Tropican

Padekit isirinkti nesiojama kompiuteri.

Rekomenduojami pranešimai

Atejo laikas man isigyti nauja kompiuteri. Tvirtai apsisprendziau kad man jo prireiks tiek mokslam, tiek laisvalaikiui.

Taigi noreciau tilpti i 2500 LT (+- 200 litu). Reikalavimai butu tokie: padorus vaizdo apdorojimo chipset'as (kad eitu naujausi zaidimai, ant pamazintos grafikos, be trugdziu), padorus dizainas.

P.S. pastaruoju metu vis labiau norisi svaresnio garso klausant muzikos, skaiciau apie creative x-fi laptop garso korta, bet nemaciau niekur kura ja butu galima isigyti. Gal kas isbadet ja, ir galit savo nuomone pasidalinti?

Prasau pasiulykit savo variantus. Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atejo laikas man isigyti nauja kompiuteri. Tvirtai apsisprendziau kad man jo prireiks tiek mokslam, tiek laisvalaikiui.

Taigi noreciau tilpti i 2500 LT (+- 200 litu). Reikalavimai butu tokie: padorus vaizdo apdorojimo chipset'as (kad eitu naujausi zaidimai, ant pamazintos grafikos, be trugdziu), padorus dizainas.

P.S. pastaruoju metu vis labiau norisi svaresnio garso klausant muzikos, skaiciau apie creative x-fi laptop garso korta, bet nemaciau niekur kura ja butu galima isigyti. Gal kas isbadet ja, ir galit savo nuomone pasidalinti?

Prasau pasiulykit savo variantus. Ačiū.

Kaina tokia nei 5 nei 9... Aisku, galima rasti optimaliu variantu, bet ne tiek, kiek uz ~3500LT. Tokios kainos laptopu labai daug. As siulyciau koki pigesni HP, nors jie greit genda. Patvaresni ASUS ar Acer. Reikia jau paciam ieskoti ir pagal dizaina ir pagal sisteminius duomenis. Mes uz tave 100 procentu nenuspresim, nes poreikis dizainui skiriasi. O del zaidimu, tai ieskok geriau su ATI Radeon vaizdo plokstemis, nes jos ir pigesnes ir geresnes (uz brangiasnias NVIDIA. Zinau, nes pats patyres). Orientuokis pagrinde i vaizdo plokste, ramus ir procesoriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau kompa prie 5men.

Asus F50SF. Geras kompas kainuoja apie 2700lt.

4gb of ram

1gb nvidia gf.

500gh HDD

Man patinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau kompa prie 5men.

Asus F50SF. Geras kompas kainuoja apie 2700lt.

4gb of ram

1gb nvidia gf.

500gh HDD

Man patinka :)

kur pirkai?

Redagavo Tropican

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.