZMOGAU KREIPKIS PAS GIDITOJUS, nueik pas diatologe tegul sudaro dieta , nes cia toks svoris tavo amziui lb kenkia , priskirs baseina , lengvaje atletika pradesi kardio daryt po biski po biski ir istirps ta mase zmogau pas tave virsvorsi bent +40kg kaip tokiam amziuje.. zinoma priklauso dar nuo ugio. Zmogau tikrai atsilenkimais , atsispaudimais nieko nepasieksi nesusitvarkes mitiba , nes tesiog juos sunkiai padarys ir jie tau jokios naudos neduos. Tave turi koks treneris verst daryt nes pats pajautes sunkuma po savaites mesi ir toliau svoris auks. Ir saip kompleksas kad storas esi tau pades nes zmogau jau cia nesvaikas svoris.. pas mus klasiokas 17metu stasius ar 90kg sveria ir taip zmogui ligos , gomurys kaip varles o tavo amziuje nzn kaip turetum net atrodit. Ir pradek zmogau ir saltuoju sezonu koks baseinas tau butu pats geriausias variantas nes ta vasra tuos 3 men nieko nepasieksi. O ziema yra pats geriausias laikas kardio daryt (kokioj saleij) nes vasara tau su tokiu balastu sunkiai bus pabegiot... Pats buvau storas ar 50-55kg budamas ar 15metu pradejau karate lankyt istirpo per pusantru metu kaskur ta mase iki 40-45kg.

Blogiausiu atveju dabar bent kokia wii isigyk bent kaskiek pasportuosi savo megstama pramoga . Ir butiniausiai reikia tevams sakyt kad maziau sertu taip nesvaikai , ar bent pats stenkis maziau junk food est...

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo as irgi laukiu "normaliu' oru. Nes per tokius vejus neymanoma normalei pabegiot. Dabar man 14 sveriu ~60kg, ugis nzn ~160, senei tikrinaus. Nesu jau ten toks "BIg Ben", bet vistiek.... Dar pradejau tapyt, tai maziau valgau, junk food isvis beveik nieko. Anksciau truputi begiojau su sese, bet ta pasisiko, tai nieko nesigavo. Na si pavasari ir vasara tai rimtai begiot pradesiu!

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai būdamas 13 metų kokius 37kg sveriau max, o čia 80, tai nežinau, nežinau :D

Kiti pridavė daugiausiai patarimų, tad pradėk mest svorį ir kuo greičiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats buvau storas ar 50-55kg budamas ar 15metu pradejau karate lankyt istirpo per pusantru metu kaskur ta mase iki 40-45kg.

Koks cia storas? 15 metu budamas, jei ugis 1.70 tai normalus svoris 65kg turetu kazkur buti.

Nesirgai anoreksija jei tau 16 metu 40kg normalu? :D

http://www.medcentras.lt/lt/apie-mus/mdc-p...kaiciuokle-kmi/

Irasyk ugi ir svori, su tavo pasakymu 50kg storas. Ten parasys, kad tau reikia pavalgyti.

Redagavo dudeperfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks cia storas? 15 metu budamas, jei ugis 1.70 tai normalus svoris 65kg turetu kazkur buti.

Nesirgai anoreksija jei tau 16 metu 40kg normalu? :D

http://www.medcentras.lt/lt/apie-mus/mdc-p...kaiciuokle-kmi/

Irasyk ugi ir svori, su tavo pasakymu 50kg storas. Ten parasys, kad tau reikia pavalgyti.

Zemas buvau :D 1.5m dabar tik ar 1.76m~ 65kg , pirmais kmi skaiciuot reikia nuo ugio ,svorio , lities , metu pvz http://supermama.lt/portal/component/optio...per/Itemid,163/ Pats tu anoreksike :D savo duomenis parasyk bet nujauciu su gelbejimosi ratu vaikstai Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pats paklausiau cia kaip priaugti svorio.

Mano ugis 173

Svoris 60kg

Bent 5kg noreciau priaugti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ugis 173

Svoris 60kg

Arba tuos GainFastus, arba daugiau valgyk ir nejudėk :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas budamas 14m teslius buvau, bet dabar (16metu) normaliai paciam susinormalizavo, zinoma i kacialka pradejau vaikscioti.. 180cm ar kiek ugis , svoris 72kg, KMI 22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ugis 174cm sveriu 72kg nezinau man normaliai. Vistiek jug pagal ugi mazdaug ir svoris buna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikysteje pats buvau apkunus, "apvalutis" kaip mama sakydavo :D Nekenciau as saves tokio, bet kai sukako 13 metu, per vasara staigiai pradejau augt, o dar ir namuose remontus daremes (as nuosavam gyvenu) tai buvio siokia tokia kacalke :D Dabar esu 14 metu, sveriu ~60KG esu gan raumeningas, (matosi pilvo raumenys :D ). Kaip tavo amziaus, pritariu kitiems (daryti mankstas rytais, begioti, gerti daug vandens). Nebutina ten numesti belenkiek svorio, kai augsi- turetu viskas atsistatyi. Svarbiausia- kad atsisakytum (jei vartoji) visokiu cipsu ir kito slamsto, kurio pats vos kelis kartus per pusmeti pats vartoju. Ir nesigink fizinio darbo- palaipsniui priprasi ir viskas bus ciki :D Ir mergos labiau myles, ir pats sau labiau patiksi.

P.S. Jei noresi- galesiu atsiust pradines fotkes ir dabartine :D

P.S.S. As nuo shules gyvenu ~4km, tai jei oras norm visa laika eidavau pesciom su ~10 kg kuprine ar kiek ten... Net ir ziema, mane parveze gal ~5 kartus tik. Svarbiausia neaptingti ir nepasiduot. Tau siulyciau numest iki kokiu ~65kg arba 70. Nes, mano manymu turetu viskas i ugi sueit (kaip man ir buvo), tik zinoma kelis kart i savaite dar pasportuok, kad raumenys neatprastu nuo kruvio, daryk pratimus nugarai, nes man po ilgo laiko nesportavimo ir poto dideliu fiziniu kruviu nezmoniskai nugara skaudedavo.

Redagavo Pa2k3l1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ugis 173

Svoris 60kg

pradedi valgyt normaliai, atsisakai visokiu chipsu ir kt, pradedi lankyt kacialke, po kacialkes atstatai prarastus skyscius ir sociai uzvalgai, taip pat reik miegot ilgiau. Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as 13 irgi panasiai sveriau, tai lyg ir nieko toko nedariau kad numesciau, aisku pradejau maziau valgyt, maziau prie kompo sedziu, vaikstau daugiau, tai dabar greit 16 bus ir sveriu 68kg, ugis 173cm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pvz yra 13m. sveriu beveik 70kg o ūgis ~182. Visur vien tik kaulai matosi, bet pilvas yra, vien dėl to, kad visą gyvenimą nedariau atsilenkimu. Vat lankau krepšini ir viskas. Per vasarą sau prisižadėjau daug sportuot ir numest tuos lašinius.

Sekmės tau.

P.S. Paskaičiavau, KMI 21.

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.