prankster

Neina updatint x360 dashboard

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Yra problema pas mane. Reikia updatint x360 dashboard, kad eitų filmai iš USB, tačiau neina. Įrašau fall 09 update į diską. Yra roote 1 folderis "$systemUpdate" ar kažkas panašaus, tačiau kai įkišu CD ir restartuoju x360 nieko neįvyksta. su USB flashu tas pats. kaip updatint be XBL,nes jis banintas yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Yra problema pas mane. Reikia updatint x360 dashboard, kad eitų filmai iš USB, tačiau neina. Įrašau fall 09 update į diską. Yra roote 1 folderis "$systemUpdate" ar kažkas panašaus, tačiau kai įkišu CD ir restartuoju x360 nieko neįvyksta. su USB flashu tas pats. kaip updatint be XBL,nes jis banintas yra.

Nuo to tau filmu nepaleis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norint ziureti filmus ant xbox360 reikia prisijungti prie live ir paleisti filma. tada atsisius divx update'as.

kito budo nera. kadangi divx update yra pririsamas prie konsoles.

p.s. nebent tavo konsolei padarytas jtag tada kita sneka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano konsole nera banninta. kiek zhinau yra iseje naujas dashboardo update. jei updatinsi udashborda isisrashes i usb flashiuka, ar nebus permetami ir tie failiukai kurie blokuoja hdd funkcijas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.