Slibinas80

del Xo maitinblokio

Rekomenduojami pranešimai

Neseniai nusipirkau Xa, Elita 2009 10 20 gamybos. Viskas puiku, neburzgia kaip ankstesni, nesyla ir t.t. Bet va prikišus ausi prie maitinimo bloko girdisi kažkoks tylus dūzgimas. Ar visiems taip, ar cia jau gedimas?

Is anksto dėkui už atsakymus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manyciau brokas cia... transformatorius ten zyzia pas mane falcon elitas tai taspats o turejau jasper arcade tai tas nezyze. pamegink korpusa maitinblokio suspaust rankom ivairiai... pas mane kai suspaudi tai nezyzia beveik tai issiardziau ir popieriaus toki 'gabala' idejau ir ok...

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nk cia baisaus :) nemanau, kad del to reiktu ji ardyt palik gal net praeis tas duzgimas ypac, jaigu dar ausi reikia prikist, kad isgirst tj iswis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

praeit tai nepraeis... bet siaip jai jau ten tikrai vos vos girdisi tai jo... pas mane tai labai girdejosi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi jie zizia minimaliai nes ten transformatorius. kitas dalykas ten stovi ausintuvas gal jis iscentravo cia mano spejimas, o seip tai nesiparink nesuges manishkiai 3zyze :D ir visi iki siol laiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip supratau visiems zirzia :D Dekui uz atsakymus. Nes kai tai jau trecias boxas, tai paranojiku pasidariau. Kazkaip anksciau i kitu boxu blokus demesio nekreipiau, tur but ir jie zirze. Tai zodziu galiu drasiai palikti ikista i rozete? Nes traukineti pirmyn atgal labi nesinori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.