KronosJasper

psp 1003

Rekomenduojami pranešimai

...gal galite gidukus kas ismesti (vaistus) ,kad iso failus pradetu matyti mano psp ba nezinau nuo ko pradeti ???? aciu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...gal galite gidukus kas ismesti (vaistus) ,kad iso failus pradetu matyti mano psp ba nezinau nuo ko pradeti ???? aciu...

o taviskio psp nulauzta firmware? jei orginalas viskas tai ei nerodys iso failu daryk m33 arba gen o gitu pilna visur ti netingek paieskoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...ne neatristas uztat kad cia vienem psp reikia pandoros kitiem nereikia , as tik atsinaujinau iki 5.03ver. kaip ka toliau daryti nenumanau ???? ismeskit kas giduka aciu labai ?????????????????? bandziau da po updeito 5.03 su chikenu bet neiseina nieko nueinu iki paskutines nuotraukos psp tik issijunge o ne sirestartuoja..................

Redagavo markas2000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Kad žaidimai veiktu iš memory stick , tau reikia turėti cfw(costum firmware) , nes per ofw(official firmware) tau neleis to padaryti. Jei turi cfw žiūrėk į 3-čią punktą , jei neturi žiūrėk i 2.

2.Taigi jei neturi cfw tau reikia "nuflashinti" savaji psp , kaip tu taip padarysi priklauso nuo tavęs ir tavo psp ar tai bus PSP-1000 ar PSP-2000 . Beto priklausys ir nuo tavo ofw versijos. Daugiau pasieskojes forumuose rasi , kaip tai padaryti arba parašysi man į skype : gizmo-kakius

3.Prisijunges su usb laidą prie psp ir tavojo kompiuterio , per psp eini į Settings pasirenki USB connection ir paspaudi kryziukas.gif . Tuomet pas tave kompiuteryje tūrėtu surasti Removable Disk . Atsidarai jį tame diske turetum pamatyti ISO folderi , tik jei pastave cfw . Atsidares ta folderi susirandi pas save kompiuteryje zaidima koki nori isideti ar tai bus .cso .iso ar dar kokio formato paspaudi antra pelės klaviša ir copy tada nueini i ta ISO foldery ir paste wink.gif . Štai ir tuomet eini i psp Game > Memory Stick ir jei geras žaidimas tau jį rodys.

P.S. smile.gif jei surarintas tai kompiuteryje savo darai extract to tada pasirenki removable disk tą apie kurį rašiau ir ISO folderyje ir extract there . smile.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..jokiu as cia giduku nerandu butent 1003 psp, gal kas galite ismesti nuorodas man, as tik atnaujines iki 5.03versijos ir viskaS, vienas patare chikena bet su juo nieko neiseina ..................... ????? help ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu tau , aisiu bandyti parasysiu veliau kaip kas...................

bet cia psp reikia updatinti pas ka 5.00m33 versija o pas mane tai 5.03 tai tinka man ??????????????????????

Tai pas tave, originali dar, nes tu nenulauzei ir neirasei cfw dar (del to ir vadinas paprastas 5.03 be jokiu m33 ar gen), pirma nulauzk ji i 5.03 M33-6, o 5.03 M33-6 ir 5.00 M33-6 tai cia yra tas pats tik kitaip vadinamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pas tave, originali dar, nes tu nenulauzei ir neirasei cfw dar (del to ir vadinas paprastas 5.03 be jokiu m33 ar gen), pirma nulauzk ji i 5.03 M33-6, o 5.03 M33-6 ir 5.00 M33-6 tai cia yra tas pats tik kitaip vadinamas.

tai kad bandau pagal ta gida PARSISIUNCIAU cf550gen imeciau i pap game update , nueini su psp i games papke matau ta update spaudziu x o man raso this game cannot be started The data is corrupted neina atnaujinti ??????????????? padekit ????????????

vsio viskas isejo su tuo chickenu r2 pasidariau , tema uzdarau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.