Puodelis

DVD- Rom neperrašo DVD diksų.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, neseniai nusipirkau naują PC, ir dabar nuspredžiau įsirašyti pora DVD kompaktų. Tačiau iškilo bėda, jis neperrašo jų.

http://www.part.lt/img/03f2214dd11b42ee806...be897aa6846.jpg Pasižūrėjau jog viskas ok.

http://www.part.lt/img/8f3aa801e9369626d9b...758cdb5f720.jpg Patikrinau ar įdėtas DVD diskas. Bet kažko jo neskaito.

http://www.part.lt/img/553cdc36f3a295638f8...bc41db34531.jpg Įkėliau failus.

http://www.part.lt/img/ae3b068f478bb8ad431...cdfda564891.jpg Paspaudžiau Burn.

http://www.part.lt/img/d0eb61db2e4e5a69b97...b1139ba2599.jpg Ir atsirado šitas dalykas, kaip padaryti kas įrašinėtu diską, nes su seno PC DVD Rom tokių problemų nebuvo. Gal nustatymuose pakeist ką nors ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naudok Ashampoo Burning Studio 6. NEmokama, ir 1000000x geresne negu Nero.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ketvirtam paveiksliuke kur yra parasyta IMAGE RECORDER pasirink savo DVD rom raide ,D ar E ir rasik nes cia tik Image pasidarai ir issaugoji savo kompe o ne i dvd diska

Arba naudok CDBurnerXP http://cdburnerxp.se/ ,tik nezinia ar veikia sytas ant Vistos arba Win 7 - dabar ziurejau veikia ant visu Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Win7 (x86 / x64)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ketvirtam paveiksliuke kur yra parasyta IMAGE RECORDER pasirink savo DVD rom raide ,D ar E ir rasik nes cia tik Image pasidarai ir issaugoji savo kompe o ne i dvd diska

Arba naudok CDBurnerXP <a href="http://cdburnerxp.se/" target="_blank">http://cdburnerxp.se/</a> ,tik nezinia ar veikia sytas ant Vistos arba Win 7 - dabar ziurejau veikia ant visu Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Win7 (x86 / x64)

Tik šitas ir yra, neeina rinktis. Ir kaip tą raidę pasirinkt?

Redagavo Puodelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok neatsimenu nes jau senai nenaudoju NERO jau nuo kokios 5-6 versijos, Tai nelabai norisis tau cia melagingu patarimu siulit ,pradejau syta naudot CDBurnerXP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nes cia buvau kas kada isirasyt nero 9 (turbut) svere 2.5gb irasinejo vos ne valanda laiko ,ir tai dar puse neveike , o istrint dar net negalejau per "Add or Remove Programs" tai istriniau tik per programa "Your Uninstaller!"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nes cia buvau kas kada isirasyt nero 9 (turbut) svere 2.5gb irasinejo vos ne valanda laiko ,ir tai dar puse neveike , o istrint dar net negalejau per "Add or Remove Programs" tai istriniau tik per programa "Your Uninstaller!"
Pas mane rodos Nero 6 ;), čia ne ji kalta, ir per ta programą bandžiau rašo jog nėra disko. Na pabandysiu įsistatyti seną gerą Pioneer Dvr-115DSV :) Bet noriu kad ir šitas veiktu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas su ta NERO gerai yra. :) 4,7 ar kiek ten GB Verbatim diskuose yra įrašo per 7min. :) Nesuprantu ko jūs čia ant jos stumiat. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai galit padet man ar ne ? :D Dar va pastebėjau jog mano sename pc DVD romas buvo sujungtas 3 laidais . Vienu iš bloko kitu per IDE jungtį ir dar buvo toks laidelis buvo sujungtas su DVD romu ir motininę , o naujame PC tik iš bloko ir IDE buvo sujungtas, gal reikia to laidelio ? :D:D :D

Redagavo Puodelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten tas laidelis garsui speju buvo ,tai kazin ar ka įtakot gali.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir nusisnekesiu, sorry, bet dvd-rom ira dvd nuskaitymo irenginys, dvd-r yra dvd nuskaitymo ir irasymo, dvd-rw yra dvd nuskaitymo, irasymo ir perrasymo irenginys!

pabandyk paprasta cd rasyti!

pasiieskok info apie savo irengini, pas mane tapati situacija, keiciau pc, ant cdromo parasyta dvd-rom compact disc rewritable, kai norejau ps2 game isirasyti su alcohol120% i dvd diska neduodavo mano diskasukio raides pasirinkt, pasieskojau info tai kad mano dvd-rom cd diskus raso ir perraso, o dvd tik nuskaito!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išmėginau vieną būdą, nes kitaip net neisivaizduoju ką daryt kad perrašytu. Idejau į savo DVD Rom kažkokį DVD kompaktą (ne tuščią) isijungiau Nero ir paspaudžiau data disc, vėliau isikėliau failus , ir paspaudžiau next , žiūriu leidžia rinktis mano dvd rom'a ,o ne tą Image Recorder. Paspaudžiau Burn, bet iššoko lentelė kad diskas pilnas, tai jį ištraukiau ir įdėjau tuščią DVD , ir vuolia perrašė. Tačiau ne visada išeina , tik 2 ar 3 kartus per dieną ;), na patarkit man ą daryti kad būtu normalus dvd romas, o ne daunas kažkoks . :thumbsup4:;) Man tik reikia, kad nebūtu to Image recorder, nes man jis visiškai nereikalingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išmėginau vieną būdą, nes kitaip net neisivaizduoju ką daryt kad perrašytu. Idejau į savo DVD Rom kažkokį DVD kompaktą (ne tuščią) isijungiau Nero ir paspaudžiau data disc, vėliau isikėliau failus , ir paspaudžiau next , žiūriu leidžia rinktis mano dvd rom'a ,o ne tą Image Recorder. Paspaudžiau Burn, bet iššoko lentelė kad diskas pilnas, tai jį ištraukiau ir įdėjau tuščią DVD , ir vuolia perrašė. Tačiau ne visada išeina , tik 2 ar 3 kartus per dieną :lol:, na patarkit man ą daryti kad būtu normalus dvd romas, o ne daunas kažkoks . :) :) Man tik reikia, kad nebūtu to Image recorder, nes man jis visiškai nereikalingas.

Bandyk kita softa.. Arba reinstalink savo Nero , kad butu pradiniai nustatymai, busi gal netycia kazka priximicines :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk kita softa.. Arba reinstalink savo Nero , kad butu pradiniai nustatymai, busi gal netycia kazka priximicines :lol:

Bandziau, Nero 6,7,8 tas pats visur , visur default nustatymai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos