Skeith

Final Fantasy XIII Pagrindinė daina

Kuri versia tinkamiausia?  

26 nariai prabalsavo

1. 1. Kuri versija tinkamiausia?

• Leona Lewis - My Hands (EU ir US versijos)
      3
    • Sayuri Sugawara - Kimi ga Iru Kara (Because You Are Here) (JAP versija)
      23

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

Taigi pasiklausęs pagrindines temos šio žaidimo iškilo klausimas man - kaip mano daugelis ar teisingai pasielgė Square-Enix, atskirdami pagrindinias temas pagal regionus ar ne.

Ar tinka kažkuri daina labiau, ar ne.

Idomu būtų išgirsti jūsų ARGUMENTUOTĄ nuomonę.

Pirma daina: Leona Lewis - My Hands

Ir Antra daina: Sayuri Sugawara - Kimi ga Iru Kara (Because You Are Here)

Laukiu jūsų Argumentuotų nuomonių

Skeith Of The Azure Flame

Mano nuomonė kad pagal atmosfera labiau tinka JAP versijos daina, nepaisant kalbos.

Sukelianti jausmų bangą kaip ir turi buti JRPG žaidimuose.

Net traileryje pamatęs išgirdęs JAP dainą - tokia jausmų bangą praejo tai super.

Antrame traileryje kada daina buvo pakeista - nieko nepajaučiau. Dainuoja be jausmo.

Žodžiai Leona Lewis dainos gal ir susiję su žaidimų kažkiek (bent jau pirmų žvilgsnių), bet nesukelia jokių emocijų.

Todėl mano balsas atiduotas Sayuri Sugawara

Manau kad pakeitimas buvo neapgalvotas ir tik kad nulupti pinigus ir pakelti Leona Lewis kaip dainininkė (savotiška reklama)

Manau kad tai buvo labai blogas veiksmas. JAP feeling ir atmosfera turi likti tokia kaip reikia.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man vienareikšmiškai yra geresne originali daina, o Lewis daina buvo akivaizdžiai parinkta norint įtikti vakaru rinkai. Šios kartos $qeenix mane tikrai liudina, jokio originalumo, jokiu inovaciju, visos pastangos tik i $$$ štampavima...

P.S. http://lt.wikipedia.org/wiki/%C5%BDargonizmas

Redagavo tralialia
Žargonizmai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad Lewis balsas man kažkoks hujovas :) bet šeip pati dainos struktura visai baika... Bet labai tokia popsiška... TOTALLY NOT MY TYPE... Tikiuosi galima bus išgirst kažką panašaus į FFVII Battle OST ar kokio techno/rock nu kažko greitesnio, rimtesnio, sunkesnio... :) bet tikrai japoniška daug geriau skamba, tiesiog ta Leonos Lewis daina tokia kaip visas popsas, o ten tai kažkas tokio iš rytų.. ir šeip man pvz priedainis visai nieko kai taria tuos žodžius MY Hands, Your Hands.. o pačios Lewis vokalas kažkoks shit :)

Redagavo dwesk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai išgirdau Leona Lewis dainą šitą pirmą kartą žiūrėjau į ekraną kokią minutę ir galvojau WTF!?

Aišku JAP versija žymiai geresnė, kaip ir aukščiau minėta sukelia tuos pačius jausmus kaip ir anksčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir visi sakau jog leona sucks, 0 emociju. Gatvej paleistai sakytu WTF?! O jei dar pasakytai jog FF tai durnium isvadintu. Orgas geras, nemegstu jap dainu, bet FF tinkanti daina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pat Sayuri Sugawara - Kimi ga Iru Kara (Because You Are Here) daug labiau patinka.Leona Lewis zviegia kaip karve,nelabai tinka prie zaidimo rimto, pacios dainos kazkaip nemalonu klausyt, o per japoniska islieka ritmas visa laika, be to vistiek apie tuos zodzius nelabai galvoji, svarbu, kad malonu butu klasusyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isivis uz originalias dainas zaidimuose o ne pritaikymsu regionams, daug geimu taip sushikama, pvz bayonetta iseme is zaidimo visa kaifa, klausyt tos pacios melodijos vos ne vos visa game, kai japoniska turejo theme song, ir daug dainu su zodziais tai patyliu, pvz jei daro tai tegu daro kaip devil may cry visos dainos eng ir ramu.

o del FF - jrpg ir turi but jrpg ner cia ko maisyt musu vakarietisku gabalu i sedevrus. cia mano nuomone

AS UZ ORIGINALA JAP THEME beto daina ir grazesne nei ENG...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isivis uz originalias dainas zaidimuose o ne pritaikymsu regionams, daug geimu taip sushikama, pvz bayonetta iseme is zaidimo visa kaifa, klausyt tos pacios melodijos vos ne vos visa game, kai japoniska turejo theme song, ir daug dainu su zodziais tai patyliu, pvz jei daro tai tegu daro kaip devil may cry visos dainos eng ir ramu.

o del FF - jrpg ir turi but jrpg ner cia ko maisyt musu vakarietisku gabalu i sedevrus. cia mano nuomone

AS UZ ORIGINALA JAP THEME beto daina ir grazesne nei ENG...

Kad dmc tai ten labai geras OST'as... :) muzika puikiai perteikia žaidimo stilių. o čia nemanau ar taip išeitų, reiktų pasistengti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai norėtusi išgirsti nuomonę žmonių, prabalsavusių už Leona Lewis dainą. Kažkodėl jie tik tyliai balsuoja, bet komentarų nepateikia. Gėda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

du žmonės prabalsavo :) o tai čia... :) ne tokia ir tragiška ta daina kad jau būtų ten kokia Kesha tada tai būtų B.B.D. dabar dar klausoma nors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man isvis prie FF zaidimo, muzika su zodziais netinka :P o dabar tokia muzika man primena Japanise anime tv show, kaip sailor moon ar dar kokie pokemonai. :) (tik nepagalvokit, kad turiu ka nors pries anime, tikrai neturiu, bet visokie sailor moon tai ... patys suprantat :)) Zodziu griztant prie FF, tai EU ir USA versija :) ''What were they thinking ?'' isvis netinka, gal geriau hannah montana imeta ar dar ka. JAP versijos melodija gera, kaip senu geru FF zaidimu, tik kai prasideda zodziai, man is kart viskas i apacia eina, kaip ir anksciau sakiau, FF muzika turi but be zodziu.

Na, tokia mano nuomone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man isvis prie FF zaidimo, muzika su zodziais netinka :P o dabar tokia muzika man primena Japanise anime tv show, kaip sailor moon ar dar kokie pokemonai. :) (tik nepagalvokit, kad turiu ka nors pries anime, tikrai neturiu, bet visokie sailor moon tai ... patys suprantat :)) Zodziu griztant prie FF, tai EU ir USA versija :) ''What were they thinking ?'' isvis netinka, gal geriau hannah montana imeta ar dar ka. JAP versijos melodija gera, kaip senu geru FF zaidimu, tik kai prasideda zodziai, man is kart viskas i apacia eina, kaip ir anksciau sakiau, FF muzika turi but be zodziu.

Na, tokia mano nuomone :)

O pvz FF X-2 melodija "Thousand Words" kaip tau. Irgi netiko?

Iš tikrujų dalykas su žodžiais prasidėjo FF 8. Prisimeni epizodą Ragnarok laive.

Asmeniškai esu kaip tik už dainas butent kada jų reikia.

Buna kad ir maišo tikrai, bet pagrindinė daina yra pagrindinė ir jeigu yra daina - tai turi perteikti tokias emocijas, kad net visa siela "judėtų".

Wild Arms: 4th Detonator pvz, Persona 3 ir daugelis kitų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pvz FF X-2 melodija "Thousand Words" kaip tau. Irgi netiko?

Iš tikrujų dalykas su žodžiais prasidėjo FF 8. Prisimeni epizodą Ragnarok laive.

Asmeniškai esu kaip tik už dainas butent kada jų reikia.

Buna kad ir maišo tikrai, bet pagrindinė daina yra pagrindinė ir jeigu yra daina - tai turi perteikti tokias emocijas, kad net visa siela "judėtų".

Wild Arms: 4th Detonator pvz, Persona 3 ir daugelis kitų.

Tai va problema tokia, kad as ffx-2 net nezaidziau, nes niekaip neperejau ffx, zaidziau ji, zaidziau ir taip nepabaigiau, nes ps2 pardaviau, kada nors pereisiu :D o ant FFVIII kazkaip nepamenu, kad dainos butu su zodziais, nebent jos veliau bus, nes dabar as tik antram diske :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai prisipazinsiu. As prabalsavau uz LL. Nzn, man istikro nepatinka popsas apskritai. IMO tokiems zaidimams turetu buti tik Sound trakai, tai kaip sakant is 2 blogybiu pasijamiau ta, kuri maloniau skambejo ausiai. ta prasme praklauses abi dainas, meginau nors viena prisiminti. Man prisimine gerai LL priedainis. Gi kad ir paimkime Eurovidine (nors ir koks ten cirkas bebutu), zmogai balsuoja uz savo kaimyna, arba ta daina kuria jis kazkiek prisimena, ar ji uzkabino. Nu va, uz nuomone tikuosi neuzminusuosit :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atvirai pasakius man neiviena nepatiko... Leona Lewis išvis be komentarų... O Sayuri Sugawara kažkaip "nekabina". Nors esu girdėjęs tikrai nemažai japoniškų dainų (pagrinde aišku visokių anime OST :D ) ir daugelį klausiau ne po vieną ir net ne po 10 kartų, bet šita kažkokia "blanki"... Nu nz kaip paaiškinti. Žodžiu sakau jai: "NE" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.