WhyOrWho

Taupytumet jai i diena gautumet po 10LT?

Rekomenduojami pranešimai

as 200 lt tai nusipirkau nauja vaizduske o db ir vel tikriausiai pradesiu taupyt nes lb lb noriu xbox 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man 2,5 lt i diena ir susitaupau, siaip nedaug, bet paskui pradejau is ptc saitu uzsidirbt ir 700-800lt i men pajamos

Redagavo dudeperfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taj niekaip taip po kelis litus nesusitaupyčiau.. ikboksa nusipirkau is sawaites algos anglijoj dirbdamas :) po to is kitos sawajtes algos telika.. patarčiau wasaraj lekt i užsieni padirbt jej metu užtenkamai turi ir nereiks taupyt ; )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gaunu po 5lt, tai dabar nesenai pradejau taupyt, i taupykle mesdamas, nes kitaip tai as isleidziu juos tai nuo 5lt kokius 2-3lt i taupykle, tai jau ten taip pakankamai yra, dar gimtadienis neuzkalnu, tai xbox360 arba ps3 imsiu, tik nezinau xbox360 ar ps3?? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

patarciau ps3, turiu ps3 ir tuom dziaugiuos, pirkciau ir antra kart ps3, nes bent jau man, tai ps3 daugiau pliusu turi nei xbox 360, juolab kai kaina dbr jau panasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man 2,5 lt i diena ir susitaupau, siaip nedaug, bet paskui pradejau is ptc saitu uzsidirbt ir 700-800lt i men pajamos

Ne į temą

ir kiek gi tu refu turi ? ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kažkaip nelabai tikiu, kad iš ptc 700lt į mėn. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip gali but jei sedi kokiuos 5 ir refu turi nnnnn ir visa para ten sedi tai gali gali ;D bet turejo papluset truputuka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Investuodamas kad ir i neobux ~200 (160 LT gold member visam laikui ir 40 LT menesiu daug refu) LT gali per menesi po 300-400 LT tikrai nesunkiai pasigaminti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai ivairiai ryte gaunu , kartais po 2-3lt kartais iskarto 10lt ant savaites ar seip :) paskaiciau ir supratau kad reik pradet taupyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai ivairiai ryte gaunu , kartais po 2-3lt kartais iskarto 10lt ant savaites ar seip :) paskaiciau ir supratau kad reik pradet taupyt :)

jap ir man reiks taupyt ;]

ant vasaros baliukui :DDDDDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Investuodamas kad ir i neobux ~200 (160 LT gold member visam laikui ir 40 LT menesiu daug refu) LT gali per menesi po 300-400 LT tikrai nesunkiai pasigaminti.

Mano klasiokas investavo į neobux 60$ ant ref, o atsipirko tik 49. Dabar eina per visus sponsorius kal kiti investuoti atsipirks ir mes kaip sakant nafik tą "verslą". :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano klasiokas investavo į neobux 60$ ant ref, o atsipirko tik 49. Dabar eina per visus sponsorius kal kiti investuoti atsipirks ir mes kaip sakant nafik tą "verslą". :)

Jei nenusipirksi goldo tai neatsipirks tau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.