WhyOrWho

Virusas ar kas? Kaip ji istrinti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki buvau paleides tokia programa zinojau ka ji daro bet man ji nepasileido o atidarius task mn rodo sita stai foto

Nuotrauka

Nujejus i C:\Windows\system 32\yra tokia papke svshost ja atidarius yra svshost.exe va foto

Nuotrauka -> Nuotrauka

Po sito paleidimo man pradejo PC uzkibti ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia yra steam'o programa. Pas mane irgi tas procesas yra. Ne virusas cia, bet gal tu bloga versija isirasei pabandyk istrinti per "add or remove programs".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo isai piratini naudoja Steam , kiek atsimenu jie labai stabdo kompa

O jei originalus steam tai taip tikrai nestabdo kaip piratiniai

Naudok Your Uninstaller! su sytu viska istrina nes add or remove pjauna griba nevisalaik istrina ka reik

Nors va dabar ijiungiau pasave STEAM ir pasiziurejas i task meneger tai as tokio pavadinimo nematau kaip pas tave as matau STEAM.exe

O pas tave is ikoneles tai sakoma kad cia Steam ,bet seip isai turi atrodit atvirksciai ,juodam fone su baltu zenkliuku , o ne baltam fone su juodu zenkliuku

Per google parasius svshost.exe ,tai meta kad cia virusiukas :nunchuks: nors pats atsimenu kad Nod32 steame visalaik rasdavo koki virusa bet pasalindavo bet zaidimai veikdavo

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susitvarkiau kam ta pati problema per SafeMode eikit system32 papke ir istrinkit svshost :D

Kompas vistiek uzstringa reiskes kitur saknys paliksiu per nakti scenuot pc ;D

Aciu kas padejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nepades pamandyk - Advanced system care nemokama versija atsisiusk.

Tesiog parasyk per google ta pavadynima ir surasi.

Turbut senai nevales savo kompo nuo visokio š....

Nes per pora menesiu susikaupia visokiu nereikalingu windowsui failu.

Ji ten isvalo nuo siuksliu,defragmentuoja diska,dar kazka padaro.Bet tikrai sutvarko kompa gerai.

Paskui atsisiusk gamebooster jisai isjungia nereikalingas nematomas programas.

Jei nerasi per google tai ziurek per youtube bus viskas paaiskinta ka daryt.

====Advanced systemCare====

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne steamas cia, karoce sitas procesas yra vindausinis, dazniausiai prie jo limpa visokie trojanai virusai ir panasiai, nes jis neatjungiamas lengvai, tiesiog daug pavadinimu yra tokiu pat procesu, viena atjungus dingsta garsas, kita intikas, kita uz minutes isijungia pc, tai cia tam kad suklaidint tave ikista, steamo failai niekad nesimeto system32 isvis ten jokia programa neturi lyst, viskas kas ten yra yra pc kontrolei tiesiog uzsirovei ant kazko kas tave bando durnu palaikyt taigi sniok pizdon ji ir ramu... tada registra susitvarkyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.