WhyOrWho

Taupytumet jai i diena gautumet po 10LT?

Rekomenduojami pranešimai

As tai gaunu ~7lt irgi ant ps3 taupau. Per menesi ~100lt surinkau, kartais 10 gaunu, nes man autobusas 3LT i viena puse, daznai nevaziuoju juo tai 10lt i taupykle :D

P.S. Pas jus valgykloj maistas prastas, tai lengvai tauposi :D

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po 10Lt aisku taupyk,as gaudavau po 2LT ir susitaupydavau.Dabar is vis nebegaunu :D. Cia tau baisiai gerai dar :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu valios turi tai taupyk. Aš gaudamas po ~4Lt susitaupiau per 4-5mėn. ant Xbox'o, bet taip norėjosi nusipirkt ką nors... Dar per Kalėdas gavau litų biškį ir susiaupiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tikrai taupyčiau jei po tiek gaučiau.

Aš irgi ankščiau taupiau, kažkaip aš turiu būtinai išleisti, neišeina man ilgai taupyt. Vat galvoju iš kur gaut taupyklę, kurią norint kad išimt pinigus reiktu sudaužyt. Jei tokia turėčiau tai tikrai taupyčiau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš po 2.5LT į dieną gaunu ir sugebu susitaupyt. :) Šią vasarą reiks kažkur ieškotis, kad priimtų koridorius pašluot, ar ką.. :) Bet dabar biškį išjungiau taupymą, nes jau išleidau santaupas. Paišlaidausiu pavasarį, o po to vėl taupymas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aisku kad taupykis , pats gaunu po 10 lt(senele duoda ant pietu sulej, o as galvojat valgymui juos leidziu?:)), jau sitaip susitaupiau ant ps2, telefono, be to ant nemazai originaliu xbox360 zaidimu, tikrai greitai susirenki, man tik truksta kantrybes, bet kai paziurejau kad kai kurie gauna i diena 2-3 lt, tai tie zmones tikrai stiprus ant sio dalyko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na joo tikrai gerai čia tau duoda po 10 Lt, užtiek jau ne mokyklos valgykloj, o normalioj kavinėj pavalgyt galima :) Šiaip tai čia nėra net ką galvoti, aišku taupyk jei labai nori tą daiktą turėt, man, kaip ir daugeliui čia, kai ėjau į mokyklą tėvai pora litų duodavo tik, o kartais litą kokį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Po 90 Litu i metus? Idomu...

jo man irgi idomu.kiek metu taupiai?ar desimtmeciu?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man duoda i diena po 10LT, po 3.5Lt iseina ant keliones man , tai lieka 6.5LT tai gautusi grubiai 130Lt i menesi.Bet kartais sazine neleidzia paimti pinigu, zinant kad tiek duoda..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mikr0bas kiek daugiausei buvai sutaupes?

nesusitaupo man, islaidos tai i viena sona, tai i kita :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.