carmelo16

reikia pagalbos su ps2

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,gal kas galit parasyt kaip isirasyt ps2 zaidimus.As kiek rasau niekaip neirasa stovi vietoj ir viskas.mano ps2 cipuotas turi modbo chip ir bandziau irasyti i verbatim ir TDK dvd+r nes kitokiu neturiu ir mano ps2 juos palaiko.bandziau ir su alcohol ir su nero ir su magiciso bei dvd descrypter

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,gal kas galit parasyt kaip isirasyt ps2 zaidimus.As kiek rasau niekaip neirasa stovi vietoj ir viskas.mano ps2 cipuotas turi modbo chip ir bandziau irasyti i verbatim ir TDK dvd+r nes kitokiu neturiu ir mano ps2 juos palaiko.bandziau ir su alcohol ir su nero ir su magiciso bei dvd descrypter

pirma tai pasiziurek kurioj vietoj sukurei tema apie PS2.

zaidimai kepk su IMGBurn pvz. atsisiunti zaidima,isarhyvuoji,gauni .iso faila dazniausiai,ji paimi ir kepi ant mazo greicio,pvz ant 4x ,jokiu budu ne automatic greicio,ar ne ant didesnio nei 4x. viskas,nieko niekur nenustatineji,nieko nedarai,tik paimi image faila,ir kepi.

jei zaidimai neina po teisingu kepimu,tada jau parejas tavo rekorderis,jei jis tikrai nera naujas,ir jau drzotas gerokai,tai reikia naujo rekorderio tada.daugiau nieko negali buti,jei ps2 cipas yra ir jis normalus,veikia,tada kitokiu problemu cia nera,aisku nebent PS2 lazeris parejas irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.