666manblod

Istiko beda su xbox 360. Padekit!

Rekomenduojami pranešimai

gpu cia berods kalciausias, arba tas nana chipas cia neaisku bet gpu bus svarus nors ir nuimtm, bet RROD'as cia siaip nors ir nerodo:

is kur zinau, pas drauga tas pats nusipirko boxa uz 50lt ;D susitvarke, zdz buvo pradzioj taip, veliau atsirado vaizdas, pas mane atnese vel dingo, pabuvo biski pajungiau vel veikia, dabar vakar parase kad vel tas pats, nuime nuo gpu heatsinka pasta visa sudziuvus sake, o siaip viskas ore... o laidas tai nk blogo neturi su situo. TAIGI WELCOME TO RROD CLUB, kaip kazkas jau sake. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gpu cia berods kalciausias, arba tas nana chipas cia neaisku bet gpu bus svarus nors ir nuimtm, bet RROD'as cia siaip nors ir nerodo:

is kur zinau, pas drauga tas pats nusipirko boxa uz 50lt ;D susitvarke, zdz buvo pradzioj taip, veliau atsirado vaizdas, pas mane atnese vel dingo, pabuvo biski pajungiau vel veikia, dabar vakar parase kad vel tas pats, nuime nuo gpu heatsinka pasta visa sudziuvus sake, o siaip viskas ore... o laidas tai nk blogo neturi su situo. TAIGI WELCOME TO RROD CLUB, kaip kazkas jau sake. ;]

Vakar tai visakas,atsitiko. Nu tai,rejkes pas meistrus vest ziuresim kas ten atsitiko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neapsmoka tau pas tuos meistrus vežt, nes tai nepataisoma ilgam laikotarpiui, o ten už 2 mėnesių veikimą neapsmoka 150 lt mokėt...

Sakau pajunginėk bent 5minutes xboxą ir išmes lempas, man pačiam va praeitą sav teip buvo ;D

Dabar su skrpekėm sustvarkiau, įdomu ar ilgam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losiau xbox,kazkur 5-10 min ir kazkaip po siek laiko pablogiejo grafika,pirma karta darau konsoles restarta,viskas vel gerai kaip ir buvo poto 2 karta vel tas apts su grafika,darau restart ir ekranas teliko nereagoja,o konsole viskas gerej vejkia,kaip ir vejke. ekrane neko nesimato,pulteli ijungiu spaudziu A(ant pultelio) DVD romas atsidaro,taigi td manau su konsole viskas gerej,tik nezinau kame problema?Bandziau ant dvieju teliku TV ir HDTV. Perkaist,negalejo nes losiu diena 1-2h. Taigi nezinau,ka daryt. Patarkit,gal jus zinot kame rejkalas? 1.Su grafika buvo blogai,su spalvomis kazkas,kaip tamsios spalvos. Konsole Xbox360 Jasper.

Rrod taisymas kazkur 100lt.O del sitos problemos tai taip pas tave e74.taisyt galima megint taip:ikisk du pagaliukus i ventiliatorius ir neleisk jiems suktis.ijung xbox'a ir palauk kazkur 10min.po 10min isjung,isimk pagaliukus ir td turetu vejkt.Man tai padejo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiktai nedaryk, kaip sakė viršuj :D

Kad ir veiktų iš pradžių, bet po kurio laiko tikrai amžinai pareitų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rrod taisymas kazkur 100lt.O del sitos problemos tai taip pas tave e74.taisyt galima megint taip:ikisk du pagaliukus i ventiliatorius ir neleisk jiems suktis.ijung xbox'a ir palauk kazkur 10min.po 10min isjung,isimk pagaliukus ir td turetu vejkt.Man tai padejo :D

jo? o tai kuo tavo manymu cpu nusiklato kad ji taip ''bausti''? :) ram taip pat bereikalo kaista.tas pats kas ir ranksluoscio triukas cia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakyciau pamegink hana chipa labai stipriais spaust ir jungt x'a (tower trick) bus aisku ar tai beda... siaip as manau kad hana ir gpu cia neprieko nes but rrod ar kox e74 mano manymu gal greiciausiai laidas truko av arba jai komponentinis tai netaip jungiklis nustatytas.... pamegink laida rankom 'paminkyt' paziuret ar atsiras vaizdas... del kaitinimo tai geriau kaitint atjungus ventiliatorius o ne 'uzkirtus' bet velgi cpu nekalta bausi (nors as taip ir padariau ir nk nenutiko ir isgelbejo nuo hana error) arba galima primityviausiu budu paimt 'pastovu' ugnies saltini ir kaitint gpu heatsinka (tik zinoma labai atsargiai nesudeginant nk!) o pas meistrus nest manau tikrai neverta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakyciau pamegink hana chipa labai stipriais spaust ir jungt x'a (tower trick) bus aisku ar tai beda... siaip as manau kad hana ir gpu cia neprieko nes but rrod ar kox e74 mano manymu gal greiciausiai laidas truko av arba jai komponentinis tai netaip jungiklis nustatytas.... pamegink laida rankom 'paminkyt' paziuret ar atsiras vaizdas... del kaitinimo tai geriau kaitint atjungus ventiliatorius o ne 'uzkirtus' bet velgi cpu nekalta bausi (nors as taip ir padariau ir nk nenutiko ir isgelbejo nuo hana error) arba galima primityviausiu budu paimt 'pastovu' ugnies saltini ir kaitint gpu heatsinka (tik zinoma labai atsargiai nesudeginant nk!) o pas meistrus nest manau tikrai neverta...

Net nezinau,kas nutiko bandau ir laida nekas. Tik kad ijungiu xbox per ekrana kaip trugdziai 1 s kokia. IR poto vel ekranas juodas. O Xbox toliau vejkia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nezinau,kas nutiko bandau ir laida nekas. Tik kad ijungiu xbox per ekrana kaip trugdziai 1 s kokia. IR poto vel ekranas juodas. O Xbox toliau vejkia.

trukdžiai su žaliais plėmais ar be jų aš vis dar manau kad laidas pas mane nemokamai gali patikrinti ar laidas kaltas jai nori :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trukdžiai su žaliais plėmais ar be jų aš vis dar manau kad laidas pas mane nemokamai gali patikrinti ar laidas kaltas jai nori :).

Va tas pats kaip ir cia pas mane
-... paziurekit Redagavo 666manblod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo atnešę vieną tokią konsolę, tai galima sakyti kaip ženklas, kad tuoj RROD bus :) pataisiau lygiai taip pat kaip savo konsolę ir veikia iki pat dabar (2 men +)

Kaip pataisyti skaitom čia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo atnešę vieną tokią konsolę, tai galima sakyti kaip ženklas, kad tuoj RROD bus :) pataisiau lygiai taip pat kaip savo konsolę ir veikia iki pat dabar (2 men +)

Kaip pataisyti skaitom čia

Tai sakot RROD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.