Eltador

Xbox360 to LCD monitor

Rekomenduojami pranešimai

galit kasnors man paaiskint ka man reikes nusipirkti norint prijungti xboxá prie LCD monitoriaus?ir dar vienas klausimas kaip ten su pultu batarkriu krovimu kokie budai ir t.t. Aciu uz pagalba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galit kasnors man paaiskint ka man reikes nusipirkti norint prijungti xboxá prie LCD monitoriaus?ir dar vienas klausimas kaip ten su pultu batarkriu krovimu kokie budai ir t.t. Aciu uz pagalba

\

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41960ZX0EAL.jpg

dėl batarkių tai paprastas gali naudot, ir nusipirkt buitinį kroviklį jų jei neturi, arba yra specialūs play and charge kit, kad kol žaidi su pulteliu gali jį krauti :D

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vė gė a haš dė kabelį fuor iks buox trys šem.

microsoft xbox 360 hd vga cable va toki dalyka ir problemos nera

batarkiu krovimas arba play and charge kit by microsoft arba batarkes pakraunamos ;] ir pakrovejas joms

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten toj nuotraukoj neparodytas dar vienas galas kur i xbox'a kisasi ar as klystu?

joa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pirmiau paziurek kokias jungtis turi tavo monitorius ,gal hdmi turi , taip to galo nera nuotraukoje i xbox kisas ,cia pilnas

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir dar, kokios firmos apsimoka pirkti(ta prasme pigiau uz originalu kuris kainuoja 40baksu), nes skaiciau kai kurie ten kinietiski blogai izoliuoti ar kas ten, kad ant didesnes raiskos trikdziai matosi ekrane

P.S HDMI jungties pas mane ant moniko nera

Redagavo Eltador

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jei nori zaisti ant dideles raiskos ,reiktu monitoriaus su hdmi
mano nuomonė,kad neverta pirkt to uz 40 $ ,pats turiu uz 8$ ir puikiai jis tarnauja ,tiesa ant tu neorg toki seseliai gali matytis kai ant baltos spalvos koks tekstas juodom raidem eina ,bet tai pastebi tik gerai įsižiūrėjas ,taip kad nemanau kad cia didele beda :D Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.