TomasPower

Xbox ir HD Ready telikas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, neseniai nusipirkau Samsungo HD ready telika. Pajungiau viska per HDMI kabeli. Viskas super tik dabar klausimas kokia rezoliucija pasirinkti. Xboxo nustatymuos duoda 720p 720i 1080p 1080i ir dar viena optimal resolution t.y 1366 x 768, kuri kaip suprantu yra tikroji mano teliko rezoliucija ir visos kitos bus spaudziamos i ja. Klausimas dabar ka rinktis? Siaip nustacius 720p spalvos atrodo kur kas geriau negu 1366 x 768, nes cia jos tokios isbluke buna, taciau nezinau ar si rezoliucija (1366 x 768) yra interlaced ar progressive scan, nes P kiek zinau yra geriau zaidimam. Tai va tokios bedos.

Redagavo TomasPower

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, neseniai nusipirkau Samsungo HD ready telika. Pajungiau viska per HDMI kabeli. Viskas super tik dabar klausimas kokia rezoliucija pasirinkti. Xboxo nustatymuos duoda 720p 720i 1080p 1080i ir dar viena optimal resolution t.y 1366 x 768, kuri kaip suprantu yra tikroji mano teliko rezoliucija ir visos kitos bus spaudziamos i ja. Klausimas dabar ka rinktis? Siaip nustacius 720p spalvos atrodo kur kas geriau negu 1366 x 768, nes cia jos tokios isbluke buna, taciau nezinau ar si rezoliucija (1366 x 768) yra interlaced ar progressive scan, nes P kiek zinau yra geriau zaidimam. Tai va tokios bedos.

720p rinkis, nes sitam telikui tokia tinkamiausia.

http://en.wikipedia.org/wiki/720p

Newer displays have a native resolution higher than a native 1280×720 resolution, often 1366×768, since this reduces manufacturing costs[why?]. However the only 720p format actually transmitted in the US is 1280×720/59.94p.

http://en.wikipedia.org/wiki/720p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai nejauciu skirtumo,todel pasirinkau 1080i,kazkaip man nagliau atrodo- skaiciai didesni :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na del 720p ir 1080i tai viskas aisq man, o kaip del tos native (1366x768) rezoliucijos? Ji verta demesio? Nes atrodo neblogai, bet nezinau ten progressive ar interlace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

720p pliusas tas kad vaizdas perduodamas 60 fps ,bet realiai game ant xbox kurimi kad nebutu fps dropu maziau kaip 30 taip kad tu 60 nelabai ir turesi ,ta native yra orginali tavo ekrano rezoliucija ir su ja bus isnaudoti visi pixel,vaizdas man atrodo bus perduodamas 30 fps ,manau jei skirtumo didelio tarp 720p ir native nematai tai imk native :D

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu vistiek pasilikau prie savojo tv native rezoliucijos 1366x768, nes geriau atrodo zaidimai, toks jausmas lyg su AA butu. Kas labiausiai neramino ar si rezoliucija yra progressive ar interlaced, tai radau kad progressive 768p vadinasi, tai nesuku galvos daugiau. Dekui visiem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.