boy pk

PSone ir PS2

Rekomenduojami pranešimai

Vienur skaitau kad galima, kitur kad negalima paleisti PSone ar PS2 zaidimu ant PS3 europietisko modelio. Bet nesenai isviso radau vienam UK zaidimu saite sarasa zaidimu kuriuos PS3 paleidzia. Tai kaip dabar man suprast zmones. xD Nes noreciau nusipirkti internetu keleta senesniu PS zaidimu, nes kaip zinom reiks vistiek orginalu, tai nenoriu ismest i bala pinigu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Veikia tie zaidimai, pats nesenai tai isbandziau, nusipirkau orginala (Gran turismo 4) ir veikia. Tik reikia susikurti per ps3 'Memory stick ps/ps2' ten prie seivu ps3, ir veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O PSone jau nebeatsimenu net ar veikia visada irasyti zaidimai ar ne? Ar kokie orginailai PSone tik eina? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek esu prisiskaites, tai Pas European salis PSone PS2 neveiks. Ta galiu ir pats patvirtinti. Bandziau, bet man nepaleidzia. ///Holdem, papasakok, kaip tu ten ta zaidima pasileidai? Jei gali konkreciau. Man net idomu pasidare. Ir is kur pas tave PS3? Europietiskas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idedu PSone diska ir man ji atidaro kaip data disc, o ne kaip game. Tai kaip supratau reikia orginalu ane?

Nu negi niekas nezino kaip psone diskus irasineti? xD

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idedu PSone diska ir man ji atidaro kaip data disc, o ne kaip game. Tai kaip supratau reikia orginalu ane?

Nu negi niekas nezino kaip psone diskus irasineti? xD

Nesuprantu , tai tu nori psone irasytus zaidimus ant PS3 paleisti , neiseis ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau turiu dauk belekokiu zamu ant ps ir ps2 viskas veike , esme gali buti kame jog tau reike susikurti ps ps2 8mb save korta ir kai idedi gama i ps3 taves praso priregistruoti dziostika tai spaudi ps knopkite ir tada viskas veike na gal man veike vien del to kad jie pas mane visi originalus lietuvei liaudis paprastas kopija iz tikra gali igrust ir net nesuprasi ka nusipirkai ,arba diskas svitriniu poperiu prabrauktas tai jau kita beda

jai issamiau tai :

game>memory card utility (ps/ps2)>new internal memory card>rinkis kokei konsolei kuri ps ar ps2

taiup turi susikures 8mb gal daugiau memory card kur dedies i ps ar ps2 seivams

kai idedi gama taves praso paspausti ps knopke viduri dziostiko kad uzregistruoti ps taipat ir baigus

zinomas grajus turi but originalus ne kopija ar pirktas is turgaus uz 20lt

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pirkai ps 3 is eurpos veiks tik europiteiskis zaidimai

Ka reiskia europiteiskis zaidimai?

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nebera pal ir bibal db beveik visi irenginiai pritaikyti prie visu standartu kaip ir ps3 bet yra ziadimu regionai ...europos yra B regionas. bet cia reikia meginti gali kitus paleisti kitus nepaleisti, aisku "home-made" tikrai nepaleis lol :rolleyes: o gal kam ir pasiseks heh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu o kokius dar europoi galima pirkt zaidimus perki isce arba ebay.uk ir tara turi europietiska zaidima nors as turiu ir is amerikos viena kaskoki tikrai debiliska tai ir tas veike ir jokiu bedu nera ,paskaititi reike ir naudoti tikra originalu zaidima ne is turgaus uz 20lt ar parsiusta ps3 dar nenulaustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.