springas

parsisiustu demo ikelimas i konsole

Rekomenduojami pranešimai

o ka sunku hdd isardyt? as pajungimui i pc naudoju nesiojamo 2.5 hdd plokste (tiesiai i usb)

Tai tu man logiskai pasakyk kam plesyt tuos garantinius lipdukus, sukiot ta hdd, kai paprasciausiai i dvd isirasai ir zaidi :DDD

Shock: Nu as tai tik pora demo esu rases kol nebuvo x nulauztas, tai tekdavo tik pabandyt zaidimo gameplay ir viskas... :D Jei jau ta demo taip uzkabino ir gaila to lazerio tai aisku gali nueit ir isirasyt i paprasta dvd jei ten valandu valandas demo losi :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tu man logiskai pasakyk kam plesyt tuos garantinius lipdukus, sukiot ta hdd, kai paprasciausiai i dvd isirasai ir zaidi :DDD

kokius dar garantijos lipdukus ant hdd nera tokiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad i hdd iekltum reik laido specialaus arba ardyt paty hdd, o jei neturi to laido kam uz jy moket ar skrest ta hdd, jei tuos demo gali rasytis i viena ir ta pati dvd rw diska? :D

nereikia jokio laido spec,tie patys pajungimai kaip ir pc hdd ar dvdromo,isimi hdd is boxo,pajungi prie pc vietoj kokio dvdromo pvz ir viskas.aisku jei kompas nera labai senas ir jai dvdromas bei hdd ne IDE. jei jie tokie tada su keliais pagalbiniais laidais pasijungi ir isimeti DLC ar demo .

tu cia turejai omeni kad sunku atsukt kelis varztelius kad ta plastmases gabala isardyt? na cia joks ne hdd ardymas jei ka.uztrunka pora min. :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As nesakiau kad sunku yra isardyt ta hdd, bet visiskai jusu nesuprantu kam veltis su tais laidais, varztais, kai imeti dvd ir isirasai ta zaidima..? :D

xmouserx: Nuotrauka Kas ten per lipdukas ant kurio parasyta Microsoft tavo manymu? :) Jo neatlupus ar nepradurus hdd manau neatsuksi.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis storas labai ir atsilupa labai laisvai o jai dar su kokiu fenu pasildysi tai ir pats nuvirs... beto kas tam hdd pasidaryt gali kad i garantini nest...cia kaip kam patogiau... man butu gaila gadint kad ir lita del 1 demuskes geriau hdd isimt ir prijungt

Ne į temą

beja mano nuomone kaikurie is jusu savo tuos x'us 'laizot' kaip sunys savo **** man net juokas ima kas gi ten stebuklingo is to x'o... garantija garantija... as savo 9menesiu garantija pats savo noru sugadinau ardydamas x'a ir nk nesigailiu visai
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne nu idomus tu.. Tai gerai man ta garantija pvz ne kiek nekaso, nes x is uk, o jei lt garantija yra ir pradesi ten lupinet tai kam be reikalo ismest garantija i bala, jei paprasciausiai uz pora litu gali nusipirkt DVD RW i kury galesi rasyt ir rasyt tas demo pabandymui, lazerio tikrai nesudrosi pabandydamas pora minuciu ta zaidima.. O lupinedamas, su visokiais fenais sildydamas tuos lipdukus tikrai sugaisi daugiau laiko, negu irasydamas i ta rw diska...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i dvd root rasai 0000000 foldery(nzn kiek nuliu..pasijiekok) i ta folderi keli game folderius (jai nori kelis game irasyt).... jaigu ne'verifyinsi cd/dvd keptamas kad galetum darasyt i tapacia particija poto galesi rasydamas kelti 000000000/geimo folderis su geimo file vidui (kadangi 00000000 jau bus tai i jy tik ikels nauja game foldery...)

nzn ar supratai bet reikia daryt taip...

Ne į temą

Ne nu idomus tu.. Tai gerai man ta garantija pvz ne kiek nekaso, nes x is uk, o jei lt garantija yra ir pradesi ten lupinet tai kam be reikalo ismest garantija i bala, jei paprasciausiai uz pora litu gali nusipirkt DVD RW i kury galesi rasyt ir rasyt tas demo pabandymui, lazerio tikrai nesudrosi pabandydamas pora minuciu ta zaidima.. O lupinedamas, su visokiais fenais sildydamas tuos lipdukus tikrai sugaisi daugiau laiko, negu irasydamas i ta rw diska...

kaip ir sakiau cia kaip kam geriau ir priklauso kas kaip savo x'a "myli"

matai nevisi verkia kai pareina rrod ir raso frm padekit, gelbekit ir bla bla...

(pareitu man rrod, tai mano x'as suzinotu kaip atrodo mano kirvis su kuriuo malkas skaldyt reikia)

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dazniausiai parsiusti demo buna jau su folderiais taj tiesiog imesk folderi y dvd i yrasyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vel nesamones shnekat :thumbsup4:

negalima demo taip kelti tuo labiau per cd

taip yra folderis su 16 nuliu tada nusirodo kitis skaiciai ir pan.

buvo cia variantu ardom harda dedam demo veikia nieko pan jai neklystu buvo kelios versijos padarytos veikiancios gal net ir is cd, bet man cia bredas kiek as zinau ir kiek su situ reikalu susidures tai ne. ne veltui jtagina xus, kad veiktu dlc demo ir pan

jis storas labai ir atsilupa labai laisvai o jai dar su kokiu fenu pasildysi tai ir pats nuvirs... beto kas tam hdd pasidaryt gali kad i garantini nest...cia kaip kam patogiau... man butu gaila gadint kad ir lita del 1 demuskes geriau hdd isimt ir prijungt

Ne į temą

beja mano nuomone kaikurie is jusu savo tuos x'us 'laizot' kaip sunys savo **** man net juokas ima kas gi ten stebuklingo is to x'o... garantija garantija... as savo 9menesiu garantija pats savo noru sugadinau ardydamas x'a ir nk nesigailiu visai

tas lipdukas nera storas ir jis graziai nenuspleshia lieka toks VOID uzrashas ant hdd plastmases ir paciam lipduke raides.

beto sugalvosi kadanors parduodi harda ir niekas netikes, kad org :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vel nesamones shnekat

negalima demo taip kelti tuo labiau per cd

taip yra folderis su 16 nuliu tada nusirodo kitis skaiciai ir pan.

buvo cia variantu ardom harda dedam demo veikia nieko pan jai neklystu buvo kelios versijos padarytos veikiancios gal net ir is cd, bet man cia bredas kiek as zinau ir kiek su situ reikalu susidures tai ne. ne veltui jtagina xus, kad veiktu dlc demo ir pan

mes kalbam apie paprastas demuskes o ne dlc o jos eina is cd/dvd kaip as sakiau... n ju esu bandes ir visos veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes kalbam apie paprastas demuskes o ne dlc o jos eina is cd/dvd kaip as sakiau... n ju esu bandes ir visos veikia

na jo sitoij vietoij neklydai net totorialu radau kaip tai pasidaryti, bet raso ne visos veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.